Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canm sen yazılanı tam okuyup cvp vermek yerine yazılmayan ama hayalini kurduğun cümlelere mi cvp yazıyorsun acaba ben hiç bir yazimda bana saygısızlık yapıldı yazmadım bu cümleyi kimse kimseye yazmadığı halde sen yazıyorsun ! Ben sadece gereksiz uzadı dedim yani gereksiz uzattılar da demedim yani kendimi de katıp hep beraber gereksiz uzattk konuyu demek oluyor bu cümle ayrıca şuan tekrar yaptığın gibi dahil olup konuyu başka yere çarpıtan zaten direk sendin dış gòrünüşe önem veriyorlar vs yazman direk olarak başka yere çekip çarpıtmak ve gereksiz vir yorum oluyor ! Ayrıca ben dürüst biri olduğum için dış gòrünus de önem verdiğim şeyleri söyleme sakıncası duymadım bu kisilik olarak nelere önem verip vermedigimi belirlemez ki bu konular tamamen iç dış zaten görecelidir bu sadece dıştan neye dikkat ettiğimdir ve sen dış gòrünüşe bukadar önem veriyorken neden vermiyormuş gibi insanlar dış gòrünüşe önem veriyor vs yazma gereği duydun? Yanlış anlama ben sana asla dürüst değilsin demiyorum yani bu kendini oldugunda farkli anlatmanin sebebi durust olmamak diil olduğu fark etmemek olabiliyor kişi kendini tanımıyor yada düşüncelerine kendine bile itiraf etmiye biliyor yani mesela bazı insanlar 90 kilo ve 1kilo dahi verme gereyi duymadan bizden çok daha kendileri ile barışık ve mutlu iken biz neden kilo vermeye çalıştık Artemis ? Bunu kendine sor ve kendini tanı derim ? Cvbın sağlık ise bu 5 kilo önce doğru olabilirdi ama şuan diil senin gibi uzun boylu birinin 62 kilo iken vucut kitle indeksi muhteşem dir yani bilimsel açîdan kilo durumun harika ! Ve sağlık için kadinlarin bel cevresi 80i gecmemeli gecerse iç yağ vardir ama senin belin 65 ozman iç yağlanman sıfır belin manken ölçüsünde viyun uzun sağlik açısından tam ideal kilodasın peki neden diyet yapıyorsun ? Nedwn 60da diyet yapiyoruz ve 50ler de olmaya calisiyoruz ?neden sporla sıkı olmaya çalışıyoruz ? Cvp sadece gòrsellik şuan dış görünüşe çok önem verdiğin için burdasın umarım kendini tanimana ve sorgulamana vesile olabilmişimdir.

Son düzenleme:
yoo tam tersi sonda yazdığın şeye bakarak dedim fikirlerini belirtmek zor vs demişsin ya ona nazaran dedim seni zorlayan bir durum oldu heralde diye , ben dış görünüşe önem vermiyorum diye bişey demişim mi sadece dış görünüşe içten daha fazla önem vermiyorum,ben kendimi zaten tanıyorum canım senin demene ihtiyacım yok,kendi vücudumu bildiğim için kilo vermek istiyorum rahat edeceğim kiloda olmak için kilo vermek istiyorum,bu mesajdan bunu anlayan da sadece sensindur sanki içe dıştan daha önem veriyorum yazmışım olaya bak arkadas

Arkadaşlar konuyu uzatmayın lütfen konuşuldu bitti ortamı vermeye hiç gerek yok

Merhaba kaptanımdan pzt kadar izinliyim pzt dönücem aranıza o yüzden menü yok Nego yoksa yazarım ailevi nedenlerden dolayı adapte olamıyorum can sıkıntısı popomu kaldırasım spor yapma hevesim gelmiyor kafan rahat olacak ki rabbim kimsenin huzurunu bozmasın o yüzden arkadaşlarımdan özür diliyorum bu hafta gayret edeceğim allahın izniyle spor puanları nerde yazıyor bonusu etiketleyecekmişiz doğru mu spor puanlarınıda biri desin bana yaparsam yazayım tek istediğim huzur gerçekten bunun kıymetini iyi bilin çözülecek gbi sorunlarımız inşallah herkese hayırlı geceler

