Günaydın canım ❤Günaydın güzel arkadaşlarım
Günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar .
Dun sabah annem kardeşim babam geldi akşam misafirim teyzem ve kuzenler geldi. Ailem bende kaldı bugünde onlar gidene kadar giremem diyet kaçtı biraz ama toparlarım bugün zumba ve lesli yaparım açık havaya da çıkarım biraz
Hayırlı yolculuklar canım, sağ salim varın inşallah evinizeKızlar yola cıkıyoruz ara ara ugrarırım
Sağol canım ❤Hayırlı yolculuklar canım, sağ salim varın inşallah evinize
Günaydın canım teşekkür ederimGünaydın canim, geçmiş olsun, dikkat et kendine
İlk gün azizliği tatlım. İnşallah çok güzel etkisini göreceksinGünaydınnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrüzerimden resmen tır geçmiş gibi hissediyorum belden yukarım fena agrıyo dün çok hamlamışım demekki nefes alırken kemiklerim batıyo sanki özellkle karın bölgem ve kollarım pert
Her yerim ağrıyor canım, hastayım hala. Ama buraya gelince keyiflendim. Sen nasılsın.Günaydın canım ❤
Nasıl oldun bakalım daha iyi misin
Iyiyim canim yoldayım da yol bitmiyor gelirken ne güzel ucakla 1 saatte izmire ulasmıstım :))Her yerim ağrıyor canım, hastayım hala. Ama buraya gelince keyiflendim. Sen nasılsın.
Teşwkkür ederim canımCanım her ne olduysa inşallah bir an önce düzelir. Dediğin gibi en başta sağlık ve huzur çok önemli. Hemen iyi olup yüksek moralle gelirsin inşallah.
Amin canım sağolAllah ferahlık versin
Ne bu dertler kalıcı nede bu dünya rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın canım sıkma canını buda geçer neler geçmediki şu hayattaAmin canım sağol
Oy verecektim dün unuttum eve gecince bakıp oy kullanırımBize oy verir misiniz kizlarAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Hadi kaptan sen oncu ol arkidislereOy verecektim dün unuttum eve gecince bakıp oy kullanırım
Tamam canım aksam herkes burdayken hatırlatırım oylamayı yeniden :))Hadi kaptan sen oncu ol arkidislere
Ben geçen gün baktım ama resimleri göremedim o yüzden oy kullanamadımHadi kaptan sen oncu ol arkidislere
Kullandım hayırlı olsunBize oy verir misiniz kizlarAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?