Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler hanımlar bugün yoğun bir gündü.. ama şekersize devam bozmadım

Bravo valla çok zor olmalı. Bugün de herkes vegan beslenme konuşuyordu. Ocakta başlayıp bir süre yapacaklarmış. Şekersiz onun yanında daha yapılabilir gibi aslında

Bu ara herkes hasta onun etkisi sanirim abla bende gecen hafta yokken daha cok yazan vardi bendede sans yok :))

Gerçekten öyle oldu, ben de kaptanlı gurubu bekliyordum dört gözle herkesler hasta oldu Sopalim da off bugün Nego

Slm kizlar
Kizlar gec yatti bu gece. Onlari yatirinca biskuvili pasta yaptim hem ortanca seviyor hem de buyuk icin okula koyarim dedim.
Isim bitince makineye kahve koydum demlensin diye. Salona oturmaya gectim. Kahve demlenesiye benim gozler gidiyor icim geciyor. Inat ettim kalktim aldim kahveyi simdi kahvemi icip giz kapaklarimla savasip sizleri okuyorum
Tabi ben bu mesaji yazdim gecmisi okumaya basladim. Son 3 sayfa kala uyuyup kalmisim koltukta simdi yerime gectim
Afiyet olsun cnm cok guzel gorunuyor

Uyuyup kalmadan tekrar menumude birakayim

Niye erkenciyim çünkü ufak kız ağlayarak uyandı dişim kulağım diye.
Gripti zaten 1 haftadır kulağına vurdu demek götürücem inş.

Dün gelemedim evde dip köşe temizlik yapıyodum direksiyon dersine de gitmedim. Negonun topiğindeydim biliyor zaten.
Yetiştiremiyorum bazen kalıyo işlerimüüü çoğunlukla gücüm yetmiyo dün dedim yapıcam akşama kadar bitircem.
Çoğusunu yaptım şükür gerisi bugün artık.

Tabi bi seferde yapınca çok yoruldum akşam her yerim sızlıyodu
Kilom bu kadar çok olmasaydı böyle zorlanmazdım tabiki.
İnş bigün kurtulduğumuda yazıcam.

Oyy geçmiş olsun kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…