Çok çok geçmiş olsun canımAcilden geliyorumyeni ilaçlar. Boğaz yine pert, sabah da kbb ye gidicem. Daha yeni çorba içmeye çalışıyorum, ilaç içebilmek için
Çok sağol canımÇok çok geçmiş olsun canım
Dönebilirsin tabiki canım
Tamm canım yarın basliyim menü bildirmeye o zamanDönebilirsin tabiki canım
Şu şekeriz günleri bi anlamadım gitti niye kendinize eziyet ediyorsunuz bacım herşeyden azar azar yiyin gitsin olmazmıDün düzenim bozuldu şekeri bozmadım tabi ama fazla çerez yedim galibafındık fıstık fln..
Olmuyo ki..Şu şekeriz günleri bi anlamadım gitti niye kendinize eziyet ediyorsunuz bacım herşeyden azar azar yiyin gitsin olmazmı
Yapmayın demek istiyorum herşey hayatımızda mecburen olacak öyle olmasa insan bi zaman sonra sıkılır herşeyi salar ben geçen yıl bunu yaşadım çünkü Hayatımdan herşeyi çıkarmıştım bir yedim baktım ertesi gün artı geldim şimdi hiç birşeyi Hayatımdan çıkarmıyorum yiyorum ama azıcık ucundan kıyısından yoksa sonra daha çok saldırıyorum ben yapamam herhalde yapa bilenede helal olsunOlmuyo ki..
Tünaydın canımBurcuuuuu burcuuuuu gözün aydın tatlım...sevinçten tabi zumba yaparsın
A.s. canım gittiler evde sessizliğe büründü tekrar :)Gözün aydınnn kuzummm teyzeme selamlar ellerinden öpüyorum
Evet benim de öyle çok gelen gidenim olmuyor.Günaydın canımaile varken insan keyifleniyor, biraz bozuyor ama bugün dengeleyeceksen süper zaten.
Çok geçmiş olsun canımAcilden geliyorumyeni ilaçlar. Boğaz yine pert, sabah da kbb ye gidicem. Daha yeni çorba içmeye çalışıyorum, ilaç içebilmek için
Ben 20 gün zor dayandım cok zorluyor dediğin gibi herşeyden az az yemek gayet iyi . Şekersiz kahve çay içmek bile denge kurduruyor. Birde paket ürün yemedin mi olay tamam oluyorYapmayın demek istiyorum herşey hayatımızda mecburen olacak öyle olmasa insan bi zaman sonra sıkılır herşeyi salar ben geçen yıl bunu yaşadım çünkü Hayatımdan herşeyi çıkarmıştım bir yedim baktım ertesi gün artı geldim şimdi hiç birşeyi Hayatımdan çıkarmıyorum yiyorum ama azıcık ucundan kıyısından yoksa sonra daha çok saldırıyorum ben yapamam herhalde yapa bilenede helal olsun
Çok sağol canımTünaydın canım
A.s. canım gittiler evde sessizliğe büründü tekrar :)
Evet benim de öyle çok gelen gidenim olmuyor.
Sana da geçmiş olsun canım. Dikkatli ol deterjan kullanırken
Çok geçmiş olsun canım
Biraz kalıp gitselerdi insan daha kötü hissediyor kendini ben annemler gittikten sonra onların kaldığı odanın kapısını 3 gün açmadıgımı bilirimTünaydın canım
A.s. canım gittiler evde sessizliğe büründü tekrar :)
Evet benim de öyle çok gelen gidenim olmuyor.
Sana da geçmiş olsun canım. Dikkatli ol deterjan kullanırken
Çok geçmiş olsun canım
Hipo şekersizi bırak, ne gerek var. Zaten hastalık üstüne hastalık yaşadın, vereceğin 5 kilo, kendini bu kadar kasma rahat rahat yap bu sefer şu diyetiniDün düzenim bozuldu şekeri bozmadım tabi ama fazla çerez yedim galibafındık fıstık fln..
Nasıl oldun bacı daha iyimisin neden oluyormuş böyle sürekli bişey dedimi doktor acildeÇok sağol canım
Güle güle kavuşun canımA.s. canım gittiler evde sessizliğe büründü tekrar :)
İlaçları içtim yatıyorum şimdi, ağrım hafiflese biraz daha iyi olucam. Çok sık olması normal değil kbb ye git mutlaka dediNasıl oldun bacı daha iyimisin neden oluyormuş böyle sürekli bişey dedimi doktor acilde
Bünyen güçsüz ola bilir bide soğuk memleket ev sıcak dışarı soğuk hemen etki ediyorİlaçları içtim yatıyorum şimdi, ağrım hafiflese biraz daha iyi olucam. Çok sık olması normal değil kbb ye git mutlaka dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?