Benim esmer erkek beğenmiyorum itici geliyor dedim sadece bu cümle ile dış görünüşe içten daha fazla önem veriyorum u nasıl bağdaştrdın ? Neden böyle şey yazma gereği duydun ozman onu açıkla ? Çünkü Bu tam anlamı ile konuyu çarpıtmak oluyor ! Ben sana açıklaması ile azönce sen dış görünüşe önem veriyosun dedim analizi ile sebebini söyledim bu zatwn çok iyi bisey yokaa bakımsız ve kendini salmış insanlar oluylrduk dışada önem verilmelidr zaten ama dikkat farka ben sana dış görünuşe sende önem veriyordun dedim yani dışa içten daha fazla önem veriyorsun demedim ! Ama sen dedin ! Sen bu cümleyi neye dayanarak söyleyebiliyorsun?

burdaki yorumlarını okumanı tavsiye ederim mesela hintlilinin yüzüne estetik gerekli ki düzelsin demeni, bu yorum sana normal geliyorsa bu şekilde yargılamak zaten cevap vermeye bile gerek yok benim ilk mesajda sana karşı demek istediğim genelde dediğin tiplemeler insanlar tarafından daha çok beğeniliyor Brad pit olsun vs adami tanımayanlar da misal sen neden koydun özelliği ne diye merak ediyorsun ok sorin yok benim sana anlatmak istediğim buydu,ayrıca bizim ırk hintililere göre üst düzey diyip ırkçılık yapan birine ne diye cevap veriyorsam zaten bende hata hadi selametle

Herçekten komiksin beni böyle tanıtınca egon tatmin filan mı oldu şimdi ? Kendini daha iyi mi histettin ? Ben neden Yabancıları beğeniyorsunuz Türklerin suyumu çıktı denince tamtersine bizim ırkı daha yakışıklı ve medeni buluyorum diyorum bu ırkçılık değil bilimsellik bazı ırklarda bizden üstündür ve daha medenidir bu gerçeklik ve bilimsellik algılari sana çok uzak sen olaya anca yüzeysel bakip o kunulara çok uzak olduğun için bu tarz bir algın var onu net anladm diyologa girmek mantıklı diil seninle ! Ayrica orda elham hanım ile karşılıklı biz şakalaştık ikimizde birbirimizi iyi anladk şakalastgmz darkindaydik ama sen iyi niyetle olaya bakmayan ve baska yere cekmek isteyen biri olunca cümleleri cımbızlamak basit iş tabi ! Orda elham abla nredi eve almam çirkin dedi bende ona bredin yuzu kusursuz yani hintlinin oyle olmasi icin estetik gerekli ama o yakışık lı diil bu yakışıklı diyor diye onu kahkaha emojisi ile karsilikli esprileserek konustuk zaten bunlardan sanane ayrîca bred e ayniları yazilirken neden dış görünüşü yargiliyorsunuz vs. Demiyorsun ben digerine diyince bana diyorsun hayırdır Artemis buraya gelmemden neden rahatsizlık duyup durduk yere bu tarz yazilara girdin sen bana her grupran yazan ve özelden sürekli msj yollayan birisin çok ilginç olarak ben buraya gelince 360derece degisik bir tavır ve uslup ile konusmanın psikolojik sebebi olmalı onun için birdaha hiç bir yerde konuşmayalım en iyisi sen tehlikeli uzak durulması gereken biriymissin onu net anladm bende bu takıma zaten bugünden sonra bir daha asla girmem

Son düzenleme:
Canım her ne olduysa inşallah bir an önce düzelir. Dediğin gibi en başta sağlık ve huzur çok önemli. Hemen iyi olup yüksek moralle gelirsin inşallah.

Hayır koşu bandı diyil. Normal yürüyüş yapıyorum hızlı yürüyorum şöyle düşün saatde 6700 adım atıyorum.
Günde 2-3 saat yürüyorum.

Ya canım çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun

Allah ferahlık versin

Günaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar .
Dun sabah annem kardeşim babam geldi akşam misafirim teyzem ve kuzenler geldi. Ailem bende kaldı bugünde onlar gidene kadar giremem diyet kaçtı biraz ama toparlarım bugün zumba ve lesli yaparım açık havaya da çıkarım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…