Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın canım ❤
Pirinclerin faydası olursa söyle bizde yapalım
Walla dun sabaha gore +100 gr
Muthis fayda gordum
Ama birakamiyorum da vicdan azabi duyacam gibi hissediyorum bakalim sonucu hep birlikte gorcez

O kadar üzülüyorum ki okul tam gün,sabah kalkıp kahvaltı edemiyo,okula utanıp yemek götürmüyo.valla elim kolum bağlı.son umudum bu adam
İnsallah saglikla verir kilosunu bende kilolu bi ergenlik gecirdim 1.62 boyda 70-75 kilo arasiydim hep
18 imden sonra 50 lere kadar düştüm
Yani bu ergenlik kilosu bi tuhaf ya bide o yastaki psikoloji var

O kadar üzülüyorum ki okul tam gün,sabah kalkıp kahvaltı edemiyo,okula utanıp yemek götürmüyo.valla elim kolum bağlı.son umudum bu adam
Cok mu erken kalkıyor en azından kahvaltı yapsa cok güzel olur,
Bende lise sonda sınav dönemi düzensiz beslenmekten hazır yemekten 10 kilodan fazla almıstım
Walla dun sabaha gore +100 gr
Muthis fayda gordum
Ama birakamiyorum da vicdan azabi duyacam gibi hissediyorum bakalim sonucu hep birlikte gorcez
Reglinde etkisi vardır belki tek pirinc 100 gram aldırmaz

Ben endokrine götürdüm tam senin kızın yaşlarında,beni bir kovmadığı kaldı dr un neymiş obez değilmiş,daha küçükmüş verirmiş.napayım obez olana kadar bekleyeyim mi dedim çıktım.sonra kendi çabalarımızla yapmaya çalıştık.biraz veriyo sonra ya sıkılıyo ya bişey çıkıyo.beraber spora yazıldık,3 ay peşin ödedik.3.gün babannesi vefat etti bıraktık
Yüzmeye yazıldı,hasta oldu okul kaldı diye onu da bıraktık.
Geçen gün ağladı,yapmıycam artık diyet miyet arkadaşlarım yerken nasıl canım çekiyo biliyo musun sen dedi
Sen iyi ki erken davranmışsın canım,dr da ilgili belli.inşallah yaza anne-kız fit gireriz

7:45 de evden çıkıyor.7 de başlıyorum seslenmeye, buçukta anca kalkıp ışık hızıyla giyiniyo sonra anne gitarım kalmış,flashım kalmış
Gece yatmak bilmiyo sabah kalkmak meşhur ana sözü aslında bi de şu telefonlar kökünden bozulsa ne sevinicem

7 de kalkabilse kahvaltısınıda cok rahat yapacaktır ama uyku daha tatlı geliyor demek ki :))

Listeye beni de ekler misiniz
[/QUOTE]

ADINIZ: Aysel
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha mutlu ve sağlıklı olabilmek adına
Herkese merhaba ben Mersin’den Aysel 94 kilo ile başladım bu serüvene güncel kilom 77 bu yaz başladım
2 öğün beslendim Karatay beslenmesi uyguladım ambalajlı gıdalardan uzak durmaya çalıştım ve çokça bisiklet sürdüm 2 aydır biraz saldım kendimi ve buraya motive olmak amaçlı dahil oldum
Çok yeniyim ve acemiyim Buraya nereye yazılır nasıl olur bilmiyorum destek olursanız mutlu olurum
Müstakil ev de yaşıyorum tavuklarım var bunlarda onların ganimetleri ve bu sabah ki kahvaltım 2 öğün yapıyorum sabahı çok sıkı tutuyorum hep böyleydi

Eklentiler

• 42C1D3EC-0FF5-4805-A343-4088574607E3.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 2B079BBA-1225-488A-87DA-6DFFB15F7D4E.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 22
normal diyetisyene gitti mi ? kilosu kaç.
mucize ilaç canım adı şimdi baktım eve gidince tekrar izleyecem bende

Listeye beni de ekler misiniz

ADINIZ: Aysel
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha mutlu ve sağlıklı olabilmek adına
Herkese merhaba ben Mersin’den Aysel 94 kilo ile başladım bu serüvene güncel kilom 77 bu yaz başladım
2 öğün beslendim Karatay beslenmesi uyguladım ambalajlı gıdalardan uzak durmaya çalıştım ve çokça bisiklet sürdüm 2 aydır biraz saldım kendimi ve buraya motive olmak amaçlı dahil oldum
Çok yeniyim ve acemiyim ☺ Buraya nereye yazılır nasıl olur bilmiyorum destek olursanız mutlu olurum
Müstakil ev de yaşıyorum tavuklarım var bunlarda onların ganimetleri ve bu sabah ki kahvaltım 2 öğün yapıyorum sabahı çok sıkı tutuyorum hep böyleydi
[/QUOTE]
Hosgeldinnnn canım aramıza ben elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum bekarım
Ne güzel taze taze yiyorsun yumurtaları
Daha önce hangi takımdaydın bu hesabı yeni acmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…