- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
İyi geceler hanımlar bugün yoğun bir gündü.. ama şekersize devam bozmadım
Bu ara herkes hasta onun etkisi sanirim abla bende gecen hafta yokken daha cok yazan vardi bendede sans yok :))
Surekli sayfayi yeniliyorum bakiyorum kimse yazmamis oyun oynuyorumGerçekten öyle oldu, ben de kaptanlı gurubu bekliyordum dört gözleherkesler hasta oldu Sopalim da off bugün Nego
Yulaf kepwğini yiyemem sanırım ablaŞefimEllerine sağlık...Pazar günleri kendim yemesem de yapmayı seviyorum ben de. Sen unutma yulaf kepeği ile kilo almıyorsun dene bak....kepekli un olsa da gluten var içinde.
Ne oynuyosun acebaSurekli sayfayi yeniliyorum bakiyorum kimse yazmamis oyun oynuyorum
Emanetleri iade edelim lütfenHepimiz zayıfız bir kere, azıcık emanetler var sadece
Emanetleri iade edelim lütfen
Afiyet olsun cnm cok guzel gorunuyor
Günaydın canım,eve iş götürmeler başlamış. Ben de sınav kağıtlarını okurken salonda koltukta uyuyakalmisim, şimdi uyandım. Allah kolaylık versin tatlımBende bugün yemeğe bile zor çıktım. Evde de çalışacağım
Liste o kadar doldu mu canım ya, hiç farkında değilim.İyi aksamlar canım ❤
Kac kilosun acaba kilona baglı birde bu hafta listeye alamayız listede 15 kisi olabiliyor bir kişiyi cıkartacam haftaya alırız senide
Oyy geçmiş olsun kuzuyaNiye erkenciyim çünkü ufak kız ağlayarak uyandı dişim kulağım diye.
Gripti zaten 1 haftadır kulağına vurdu demek götürücem inş.
Dün gelemedim evde dip köşe temizlik yapıyodum direksiyon dersine de gitmedim. Negonun topiğindeydim biliyor zaten.
Yetiştiremiyorum bazen kalıyo işlerimüüü çoğunlukla gücüm yetmiyo dün dedim yapıcam akşama kadar bitircem.
Çoğusunu yaptım şükür gerisi bugün artık.
Tabi bi seferde yapınca çok yoruldum akşam her yerim sızlıyodu
Kilom bu kadar çok olmasaydı böyle zorlanmazdım tabiki.
İnş bigün kurtulduğumuda yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?