Mutlu pazarlar kaptanııııım. Mutluyuz tabii bi pazarımız var mutlu olmayalım mı onda da? otobüsle bir yere gidiyorum. Otobüsler benim kaderim olmuş ayrılamıyoruz bir türlüGünaydınnnn mutlu pazarlar
Çok şükür evinize hayırlısıyla gidin inşallahKızlar yola cıkıyoruz ara ara ugrarırım
Günaydın canım cook gecmis olsunGünaydın, kızlar ben yine kötü hastayım, boğazım aynı oldu, sabahı zor ettim. Çok gelemem merak etmeyin.
Yarın sabah kbb ye gidicem
Sağol canım ❤Çok şükür evinize hayırlısıyla gidin inşallah
Uğurlu geleceksem seve seve feda ederim kendimi tatlım.Teşekkür ederim abla. Seç ablaya uğurlu geldin. Gerçi bugün misafirlikteydim biraz kötü beslendim ama yarından itibaren çok dikkat edicem
Yavrum Allah yardımcın olsun okurken beynim döndü içinde yaşayan napar artık... uykusuz iyice sersemlerdim ben. İyi dayanmişsin . Bu denetleme işleri evrak kürek işleri çok can sıkıcı...slm kızlar
şöyle kısaca neden gelemedim bi anlatayım. (anca yazabildim. şimdide menü işine girişeyim)
perşembe günü bakanlık denetlemesi vardı.
salı gunü işten çıktım pazara gittim sonra eve gelmeden hastaneye geri döndüm bari dedim dosyalarımı alayımda yazı işim bitsin çarşamba günü sistemsel işlerimi hallederim. bana bazı listelerimi değiştirmem gerektiğini söylediler. gece saat 4e kadar dosyalarımı toparlayıp listelerimi sil baştan yaptım saat gece 4te işim bitti ve 4:30da yattım. eşim ben götüreyim seni dedi uykusuz araba kullanma. sabah 7de kalktım (2 buçuk saatlik uykuyla) işe gittim. mesaide normal işlerimi yaptım mesai sonrası sistemsel işlerimi yapmaya başladım. dün bana yaptırdıklarının hepsini tekrar geri döndürdüler birinin dediği birininkini tutmadı bütün geceki emeklerimi çöpe attılar sinir küpü oldum.
sistemsel işler uzun sürdü bari dedim gece 12de çıkayım tam mesai yapayım sonra bir gün tam boşluk kullanırım izin yaparım. sağolsun ekibim genç ekip sistem işindede yardım ettiler bana işleri hallettik ama bir gün önce düzelttiğim şeyleri tekrar düzeltmem gerekti. gece 12 de çıkcam hasta sevk ettik sonra diğer hasta kötüleşti yoğun bakıma çıkardık. eşimde kapıda beni bekliyo almaya geldi. arabaya gelmeyince adam merak etmiş geldi durdu yanımda. nöbetçi arkadaş hastayı yoğun bakıma çıkarıp inince bende çıktım artık eve geldiğimizde saat gece 2 ye 10 vardı. eşim yattı ben dünkü evrakları tekrar düzenledim saat oldu sabah 6. yatsam 7de kalkamıcam girdim duşa sonra biraz oyalandım. eşim bıraktı yine uykusuz olunca. sınavı vardı o gün
sabah toplantı yaptık işte sonra servislerimize donduk. denetlemeciler gezmeye başladı bizede geldiler çok şükür iyi geçti hiç bir eksiğimiz çıkmadı ama şu verdiğim emeğin binde birini sormadılar/bakmadılar. olan bana oldu. perşembe eve gelince paso uyudum zaten.
cuma günü arkadasın birini başka birime çektiler 2 kişi kaldık serviste anca işler yatişti akşam yine uyuyakaldım.
bugünde mesaiye gittim nöbetçi 16 ya geldi. sınavı varmış her hafta bir kişi yıllık izinde. 2 güne bir 24 geliyorlar kimseyi ekstra mesaiye çağırmak istemedim ben gittim.
kısaca olaylar böyle gelişti ama yine de çok uzun uzun yazmışım di mi kusura bakmayın birazda içimi dökmüş oldum.
