Harika ellerine sağlık sunumseversin bnm gbi✌
Sagol canimBen o kahveleri sadece foto sanmıştım. Masallah ne kadar özenmiş
Sagol ablacim boyle dusundugun icinGitme ablam bir daha. Sen özel bir kızsın. Takimimizin enerji kaynakları kurumasın. Buradaki bütün arkadaşlarımın hep iyi ve sağlıklı oluşu huzur veriyor.
vardiSenin serviste badem şekerleri yoktu di mibence görsel amaçlı onlar...niye hemen kötü düşünüyorsam
Sagol canimHarika ellerine sağlık sunumseversin bnm gbi✌
Sagol canim ☺
Sagol ablacim boyle dusundugun icin❤Kesinlikle oyle :))
vardi
(kardeşim yedi)
Sagol canim☺Ablam yapti bize
Bende bugün yemeğe bile zor çıktım. Evde de çalışacağımBugün derslerim cok canım, o yüzden gelemiyorum.
Bizim oğlan gelmişSagol canim ☺
Sagol ablacim boyle dusundugun icin❤Kesinlikle oyle :))
vardi
(kardeşim yedi)
Sagol canim☺Ablam yapti bize
Hoşgeldinnn cnmEvet geldim canım benim
Hosbuldum canim cok sükur iyiyim :)Hoşgeldinnn cnm ❤ Nasıl oldun?
Ahh kuzucum beni ne sen sor ne ben söyleyeyim. İşe başladım, 3. Haftam bu hafta. Öncesinde kayınvalidem ameliyat oldu, orda başladım yemeği abartmaya. Eski düzenim yalan oldu, 3 kiloya yakın kilo aldım.Hosbuldum canim cok sükur iyiyim :)
bu sefer mezun olmaya kararliyim senin durumun nasil
Tatlım yulaf kepeği ile de denemeni tavsiye ederim. Dukan diyetinin vazgeçilmezidir kendileri....bu krep de çok yok tutuyor. Pişerken spatulayla veya dokunarak değil de havada cevirmelisin pişirirken yoksa dağılıyor.Krep beni bayağı tok tuttu sabahları deneyeceğim yada ara öğünlerde çünkü benim en dayanamadığım vakit ara öğünler
Aa oyle miAhh kuzucum beni ne sen sor ne ben söyleyeyim. İşe başladım, 3. Haftam bu hafta. Öncesinde kayınvalidem ameliyat oldu, orda başladım yemeği abartmaya. Eski düzenim yalan oldu, 3 kiloya yakın kilo aldım.
Başım agrıyo
İyi aksamlar canım ❤Iyi akşamlar kizlar kaptanım ben şimdi menümü yazicam inşallah listeye giriyimmi liste dışımı devam edeyim
Gecmis olsun canımBaşım agrıyo
74 kiloyum canım koruyamadım malesef aldım birazİyi aksamlar canım ❤
Kac kilosun acaba kilona baglı birde bu hafta listeye alamayız listede 15 kisi olabiliyor bir kişiyi cıkartacam haftaya alırız senide
Geçmiş olsun canim benimde boynum tutulmuş cok fena sağa sola dönemiyorumBaşım agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?