Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hipo şekersizi bırak, ne gerek var. Zaten hastalık üstüne hastalık yaşadın, vereceğin 5 kilo, kendini bu kadar kasma rahat rahat yap bu sefer şu diyetini
Cnm o hastalık üzerine hastalık bana hep kilo yaptı ya.. bu hafta da benim bi serum durumu var iyice şişicem o yüzden açıkcası.. bide bu şekersizi hep denemek istiyordum bakim bakim nolucak

Cnm o hastalık üzerine hastalık bana hep kilo yaptı ya.. bu hafta da benim bi serum durumu var iyice şişicem o yüzden açıkcası.. bide bu şekersizi hep denemek istiyordum bakim bakim nolucak
Can sağolsun bee hepsi olur önce sağlık zati boyuna göre çok fazla kilon yok kafana takma canım güzelce tedavini ol bugun olmaz yarın yaparsın kendini toparla stres yapma kilo aldım veremiyorum diye gayet hoş ve zarifsin bence

Millettt nerelerdesiniz pazar sendromu var herkes pek bi sessiz gızlarrrrrrrrrrrr ses verinnnnnn

Alooooooooo Geldi mi kız sesim Bi sabah bir yürüdük geldik, kahvaltı yaptık, evi süpürüp sildim. Şimdi de eşim eve is getirmiş, o uyuyor ben yapıyorum Sen ne yaptın bakalım, spor hamligi varmış üzerinde, bu haftayı atlatırsan rahatlarsın, ben ilk hafta gülerken oksururken bağırıyordum canimin yanmasından

Bünyen güçsüz ola bilir bide soğuk memleket ev sıcak dışarı soğuk hemen etki ediyor
Bağışıklığı güçlendirmek lazım sanırım, e artık genç değilim eskidi gibi olmayı beklemem hata
Antibiyotik çok güzel şişiriyor maalesef, zaten beni şişirmeyen ilaç yok.
Önce sağlık hipo, o olmayınca her şey boş

Anammmm tamda beni tarif ettin gızz öksüremiyorum yattıgım yerden kalkamıyorum etlerim sızlıyo öksürürken elimi karnıma koyuyorum dikişlerim acıyo sanki

Evi sildim süpürdüm banyo tuvalet yıkadım kapının gidirişini merdivenleri sildim yemek yedim eltime gidicem akşam oturmaya yarında Halama yardıma gidicem salı günü apartman komşuları hoş geldine gelecekmiş salı günüde spora gidicem salı yada çarşamba kızın doğum günü var perşembeye Allah büyük cuma günüm var oraya gidicem cumartesi spora anam ne çok işim varmış

Okurken yoruldum kiz harbi ne çok isin varmış. Herseyi iptal et, Tuğçe’nin dogumgununu araya sıkıştırmışsın, çok ayıp zaten kıza tek Doğum günü yapıyorsun, allahtan öğretmenini çağırmış, akıllı kız

Biraz kalıp gitselerdi insan daha kötü hissediyor kendini ben annemler gittikten sonra onların kaldığı odanın kapısını 3 gün açmadıgımı bilirim
Biz aynı sehirdeyiz canım ama engelli kardeşim var diye.pek gelemiyorlar dün misafirim var diye geldiler 10 gibi göndermem dedim bizde kalın kardeşim de nasıl mutlu oldu görmen lazım .bü diyor bana duyma konuşma da yok . O mutlu olunca bizde mutlu olduk :) .
Gitmekte istemedi ama mecbur evleri daha rahat onlar için.
Sağol canım ❤
Vardınız mı canım.
Ablanın nesi vardı

Giden eşofman olsun canım, sana bişey olmasın

Geldim canım evime 3 haftadır izmirdeydim
Ablam yaklasık 30 kilo verdikten sonra estetik ameliyatı oldu karın germe ve göğüs dikleştirme için bu sürecte yanında kaldım, annemler de hafta içi geldiler beraber döndük

Canin sağ olsun Songül gibi bir şey oldu diye korktum...Sana bir şey olmasın tatlışım. İş kazası daha güzelini alırsın. Daha küçük bedenlisinio bol geliyordu zaten.
Millettt nerelerdesiniz pazar sendromu var herkes pek bi sessiz gızlarrrrrrrrrrrr ses verinnnnnn
Ben sahildeydim yine. Eşimin son elini bekliyorum her zamanki gibi oyun oynuyor benim yumurcak.
Anam ben hep seni alintilamişim ya...ne çok konuşmuşsun gız Tatlim maşallah ne bereketli ve bir o kadar da hareketli bir hafta öyle dolu dolu.
@Zipzip- tatlım hani çay koyacaktim sen gelmişsindir şimdiye kadar.. aşk olsun....nasıl geçti yolculuk herkes iyi mi

Ne güzel vermiş.
Ameliyat zor mu ? Göğüs dikleştirme de silikon konmuyor değil mi.

@Zipzip- tatlım hani çay koyacaktim sen gelmişsindir şimdiye kadar.. aşk olsun....nasıl geçti yolculuk herkes iyi mi
Unuttum yaa abla ben cay istemeyi
Ilk defa 8 saat yollardaydım yorucu ama güzeldi herkes iyi sen nasılsın abla

Ne güzel vermiş.
Ameliyat zor mu ? Göğüs dikleştirme de silikon konmuyor değil mi.
İki ameliyat birlikte oldugu için 6 saat sürdü,
Cok fazla agrısı olmadı hatta gecen hafta calısmaya bile basladı
Sadece kendini cok zorlayıcı hareket yapmıyor,agır kaldırmıyor birde egilirken dikkat ediyor
Silikon takıldı ama cok büyük olmadı birde ilerde cocuk düşünürse engel olmuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…