Günaydın canım ❤Günaydın.
Aynen pzt olsa daha iyiydi şişkinliğim var tartıya yansır 3 günü olsa neyseOlman daha iyi değil mi, geciktikçe siskinlik yapıyor çünkü ama pzt falan olsaydi daha iyiydi
Takımda ketejonik beslenen yok diye biliyorum canımKızlar aranızda ketojenik beslenen var mı?
Pzt kızım için randevu aldım diyetisyenden.önce tam kan tahlili istedi.akupunktur da uyguluyormuş.biraz araştırdım ama çok karışık yahu makro mikro
Ama sonuçları süper diyolar.bakalım o başlarsa evde uyum adına ben de başlıcam mecbur
Selam kızlar
Selam canım ❤Oglumun doğumgünü var onla uğraşıyorum dün de hastanedeydik ama ben yanlış bölüme randevu almışımeşimin yüzündeki ifadeyi görmeniz lazım biraz uzak bir hastaneydi
iyiyim bende canım kendime odaklanabildim sonunda :)Iyiyim canim sen nasılsın ❤
Yorgunlugu atabildim evde dinlenince cabuk attım
Saol canım inşallah ❤Selam canım ❤
Oğlunun dogum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yasları olsun ❤
Dogum günü bitince artık aktif bekliyorum canım menülerinle birlikte
HAFTALIK SPOR LİSTESİ |
SPORCULAR | CUMA | CMRTSİ | PAZAR | PZRTSİ | .SALI. | ÇRŞMBA | PRŞMBE | TOP. |
@Zipzip- | ||||||||
@Bonus | ||||||||
@Negohatun | ||||||||
@malipina | 75 | 62,5 | 100 | |||||
@Elhan | 60 | 183 | 239 | 240 | 105 | |||
@Gulumse25 | 75 | 365 | ||||||
@snglmlk | 315 | 90 | 105 | |||||
@-Artemis | 161 | 150 | 150 | 60 | 105 | |||
@retro_hippo | 45 | |||||||
@Ytmz | 317 | 251 | 208 | |||||
@Yonahime | 82,5 | 97,5 | 67,5 | |||||
@pastel34 | ||||||||
@Elalis | 45 | |||||||
@merryangel | ||||||||
@Canfeb | ||||||||
@cgdmk | 150 | |||||||
@mavitosbik07 | 45 | 255 | 150 | 255 | 240 | |||
@hasbeenandgone | 32,5 | 27,5 | ||||||
@hapy_mom_ | 210 | 263 | 500 | 290 | ||||
@s i d e l y a | 120 | |||||||
@SchonerDuft | 90 | 30 | 30 | 60 | 75 | |||
@birmuhendisanne | 30 |
Tamam canım o zaman telefon alana kadar yediklerine dikkat et, cuma bildirimleri unutmaSaol canım inşallah ❤
Doğum gününden değilde tel bozuldu ocakta degistiricem ondan gelemiyorum neti açınca kendinden geçiyo teknoloji harikası
Bildirimleri kacirmamaya çalışıyorum canım arti değildim bu sabah yarın da eksi olurum inşallah ☺Tamam canım o zaman telefon alana kadar yediklerine dikkat et, cuma bildirimleri unutma
kızının kilo sorunumu var canım.Kızlar aranızda ketojenik beslenen var mı?
Pzt kızım için randevu aldım diyetisyenden.önce tam kan tahlili istedi.akupunktur da uyguluyormuş.biraz araştırdım ama çok karışık yahu makro mikro
Ama sonuçları süper diyolar.bakalım o başlarsa evde uyum adına ben de başlıcam mecbur
Ben baktım ama yapamam gibi geldi. Yasaklar beni biraz zorluyor. Kızının kilo sorunu mu var canım, yoksa bir rahatsızlığı tedavi edebilmek için mi bu beslenme şekli uygulanacak.Kızlar aranızda ketojenik beslenen var mı?
Oğlunun doğumgünü kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu yılları olsun.Saol canım inşallah ❤
Doğum gününden değilde tel bozuldu ocakta degistiricem ondan gelemiyorum neti açınca kendinden geçiyo teknoloji harikası
Yarın bizde başlayalım spora yada bugün az birsey yapalım da beyaz kalmasınİlk üçün beyazlığı ve saflığı
Etiket yapayım mı alıntınla beraber
Tamam canım eksi olman güzelBildirimleri kacirmamaya çalışıyorum canım arti değildim bu sabah yarın da eksi olurum inşallah ☺
Etiket yapayım mı alıntınla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?