Peynir ve yumurta olmadan imkansız geliyor bana.Evet kuzum, bence de hayvansal olmayan bir ürün bulmak çok sıkıntı. Ben de asla yapamam sanki
Peynir ve yumurta olmadan imkansız geliyor bana.
Ya kızlar dün çok güzel övgüler aldım çok güzel olmuşsun çok zayıflamışsın azcık daha ver yeter diyolar mesele o degil eşimin halası tutturdu gşt kendine yeni kıyafetler al diye dedim önce hedefime ulaşayım ondan sonra alış verişe çıkayım hayır diyo zayıflafıkça daraltırsın bişey olmaz kıyafetlerin bol geliyor koyu renkli hep git cıvıl cıvıl renkler al kafam karıştı alsammı almasammı sizce
Benim de kıyafetlerim çok bol gelmeye başladı ama onları öyle görmek beni mutlu ediyor. Bir süre daha almayacağım ben canım, senin paşa gönlün ne istiyorsa onu yap ama. Bir iki tane küçük beden alıp heveslenebilirsin de, güzel olabilir.Ya kızlar dün çok güzel övgüler aldım çok güzel olmuşsun çok zayıflamışsın azcık daha ver yeter diyolar mesele o degil eşimin halası tutturdu gşt kendine yeni kıyafetler al diye dedim önce hedefime ulaşayım ondan sonra alış verişe çıkayım hayır diyo zayıflafıkça daraltırsın bişey olmaz kıyafetlerin bol geliyor koyu renkli hep git cıvıl cıvıl renkler al kafam karıştı alsammı almasammı sizce
Evet yaa onlar da var. Ben bir de etçil bir insanım, tavuk balık et yemeden duramam ki.Aynen canım, ben de ilaveten tereyağ ve yoğurt
Evet yaa onlar da var. Ben bir de etçil bir insanım, tavuk balık et yemeden duramam ki.
99.8 le başladım şuan ilk defa açıklıyorum 86 oldumSeni motive edecekse bir iki tane renkli kıyafet alabilirsin. Ne kadar verdin daha once
Bugun bi tane pantolon tunik alıcam yeterBenim de kıyafetlerim çok bol gelmeye başladı ama onları öyle görmek beni mutlu ediyor. Bir süre daha almayacağım ben canım, senin paşa gönlün ne istiyorsa onu yap ama. Bir iki tane küçük beden alıp heveslenebilirsin de, güzel olabilir.
99.8 le başladım şuan ilk defa açıklıyorum 86 oldum13 .800 verdim toplam yarın 4 ay oluyor diyete başlayalı
İyi gitmiş cnm maşallah99.8 le başladım şuan ilk defa açıklıyorum 86 oldum13 .800 verdim toplam yarın 4 ay oluyor diyete başlayalı
Bende istemiyorum dedim kızdılar 65 kadar daha çok zaman var cimri dediler hemde bana banaİyi gitmiş cnm maşallahşöyle ben 86ya düşünce bayram diye bi elbise aldım.. onun dışında zayıflama sürecinde pek bir şey almadım açıkcası..
Misafirlikte olumca bu kadar kısabildim:)Akşam ki ekmek olmasa da olurmuş canım, birde bitter veya meyve yiyeceksen gün içinde yemelisin, akşama bırakma. Onun dışında güzel menü
Su, spor ✔
Ya biz hep basabas gidiyoduk sen simdi kac kilosun canimEvet yaa onlar da var. Ben bir de etçil bir insanım, tavuk balık et yemeden duramam ki.
Maşallah cnm, Allah süreklilik nasip etsin99.8 le başladım şuan ilk defa açıklıyorum 86 oldum13 .800 verdim toplam yarın 4 ay oluyor diyete başlayalı
Amin kuzum inş Allah çok tşk ederimMaşallah cnm, Allah süreklilik nasip etsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?