70 le ayrıldın diye hatırlıyorum canım 70 i görmeden listeye alamıyoruz birde 3 ay dolunca %5 fazla olması durumunda listeyr alabiliyoruz74 kiloyum canım koruyamadım malesef aldım biraz
Gecmis olsun canımGeçmiş olsun canim benimde boynum tutulmuş cok fena sağa sola dönemiyorum
Teşekkürler canımGecmis olsun canım
Tamm canım liste dışı takilirim menü bildirimi yaparım70 le ayrıldın diye hatırlıyorum canım 70 i görmeden listeye alamıyoruz birde 3 ay dolunca %5 fazla olması durumunda listeyr alabiliyoruz
Ben spatula kullandım ablam krep benden sorulurTatlım yulaf kepeği ile de denemeni tavsiye ederim. Dukan diyetinin vazgeçilmezidir kendileri....bu krep de çok yok tutuyor. Pişerken spatulayla veya dokunarak değil de havada cevirmelisin pişirirken yoksa dağılıyor.
Tamam canim 70 kiloya düştüğünde de listeye alirizTamm canım liste dışı takilirim menü bildirimi yaparım
İyi akşamlar arkadaşım....İyi akşamlar...
ŞefimBen spatula kullandım ablam krep benden sorulurhavadada çeviririm
Eminim takıma gelip bildirim görmeyen herkes içinden aynı şeyi söyleyip gidiyor Elifcim...Takim ne kadar sessiz bugün
Bu ara herkes hasta onun etkisi sanirim abla bende gecen hafta yokken daha cok yazan vardi bendede sans yok :))Eminim takıma gelip bildirim görmeyen herkes içinden aynı şeyi söyleyip gidiyor Elifcim...ben giremedigim zaman bakıyorum çoğu arkadaş burda...talihsizlik bende diye düşündüm az önce...
Iyi geceler ablacim Allah rahatlik versinZipzipim yok bacım gürültü yaptım bağır çağır şarkı söyledim gene kimse gelmedi. Sen burdaysan ışıkları kapativer bebem...gideyim uyuma hazırlığına geçeyim...Çok çok öpüyorum Allah rahatlık versin.
Iyi geceler canimİyi geceler guzel takim
Iyi geceler canim super gidiyorsun ❤İyi geceler hanımlar bugün yoğun bir gündü.. ama şekersize devam bozmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?