Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yapmayın demek istiyorum herşey hayatımızda mecburen olacak öyle olmasa insan bi zaman sonra sıkılır herşeyi salar ben geçen yıl bunu yaşadım çünkü Hayatımdan herşeyi çıkarmıştım bir yedim baktım ertesi gün artı geldim şimdi hiç birşeyi Hayatımdan çıkarmıyorum yiyorum ama azıcık ucundan kıyısından yoksa sonra daha çok saldırıyorum ben yapamam herhalde yapa bilenede helal olsun

Burcuuuuu burcuuuuu gözün aydın tatlım... sevinçten tabi zumba yaparsın
Tünaydın canım
Gözün aydınnn kuzummm teyzeme selamlar ellerinden öpüyorum
A.s. canım gittiler evde sessizliğe büründü tekrar :)
Günaydın canım aile varken insan keyifleniyor, biraz bozuyor ama bugün dengeleyeceksen süper zaten.
Evet benim de öyle çok gelen gidenim olmuyor.
Sana da geçmiş olsun canım. Dikkatli ol deterjan kullanırken
Acilden geliyorum yeni ilaçlar. Boğaz yine pert, sabah da kbb ye gidicem. Daha yeni çorba içmeye çalışıyorum, ilaç içebilmek için
Çok geçmiş olsun canım

Ben 20 gün zor dayandım cok zorluyor dediğin gibi herşeyden az az yemek gayet iyi . Şekersiz kahve çay içmek bile denge kurduruyor. Birde paket ürün yemedin mi olay tamam oluyor

Çok sağol canım

Biraz kalıp gitselerdi insan daha kötü hissediyor kendini ben annemler gittikten sonra onların kaldığı odanın kapısını 3 gün açmadıgımı bilirim

Dün düzenim bozuldu şekeri bozmadım tabi ama fazla çerez yedim galiba fındık fıstık fln..
Hipo şekersizi bırak, ne gerek var. Zaten hastalık üstüne hastalık yaşadın, vereceğin 5 kilo, kendini bu kadar kasma rahat rahat yap bu sefer şu diyetini

Nasıl oldun bacı daha iyimisin neden oluyormuş böyle sürekli bişey dedimi doktor acilde
İlaçları içtim yatıyorum şimdi, ağrım hafiflese biraz daha iyi olucam. Çok sık olması normal değil kbb ye git mutlaka dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…