Aman illa mükemmel hatun olacağız diye düştüğümüz hale bakın. Sarışınım, ben eve almam diye bir şey demedim ama buna takılıp kalmam ki... Biz yeni gelen arkadaşlarımızı huzursuz etmeyiz rahat etmeleri için de gerekeni yaparız. Hadi işimize bakalım. Bence güzel bir tartişmaydi. Özgürce herkes fikrini söyledi uzlaşmaya gerek yok begenilerin farklı olması çok doğal... Haklı aramayalim sohbetimiz, diyetimiz daim olsun...Herçekten komiksin beni böyle tanıtınca egon tatmin filan mı oldu şimdi ? Kendini daha iyi mi histettin ? Ben neden Yabancıları beğeniyorsunuz Türklerin suyumu çıktı denince tamtersine bizim ırkı daha yakışıklı ve medeni buluyorum diyorum bu ırkçılık değil bilimsellik bazı ırklarda bizden üstündür ve daha medenidir bu gerçeklik ve bilimsellik algılari sana çok uzak sen olaya anca yüzeysel bakip o kunulara çok uzak olduğun için bu tarz bir algın var onu net anladm diyologa girmek mantıklı diil seninle ! Ayrica orda elham hanım ile karşılıklı biz şakalaştık ikimizde birbirimizi iyi anladk şakalastgmz darkindaydik ama sen iyi niyetle olaya bakmayan ve baska yere cekmek isteyen biri olunca cümleleri cımbızlamak basit iş tabi ! Orda elham abla nredi eve almam çirkin dedi bende ona bredin yuzu kusursuz yani hintlinin oyle olmasi icin estetik gerekli ama o yakışık lı diil bu yakışıklı diyor diye onu kahkaha emojisi ile karsilikli esprileserek konustuk zaten bunlardan sanane ayrîca bred e ayniları yazilirken neden dış görünüşü yargiliyorsunuz vs. Demiyorsun ben digerine diyince bana diyorsun hayırdır Artemis buraya gelmemden neden rahatsizlık duyup durduk yere bu tarz yazilara girdin sen bana her grupran yazan ve özelden sürekli msj yollayan birisin çok ilginç olarak ben buraya gelince 360derece degisik bir tavır ve uslup ile konusmanın psikolojik sebebi olmalı onun için birdaha hiç bir yerde konuşmayalım en iyisi sen tehlikeli uzak durulması gereken biriymissin onu net anladm bende bu takıma zaten bugünden sonra bir daha asla girmem
Burcuuuuu burcuuuuu gözün aydın tatlım...Günaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar .
Dun sabah annem kardeşim babam geldi akşam misafirim teyzem ve kuzenler geldi. Ailem bende kaldı bugünde onlar gidene kadar giremem diyet kaçtı biraz ama toparlarım bugün zumba ve lesli yaparım açık havaya da çıkarım biraz
Günaydın canim, geçmiş olsun, dikkat et kendineCanım daha iyiyim şimdi çok şükür.
Gözün aydınnn kuzummm teyzeme selamlar ellerinden öpüyorumGünaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar .
Dun sabah annem kardeşim babam geldi akşam misafirim teyzem ve kuzenler geldi. Ailem bende kaldı bugünde onlar gidene kadar giremem diyet kaçtı biraz ama toparlarım bugün zumba ve lesli yaparım açık havaya da çıkarım biraz
Yolunuz acık olsun canım hayırlı yolculuklarKızlar yola cıkıyoruz ara ara ugrarırım
Sağol canım ❤Yolunuz acık olsun canım hayırlı yolculuklar
Bebeğim hayırlı, keyifli yolculuklar dilerim. Sanki bizim eve geliyormuşsun gibi içimi bir heyecan bir sevinç kapladı .Kızlar yola cıkıyoruz ara ara ugrarırım
Şiporzedem benim. Bu iyi işte kasların iyi çalışmış. Egzersize devam et ki hamlik katilaşmasin. O tırlar yağları eze eze eritecek . Bırak geçsinlerGünaydınnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrüzerimden resmen tır geçmiş gibi hissediyorum belden yukarım fena agrıyo dün çok hamlamışım demekki nefes alırken kemiklerim batıyo sanki özellikle karın bölgem ve kollarım pert
Teşekkür ederimTeşekkür ederim. Sanada çok çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine
Sağol ablacım, cay için mutlaka haber vereceğimBebeğim hayırlı, keyifli yolculuklar dilerim. Sanki bizim eve geliyormuşsun gibi içimi bir heyecan bir sevinç kapladı .Sag salim bekliyoruz seni yarım saat kala haber ver çay koyim
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun ve inşallah geçsin artık bir an önce.Ya canım çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?