Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben o kahveleri sadece foto sanmıştım. Masallah ne kadar özenmiş
Sagol canim
Gitme ablam bir daha. Sen özel bir kızsın. Takimimizin enerji kaynakları kurumasın. Buradaki bütün arkadaşlarımın hep iyi ve sağlıklı oluşu huzur veriyor.
Sagol ablacim boyle dusundugun icinKesinlikle oyle :))
Senin serviste badem şekerleri yoktu di mibence görsel amaçlı onlar...niye hemen kötü düşünüyorsam
vardi

(kardeşim yedi)
Harika ellerine sağlık sunumseversin bnm gbi✌
Sagol canimAblam yapti bize

Hosbuldum canim cok sükur iyiyim :)
bu sefer mezun olmaya kararliyim senin durumun nasil
Ahh kuzucum beni ne sen sor ne ben söyleyeyim. İşe başladım, 3. Haftam bu hafta. Öncesinde kayınvalidem ameliyat oldu, orda başladım yemeği abartmaya. Eski düzenim yalan oldu, 3 kiloya yakın kilo aldım.

Krep beni bayağı tok tuttu sabahları deneyeceğim yada ara öğünlerde çünkü benim en dayanamadığım vakit ara öğünler
Tatlım yulaf kepeği ile de denemeni tavsiye ederim. Dukan diyetinin vazgeçilmezidir kendileri....bu krep de çok yok tutuyor. Pişerken spatulayla veya dokunarak değil de havada cevirmelisin pişirirken yoksa dağılıyor.

Ahh kuzucum beni ne sen sor ne ben söyleyeyim. İşe başladım, 3. Haftam bu hafta. Öncesinde kayınvalidem ameliyat oldu, orda başladım yemeği abartmaya. Eski düzenim yalan oldu, 3 kiloya yakın kilo aldım.
Aa oyle mi
Gecmis olsun onada
Sıkma canini ya veririz hep birlikte:))Simdi kac kilosun canim

Yaa boşa üzülmüşsün bak çook iyi çoğu yağdan gitmiş

Iyi akşamlar kizlar kaptanım ben şimdi menümü yazicam inşallah listeye giriyimmi liste dışımı devam edeyim
İyi aksamlar canım ❤
Kac kilosun acaba kilona baglı birde bu hafta listeye alamayız listede 15 kisi olabiliyor bir kişiyi cıkartacam haftaya alırız senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…