Gül sen gül sana yetiştim haberin yok sen yemeye devam et böyle uzaktan bakacaksın bana görürsünAhahahha bana diyende zayif olsa bari ahsnskdj
Bence detoks sonrası fazla calori aldı artıya geçti ben öyle düşünüyorum hızlı verilen hızlı geri geliyo
Ben uyumadım ama kuran okuyup uyucam şimdi Allah rahatlık versinBende gidim yatim kimsecikler yok bugün kocalarının dizlerinin dibinde oturuyolar zarrherkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin rabbime emanet olun hoşçakalın
Evet oda vardı demi unutmuşumOnun ki regl artısı da olabilir, biraz da gecikmişti sanki
Bende geçen gün cardio yaptım 5 dk yürüyüş 3 dk koşu yürüyüşte 6 seviyede ele azda değil
Allah kabul etsin canım bizim içinde dua et inş Allah şimdiden Allah rahatlık versinBen uyumadım ama kuran okuyup uyucam şimdi Allah rahatlık versin
Ahahahha bana diyende zayif olsa bari ahsnskdj
Bende gidim yatim kimsecikler yok bugün kocalarının dizlerinin dibinde oturuyolar zarrherkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin rabbime emanet olun hoşçakalın
50 kişi var hoca beni görmedi bileİsyankar ögrenci mi oldun sen, birden 6 ya nasıl izin verdiler
Kocalarına nazmı ediyolardır diyosunTopige virüs bulaştı kız, herkescikler hasta
Sendemi başladın ne güzel
Konuş kız konuş da duysun arkidişşşşHepimiz zayıfız bir kere, azıcık emanetler var sadece
Platesi ögrendim uç aşa beş yukarı iki sağa iki sola top salla ne olacakBenim 1 ay olacak. Senin gibi hızlı değil, pilatese gidiyorum
50 kişi var hoca beni görmedi bilevoleybol oynuyordu bayanlarla sonra plates yaptılar benim evde topum vardı katılmadım onlara hoca biraz rahat herkes kafasına göre takılıyo
Platesi ögrendim uç aşa beş yukarı iki sağa iki sola top salla ne olacak
Platesi ögrendim uç aşa beş yukarı iki sağa iki sola top salla ne olacak
İyi geceler canım bende iyi geceler msj yazmıştım ama beni çeneye tuttun ayak üstü haydin görüşürüzzİyi geceler canim, benim gözler kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?