Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya kızlar dün çok güzel övgüler aldım çok güzel olmuşsun çok zayıflamışsın azcık daha ver yeter diyolar mesele o degil eşimin halası tutturdu gşt kendine yeni kıyafetler al diye dedim önce hedefime ulaşayım ondan sonra alış verişe çıkayım hayır diyo zayıflafıkça daraltırsın bişey olmaz kıyafetlerin bol geliyor koyu renkli hep git cıvıl cıvıl renkler al kafam karıştı alsammı almasammı sizce

Seni motive edecekse bir iki tane renkli kıyafet alabilirsin. Ne kadar verdin daha once

Benim de kıyafetlerim çok bol gelmeye başladı ama onları öyle görmek beni mutlu ediyor. Bir süre daha almayacağım ben canım, senin paşa gönlün ne istiyorsa onu yap ama. Bir iki tane küçük beden alıp heveslenebilirsin de, güzel olabilir.

Bugun bi tane pantolon tunik alıcam yeter

99.8 le başladım şuan ilk defa açıklıyorum 86 oldum 13 .800 verdim toplam yarın 4 ay oluyor diyete başlayalı
İyi gitmiş cnm maşallah şöyle ben 86ya düşünce bayram diye bi elbise aldım.. onun dışında zayıflama sürecinde pek bir şey almadım açıkcası..

İyi gitmiş cnm maşallah şöyle ben 86ya düşünce bayram diye bi elbise aldım.. onun dışında zayıflama sürecinde pek bir şey almadım açıkcası..
Bende istemiyorum dedim kızdılar 65 kadar daha çok zaman var cimri dediler hemde bana bana

Akşam ki ekmek olmasa da olurmuş canım, birde bitter veya meyve yiyeceksen gün içinde yemelisin, akşama bırakma. Onun dışında güzel menü
Su, spor ✔
Misafirlikte olumca bu kadar kısabildim:)
Tamam canim artik oyle yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…