- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Benim bu narin gözlerim neler okudu
Herkes nasıl artı gelir
Kilo alma takımımı burası
Cumaya güzel eksi gelmeyen benim dilimden kurtulamaz, sopa özlenmiş belli
Eki Görüntüle 2565715
bugünkü tartıyı unuttum ya ben pc başında
yok yok merak etmeyin ders calidirken kahve içme süt içme huyum vsrdir onları dengelersem sorun olmaz ama pek geçmiş okuyup yazamayacagim haberiniz olsun sadece menüleri atarım laboratuvar sınavları da olacak ayriyetten çok yoğun olucam sonra ocaktan itibaren burdayım
yok yok merak etmeyin ders calidirken kahve içme süt içme huyum vsrdir onları dengelersem sorun olmaz ama pek geçmiş okuyup yazamayacagim haberiniz olsun sadece menüleri atarım laboratuvar sınavları da olacak ayriyetten çok yoğun olucam sonra ocaktan itibaren burdayım
Bugünkü olumsuz bildirimimden sonra öğün sayımı üçe çıkarmaya karar verdim kızlar. Sürekli iki öğün besleniyorum aç da kalmiyordum ama metabolizma azla yetinmeye başladı sanırım. Bu hafta elimden geldiğince böyle yapacağım. Cumaya kadar olur da daha fazla çıkarsam beni affedin. Denemem lazım. Yazdan kabak koymuştum buzluğa. Onunla başladım. Az önce acikmadigim halde zorlayarak yedim. Üzerine yogurt, bol pul biber, sumak koydum. Cumaya kadar kabak diyeti uygulayacağım normal kahvaltıyla beraber. Bir de peynirimi değiştireceğim bu sabah her zamanki Ezine yedim akşama diyet lor alacağım yarın için...Elhan' da durumlar böyle...
Canım menülerin iyi senin, dur bakalım olur böyle arada, canını sıkmaKız ben kendimden tiksindim artık yeminle. Kaçamak da yapmıyorum ki, tam leslie açtım misafir geldi. Belki bir işarettir dedim sonra nefes alıp sağlıklı düşünmem icin
Tamam canım başarılaryok yok merak etmeyin ders calidirken kahve içme süt içme huyum vsrdir onları dengelersem sorun olmaz ama pek geçmiş okuyup yazamayacagim haberiniz olsun sadece menüleri atarım laboratuvar sınavları da olacak ayriyetten çok yoğun olucam sonra ocaktan itibaren burdayım
Canım menülerin iyi senin, dur bakalım olur böyle arada, canını sıkma
Tamam canım başarılar
Erken daha bence, normal devam et sen bu haftaSu kabak olayını yapayım mi yoksa haftaya mi yapayım
Daha iyiyim canım gibi gibi✌teşekkürlerdaha iyimisin yeni okudum inş halledelir sorunlar
Çok teşekkür ederim ablacığım düşünmen yeterliBen kaçırdım sanırım. @Ytmz bebeğim Allah yardımcın olsun. Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Halloldu gbi canım inş bttiğine inanmak istyorum@Ytmz sıkıntılar halloldu mu?
Her neyse bitmiştir umarımHalloldu gbi canım inş bttiğine inanmak istyorum
Sen nasıl oldun hstaydın dün gittin mi drye sabahHe neyse bitmiştir umarım
Daha iyiyim canım çok şükür, bu ilaçlar iyi geldiSen nasıl oldun hstaydın dün gittin mi drye sabah
sevindim canım :)Daha iyiyim canım çok şükür, bu ilaçlar iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?