Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar aranızda ketojenik beslenen var mı?
Pzt kızım için randevu aldım diyetisyenden.önce tam kan tahlili istedi.akupunktur da uyguluyormuş.biraz araştırdım ama çok karışık yahu makro mikro
Ama sonuçları süper diyolar.bakalım o başlarsa evde uyum adına ben de başlıcam mecbur

Takımda ketejonik beslenen yok diye biliyorum canım

Oglumun doğumgünü var onla uğraşıyorum dün de hastanedeydik ama ben yanlış bölüme randevu almışım eşimin yüzündeki ifadeyi görmeniz lazım biraz uzak bir hastaneydi
Selam canım ❤
Oğlunun dogum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yasları olsun ❤
Dogum günü bitince artık aktif bekliyorum canım menülerinle birlikte

Selam canım ❤
Oğlunun dogum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yasları olsun ❤
Dogum günü bitince artık aktif bekliyorum canım menülerinle birlikte
Saol canım inşallah ❤
Doğum gününden değilde tel bozuldu ocakta degistiricem ondan gelemiyorum neti açınca kendinden geçiyo teknoloji harikası

son 1 gün sporlar için kendini gören bi kontrol etsin

HAFTALIK SPOR LİSTESİ
SPORCULARCUMACMRTSİPAZARPZRTSİ.SALI.ÇRŞMBAPRŞMBETOP.
@Zipzip-
@Bonus
@Negohatun
@malipina7562,5100
@Elhan60183239240105
@Gulumse2575365
@snglmlk31590105
@-Artemis16115015060105
@retro_hippo45
@Ytmz317251208
@Yonahime 82,597,567,5
@pastel34
@Elalis45
@merryangel
@Canfeb
@cgdmk 150
@mavitosbik0745255150255240
@hasbeenandgone32,527,5
@hapy_mom_210263500290
@s i d e l y a120
@SchonerDuft9030306075
@birmuhendisanne30

kızının kilo sorunumu var canım.
netfilx te bir belgesel izledim geçen otizmli çocuk, şeker hastası , meme kanseri olan bir kadın birde obez biri vardı tam emin değilim .
araştırmada otizimli çocuğun sakinleştiği şeker hastasını iyileşme gösterdiği meme kanseri kadının hastalığın gerilediği . obez olanın kilo verdiğini gördük ama belli kısıtlamaları da var . bence denemekte fayda var. adını da bakayım belgeselin yazarım sana

Ben baktım ama yapamam gibi geldi. Yasaklar beni biraz zorluyor. Kızının kilo sorunu mu var canım, yoksa bir rahatsızlığı tedavi edebilmek için mi bu beslenme şekli uygulanacak.

İlk üçün beyazlığı ve saflığı
Yarın bizde başlayalım spora yada bugün az birsey yapalım da beyaz kalmasın
Zipzip- yazı ayarı sıfırladık yine çıkmadı etiketler şimdi ayarlayınca yesyeşil olacak herşey
Etiket yapayım mı alıntınla beraber
Bildirimleri kacirmamaya çalışıyorum canım arti değildim bu sabah yarın da eksi olurum inşallah ☺
Tamam canım eksi olman güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…