Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim bu narin gözlerim neler okudu
Herkes nasıl artı gelir
Kilo alma takımımı burası
Cumaya güzel eksi gelmeyen benim dilimden kurtulamaz, sopa özlenmiş belli

Eki Görüntüle 2565715

Kız ben kendimden tiksindim artık yeminle. Kaçamak da yapmıyorum ki, tam leslie açtım misafir geldi. Belki bir işarettir dedim sonra nefes alıp sağlıklı düşünmem icin

aypare ackerman ders çalışırken sakın ipin ucunu kaçırma
yok yok merak etmeyin ders calidirken kahve içme süt içme huyum vsrdir onları dengelersem sorun olmaz ama pek geçmiş okuyup yazamayacagim haberiniz olsun sadece menüleri atarım laboratuvar sınavları da olacak ayriyetten çok yoğun olucam sonra ocaktan itibaren burdayım

aypare ackerman ders çalışırken sakın ipin ucunu kaçırma
yok yok merak etmeyin ders calidirken kahve içme süt içme huyum vsrdir onları dengelersem sorun olmaz ama pek geçmiş okuyup yazamayacagim haberiniz olsun sadece menüleri atarım laboratuvar sınavları da olacak ayriyetten çok yoğun olucam sonra ocaktan itibaren burdayım

Ben de ezine yiyorum

Kız ben kendimden tiksindim artık yeminle. Kaçamak da yapmıyorum ki, tam leslie açtım misafir geldi. Belki bir işarettir dedim sonra nefes alıp sağlıklı düşünmem icin
Canım menülerin iyi senin, dur bakalım olur böyle arada, canını sıkma
Tamam canım başarılar

Hatırlatma yapayım, menü yorumlarını ben yapıyorum o yüzden beni etiketlemeyi unutmayın

Spor puanları Bonus da, ona etiket yapmayı da unutmayın

Menüleri mümkün mertebe akşam yazmış olursanız daha iyi olur, ertesi gün öğlene kadar mecbur kalmadıkça bırakmayalım

Ne yenilirse yenilsin eksik menü olmasın, eksik menüye ceza var artık, spor cezası

Gulumse24
@Ytmz
sonngulen
Canfeb
merryangel
malipina
Elhan
Nego
mavitosbik07
Elalis
happy_mom_
cgdmk
aypare ackerman
Bulamiyorum
sidelya
SchonerDuft
birmuhendisanne
Elalis
malipina
sidelya
pastelfit
retro_hippo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…