Bugün derslerim cok canım, o yüzden gelemiyorum.Millet yine bugün pek bi sessizsiniz
Bu takımda her şey yapılır canım merak etmebu takım da son 5 kilomu verecek gibi hissediyorum sadece 4 gün misafirlik ve misafirlerle geçti 4 gün kaybım oldu
amin canım teşekkür ederimallah kolaylık versin canım, her şeyin hayırlısı olsun kuzenin hakkında.
valla bende o ışığı gördüm takımda en önemlisi kendim de gördümBu takımda her şey yapılır canım merak etme
Ama ben seni hem çok merak ettimSagol canim hemen pazartesi bildirimimi yapayim saati gec oldu ama
62.7 bu cuma listeye girebiliyor muyum canim
Sagol canim cok sukur iyiyim :)
sagol canim hosbuldum:) ben de ozledim:)
sagol canim:)Menü, su, spor ✔ sabah ki poğaçayı diyete ani karar verdiğin için mazur görüyorum, bundan sonra hiç kaçamak yok
Bende cok ozledim sizi ablacimAma ben seni hem çok merak ettim
Hem de çok ösledim
Noldu neyin vardı bir şey de anlatmıyorsun . Napalim bir gün siz de bilin dersen öğreniriz artık...Canım hoş geldin. Bir daha bu kadar uzun sürmez ayrılık di mi....
Ne güzel görünüyor eline sağlık canım
Sagol canim ablamin eline saglikNe güzel görünüyor eline sağlık canım
Sagol canim ablamin eline saglikbende misafirim
Ne güzel yagdan vermişsin
Senin evdeki tartıda sıkıntı var galiba dün fazla tartttı diye hatırlıyorumEvet, cuma ve pzt tartısı beni dibe cekmisti, iyi geldi
Senin evdeki tartıda sıkıntı var galiba dün fazla tartttı diye hatırlıyorum
Gitme ablam bir daha. Sen özel bir kızsın. Takimimizin enerji kaynakları kurumasın. Buradaki bütün arkadaşlarımın hep iyi ve sağlıklı oluşu huzur veriyor.sagol canim:)
Evet ani kararla dönus yaptim daha guzel menuler gelicek artik Ins
Bende cok ozledim sizi ablacim
Hosbuldum tesekkur ederim
Insallah abla mezun olana kadar burdayim :))
Senin serviste badem şekerleri yoktu di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?