O kadar üzülüyorum kiBenim kızımda kilolu napıcaz bu kızları yaş 11 kilo 52 boy 1.43
Tünaydın canım ❤Tunaydin
Ac karna 2 pirinc yuttum suylaKahvaltimi yaptim
Ve geldim ne var ne yok
Walla dun sabaha gore +100 grTünaydın canım ❤
Pirinclerin faydası olursa söyle bizde yapalım
İnsallah saglikla verir kilosunu bende kilolu bi ergenlik gecirdim 1.62 boyda 70-75 kilo arasiydim hepO kadar üzülüyorum kiokul tam gün,sabah kalkıp kahvaltı edemiyo,okula utanıp yemek götürmüyo.valla elim kolum bağlı.son umudum bu adam
Cok mu erken kalkıyor en azından kahvaltı yapsa cok güzel olur,O kadar üzülüyorum kiokul tam gün,sabah kalkıp kahvaltı edemiyo,okula utanıp yemek götürmüyo.valla elim kolum bağlı.son umudum bu adam
Reglinde etkisi vardır belki tek pirinc 100 gram aldırmazWalla dun sabaha gore +100 gr
Muthis fayda gordum
Ama birakamiyorum da vicdan azabi duyacam gibi hissediyorum bakalim sonucu hep birlikte gorcez
Ben endokrine götürdüm tam senin kızın yaşlarında,beni bir kovmadığı kaldı dr unDün endokrine gittik şeker yüklemesi yaptılar her yarım saatte bir kan aldılar sonuçlarını almadım henüz 16 kilo fazlası var dedi doktor inş diyet önerecek sanırım sonuçlara göre hafta sonu spora götürmeyi düşünüyorum
Keşke birini akşam yutsaydın çok olmuşTunaydin
Ve geldim ne var ne yok
Regl bitti bitecek ama ne ödem yapiyor ya hala bitmedi etkisiReglinde etkisi vardır belki tek pirinc 100 gram aldırmaz
Tek pirinc yedin neyseki 30 yesen ne olurdu kim bilirRegl bitti bitecek ama ne ödem yapiyor ya hala bitmedi etkisi
bence hepsi pirincin suçu
Dur daha bu firtina oncesi sessizlikKeşke birini akşam yutsaydın çok olmuş
7:45 de evden çıkıyor.7 de başlıyorum seslenmeye, buçukta anca kalkıp ışık hızıyla giyiniyoCok mu erken kalkıyor en azından kahvaltı yapsa cok güzel olur,
Bende lise sonda sınav dönemi düzensiz beslenmekten hazır yemekten 10 kilodan fazla almıstım
Reglinde etkisi vardır belki tek pirinc 100 gram aldırmaz
Annemle birlikte basladik sansa bak oda dune gore arti ciktiTek pirinc yedin neyseki 30 yesen ne olurdu kim bilir
7 de kalkabilse kahvaltısınıda cok rahat yapacaktır ama uyku daha tatlı geliyor demek ki :))7:45 de evden çıkıyor.7 de başlıyorum seslenmeye, buçukta anca kalkıp ışık hızıyla giyiniyosonra anne gitarım kalmış,flashım kalmış
Gece yatmak bilmiyo sabah kalkmakmeşhur ana sözü aslında bi de şu telefonlar kökünden bozulsa ne sevinicem
Ne yediniz dün baska belki o etkilemistirAnnemle birlikte basladik sansa bak oda dune gore arti ciktiBaska aciklamasi olamaz yani
normal diyetisyene gitti mi ? kilosu kaç.Evet malesef kilo problemi varlisede ve artık çok kafasına takıyor.
Geçen eşimin beli için bi fizyoterapi kliniğine gittik.adamda müthiş bir enerji var zıp zıp yerinde duramıyor.eşim de ilk seansta bastonla girip yürüyerek çıktı.konu kilodan açılınca getir kızı zayıflatalım deyince gözlerim ışık ışık oldu
Bulursan çok memmnun olurum, sürekli video izliyorum bununla ilgili
senle spora gelse anne kız saati gibi bir öneri sunsan size özel saat olması belki hoşuna gider kilo vermeye de karar veririBenim kızımda kilolu napıcaz bu kızları yaş 11 kilo 52 boy 1.43
Listeye beni de ekler misiniz
pirinç yutmanın faydası ne ?Tunaydin
Ve geldim ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?