- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Cnm o hastalık üzerine hastalık bana hep kilo yaptı ya.. bu hafta da benim bi serum durumu var iyice şişicem o yüzden açıkcası.. bide bu şekersizi hep denemek istiyordum bakim bakim nolucakHipo şekersizi bırak, ne gerek var. Zaten hastalık üstüne hastalık yaşadın, vereceğin 5 kilo, kendini bu kadar kasma rahat rahat yap bu sefer şu diyetini
Can sağolsun bee hepsi olur önce sağlık zati boyuna göre çok fazla kilon yok kafana takma canım güzelce tedavini ol bugun olmaz yarın yaparsın kendini toparla stres yapma kilo aldım veremiyorum diye gayet hoş ve zarifsin benceCnm o hastalık üzerine hastalık bana hep kilo yaptı ya.. bu hafta da benim bi serum durumu var iyice şişicem o yüzden açıkcası.. bide bu şekersizi hep denemek istiyordum bakim bakim nolucak
Yoldayım canım son 1 saatlik yolumuz kaldıMillettt nerelerdesiniz pazar sendromu var herkes pek bi sessiz gızlarrrrrrrrrrrrses verinnnnnn
Millettt nerelerdesiniz pazar sendromu var herkes pek bi sessiz gızlarrrrrrrrrrrrses verinnnnnn
Geç oldu ama hayırlı yolculuklar canımYoldayım canım son 1 saatlik yolumuz kaldı
Bağışıklığı güçlendirmek lazım sanırım, e artık genç değilimBünyen güçsüz ola bilir bide soğuk memleket ev sıcak dışarı soğuk hemen etki ediyor
Antibiyotik çok güzel şişiriyor maalesef, zaten beni şişirmeyen ilaç yok.Cnm o hastalık üzerine hastalık bana hep kilo yaptı ya.. bu hafta da benim bi serum durumu var iyice şişicem o yüzden açıkcası.. bide bu şekersizi hep denemek istiyordum bakim bakim nolucak
Anammmm tamda beni tarif ettin gızz öksüremiyorum yattıgım yerden kalkamıyorum etlerim sızlıyo öksürürken elimi karnıma koyuyorum dikişlerim acıyo sankiAloooooooooGeldi mi kız sesim Bi sabah bir yürüdük geldik, kahvaltı yaptık, evi süpürüp sildim. Şimdi de eşim eve is getirmiş, o uyuyor ben yapıyorum Sen ne yaptın bakalım, spor hamligi varmış üzerinde, bu haftayı atlatırsan rahatlarsın, ben ilk hafta gülerken oksururken bağırıyordum canimin yanmasından
Evi sildim süpürdüm banyo tuvalet yıkadım kapının gidirişini merdivenleri sildim yemek yedim eltime gidicem akşam oturmaya yarında Halama yardıma gidicem salı günü apartman komşuları hoş geldine gelecekmiş salı günüde spora gidicem salı yada çarşamba kızın doğum günü var perşembeye Allah büyük cuma günüm var oraya gidicem cumartesi spora anam ne çok işim varmışAloooooooooGeldi mi kız sesim Bi sabah bir yürüdük geldik, kahvaltı yaptık, evi süpürüp sildim. Şimdi de eşim eve is getirmiş, o uyuyor ben yapıyorum Sen ne yaptın bakalım, spor hamligi varmış üzerinde, bu haftayı atlatırsan rahatlarsın, ben ilk hafta gülerken oksururken bağırıyordum canimin yanmasından
Sağol canım ❤Geç oldu ama hayırlı yolculuklar canım
Evi sildim süpürdüm banyo tuvalet yıkadım kapının gidirişini merdivenleri sildim yemek yedim eltime gidicem akşam oturmaya yarında Halama yardıma gidicem salı günü apartman komşuları hoş geldine gelecekmiş salı günüde spora gidicem salı yada çarşamba kızın doğum günü var perşembeye Allah büyük cuma günüm var oraya gidicem cumartesi spora anam ne çok işim varmış
Biz aynı sehirdeyiz canım ama engelli kardeşim var diye.pek gelemiyorlar dün misafirim var diye geldiler 10 gibi göndermem dedim bizde kalın kardeşim de nasıl mutlu oldu görmen lazım .bü diyor bana duyma konuşma da yok . O mutlu olunca bizde mutlu olduk :) .Biraz kalıp gitselerdi insan daha kötü hissediyor kendini ben annemler gittikten sonra onların kaldığı odanın kapısını 3 gün açmadıgımı bilirim
Vardınız mı canım.Sağol canım ❤
Giden eşofman olsun canım, sana bişey olmasınBir çamaşır suyu kurbanıda ben oldumdün sporda giydigim eşofman üzerimdeydi lavaboyu fırçaladım fırçadan üzerime sıçramış benek benek çamaşır suyu olmuş canım eşofman gitti gitti gitti ne penye dayanıyor ne eşofman uffff
Yatıp durdum canım, her yerim ağrıyor.Millettt nerelerdesiniz pazar sendromu var herkes pek bi sessiz gızlarrrrrrrrrrrrses verinnnnnn
Geldim canım evime 3 haftadır izmirdeydimBiz aynı sehirdeyiz canım ama engelli kardeşim var diye.pek gelemiyorlar dün misafirim var diye geldiler 10 gibi göndermem dedim bizde kalın kardeşim de nasıl mutlu oldu görmen lazım .bü diyor bana duyma konuşma da yok . O mutlu olunca bizde mutlu olduk :) .
Gitmekte istemedi ama mecbur evleri daha rahat onlar için.
Vardınız mı canım.
Ablanın nesi vardı
Canin sağ olsun Songül gibi bir şey oldu diye korktum...Sana bir şey olmasın tatlışım.Bir çamaşır suyu kurbanıda ben oldumdün sporda giydigim eşofman üzerimdeydi lavaboyu fırçaladım fırçadan üzerime sıçramış benek benek çamaşır suyu olmuş canım eşofman gitti gitti gitti ne penye dayanıyor ne eşofman uffff
Ben sahildeydim yine. Eşimin son elini bekliyorum her zamanki gibi oyun oynuyor benim yumurcak.Millettt nerelerdesiniz pazar sendromu var herkes pek bi sessiz gızlarrrrrrrrrrrrses verinnnnnn
Anam ben hep seni alintilamişim ya...ne çok konuşmuşsun gızEvi sildim süpürdüm banyo tuvalet yıkadım kapının gidirişini merdivenleri sildim yemek yedim eltime gidicem akşam oturmaya yarında Halama yardıma gidicem salı günü apartman komşuları hoş geldine gelecekmiş salı günüde spora gidicem salı yada çarşamba kızın doğum günü var perşembeye Allah büyük cuma günüm var oraya gidicem cumartesi spora anam ne çok işim varmış
Geldim canım evime 3 haftadır izmirdeydim
Ablam yaklasık 30 kilo verdikten sonra estetik ameliyatı oldu karın germe ve göğüs dikleştirme için bu sürecte yanında kaldım, annemler de hafta içi geldiler beraber döndük
Unuttum yaa abla ben cay istemeyi@Zipzip- tatlım hani çay koyacaktim sen gelmişsindir şimdiye kadar.. aşk olsun....nasıl geçti yolculuk herkes iyi mi
İki ameliyat birlikte oldugu için 6 saat sürdü,
Ne güzel vermiş.
Ameliyat zor mu ? Göğüs dikleştirme de silikon konmuyor değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?