Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben kilo verdiğim dönemde bile böyle sıkı bir şekilde hiç kaçamaksız diyet yapmamıştım.. ona rağmen kilo veremiyorum
. İlk hafta gitti ama bu hafta 300 artıyım birde.. şekersiz 11.gün.. spor yapamıyorum doğru ama sürekli bir baş dönmem ve ağrım var.. saçlarım avuç avuç dökülüyor.. yarın inş doktora gidicem tahlil vericem hiç normal değil dimi bu durum..

Daha yeni başladın cnm bende antibiyotik kullanıyorum, tartıda absürd rakamlar gördüm. Ödem mi acaba diyorum
Evet canım antibiyotik ödemi ben yarın tartılmıycam karnım davul gibi, sindirim boşaltım sistemini de mahvediyor antibiyotik

Kan değerlerinde ki sıkıntı yüzünden veremiyorsun

Kacamaksız gitmene ragmen artı gelmen normal değil canım yarın kan degerlerine baktır en güzeli demir eksikliğin olabilir

Selam kızlar. Bu ara sorunlar yaşıyorum. Duygusal olarak yıprandığım bir dönemden geçiyorum. Daha tam adapte olamadığım diyetimi etkiliyor bu durum, çok üzgünüm.
Menülerim düzenli değil, suyu zorlamadan icebilen biri değilim. Spora zaten başlayamadım. Buraya katılım yapamıyorum biliyorum burası bana motivasyon anlamında iyi gelecek.
Kendime inancımı kaybetmek istemiyorum. Çünkü şimdi bırakırsam asla yapamam.

Geçmiş olsun, tabi ki değil, sac dökülmesi de normal değil ama bas donmesi çok önemli. Yapılsın bakalım tetkiklerin.

Negom enişteye teessüflerimi bildiriyorum İzinde olması bizim kiloları artı yaptı hep. Neden? Çünkü negomun bize sopa göstermeye hali kalmıyor kelebek etkisi resmen
Negonun da keyfi yok bu hafta hiç ondan sanırım. İlaçlar şişirdi, bağırsaklarımın düzenini bozdu, iki gündür başım ağrıyor.
Evde otur otur sıkıldım. Yani hepsi karıştı

Yok ya doktor 16 kilo fazlası var dedi yüzüme baktı utandım resmen obez yani 11 yaş 52 kilo ne demek bu yaşta benim kız canı sıkıldıkça yemek yemek istiyor malesef eve abur cubur çok sokmam yeri geliyo aç yatırıyorum akşam yeme diye

Negonun da keyfi yok bu hafta hiç ondan sanırım. İlaçlar şişirdi, bağırsaklarımın düzenini bozdu, iki gündür başım ağrıyor.
Evde otur otur sıkıldım. Yani hepsi karıştı

Sabah doktora gideceksin diye okudum sanırım, gittin mi

Neden bırakasın canım ayrıca menülerin güzel sadece suyu az içiyorsun.
Her zaman mutlu olamıyoruz ki, acı tatlı yaşıyoruz bu hayatı. Paylaşmak istersen burdayız

Niye utanıyosun ki? Benim oğlum 16 yaşında oda kilolu kan değerleride kötü.
Üzülüyorum bekliyorum sadece.
Bazen elimizden hiç bişey gelmiyor.
Utanılcak bişey değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…