Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar. İyi geceler ugrayamadım çok özür dilerim.
Bu aralar telasım var biraz. Taşınmayı düşünüyoruz ev arıyoruz.
Bugün de öyle ilginç bir gün geçirdim. Sabah kendi adıma üzücü birşey yaşadım moralsizdim zorla bir yumurta ve ekmek attim ağzıma sonra akşama kadar ev baktık birşey yemedim. Akşam kv çağırdı pide yaptırmış. Ondan yedim yiyecek başka birşey yoktu. Maalesef ilk kacamagim bu oldu. Ama haftasonu diyetime sadık kaldım menü veremedim kaçamak yoktu.
Sabah da tartıldım ama bildirim yapamadım.Cumaya göre -800. @Zipzip-
Spora hâlâ başlayamadım sadece Pazar gününden 120 puanim var 2 saat yürüyüşten @Bonus
Sorduğun için teşekkür ederim @Negohatun o günden sonraki gün çok şükür toparlandım şimdi iyiyim. Amaa çok yorgun ve uykusuzum.
İyi geceler

Slm kizlar
20 kusur sayfa hizlica okudum geldim
Arada uyuklamis olabilirim tabiki ama yilmadim bitirdim butun sayfalari

Ooooooo babyyyyy
(Aslinda bu mesaji okur okumaz agzimdan direkt baska bir cumle dokuldu ama yanlis anlasilabilirim diye yazmiyorum bende kalsin )
Ben de ezine yiyorum
Otlu ve kuflu peynir haric her tur peyniri severim ama benimdr favorin ezine tabiki
Ben menu yazdim cnm ama seni etiketlemeyi unuttum. Bir dahakine unutmam insallah ❤
Hepimiz zayıfız bir kere, azıcık emanetler var sadece
Bizim servise tartilmaya gelen arkadaslar aaaa bu tarti yanlis mi tartiyor diyordu. Ben de 105 kiloyken evet 30 kilo fazla tartiyor diyordum
Sporda 1. Benim hiç şansınız yok kızçeler

Iyi geceler kızlar pek aktif olamadım.
Kuzenim eşinden boşanıyor bugün onla adliyeye gittim dilekçesini protokolünü ayarladım .
Islerde yıl sonu diye yoğun . Akşam da başka kuzenime davetliydik ilçeye geçtik. Eve de yeni girdik sayılır. Diyette bozuldu bugün

Eksin güzelmiş canım, zaten cuma kaçamak hakkını kullanmadın, onun yerine geçer. Canını sıkan neyse de hallolur umarım
Gönlüne göre ev bulursun inşaallah
Ağzından ilk çıkan cümleyi merak ettim
Kuzenin için hayırlısı olsun canım :/

En güzel cevap, misafir onlar Ben de öyle canim, küflü ve otluyu sevemedim ama bu aralar ezine yiyebiliyorum

Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, su spor
Menü bu menü kilo verme değil koruma menüsü canım
Spor ve su da bu menşute göre daha çok olmalıydı
Menü hastalıktan dolayı sporu es geçiyorum
Menü, su, spor suyu biraz daha artırsan iyi olur
Bu menü geciştirme olmuş beğenmedim öğünlerine dikkat et gülümse, dikkat etmediğin zaman kilo veremiyorsun
Menü, suspor
Dünkü menüm
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2 yumurta
7 zeytin
Peynir
2 dilim tb ekmek
Çökelek

Öğlen 15.00
İki servis kaşığı tavuk sote
İki yk pilav
Ayran

Akşam 18.30
2 yk tavuk sote
2 yk pilav
Su 1.5
Menü, su spor spor isterem, sana spor yarıyor
Menü su ve spor?
Menü, su spor
Menü, su, spor üç öğünün etkisini merak ediyorum

Menü, su
Sabah 08:00
1 h yumurta 1zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek

ara 12:00
1 muz 2 ceviz

ara 15:00
1 hurma 1 lokum

18:00
1 tabak kıymalı bulgurlu kabak yemeği
Üzerine yoğurt
Menü, su
Uyanmasaydın bundan sonra düzenli öğün saatleri istiyorum, bak carlamadım ne kadar kibarım
Menü, su, spor sabah ki poğaçayı diyete ani karar verdiğin için mazur görüyorum, bundan sonra hiç kaçamak yok
Menü, su, spor seni bu pancar eritiyor
Menü, su, spor sadece meyveyi akşama bırakma canım gün içinde yemen daha doğru olur
Menü sen bu koruma işini çok iyi yapıyorsun
Menü, su, spor o pattis neeee
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü spor suyun az senin en az 2.5 litre içmem lazım, en az.
Bir lokma, bir çatallar cuma ödülü sadece, diğer günler yok

Basmış gene çarpıyı iki gözümün çiçee

Kolay gelsin canım, taşınmak yorucu bir süreç. İnşallah içinize sinen güzel bir ev bulup kolayca halledersiniz tüm işlerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…