Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hippocum damdan düşenin halini damdan düşen anlarmis. Seni çok iyi anlıyorum. Dediklerinin hepsi birebir bana uyuyor. Aylardır bıktım bu durumdan doktor tahlilimde hiçbir şey çıkmadı. Senin en azından bu umudun var. Hayatımda tek değişen üç aydır regl olmuyorum. Jinekolog a gitmedim. Bütün cesaretimi toplayıp gidecegim artık...

Hoşbuldum Meryem hep birlikte ulaşalım hedeflerimize inşallah heyecanlandırdınız beni siz ve diğer arkadaşlar burayı şimdiden çok sevdim çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı

Hoşbuldum Meryem hep birlikte ulaşalım hedeflerimize inşallah heyecanlandırdınız beni siz ve diğer arkadaşlar burayı şimdiden çok sevdim çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ☺
Hosgeldin aramiza
Bende 23 yasinda bekarim 75 ten 62 ye indim bir senede benimki biraz uzun surdu arada diyeti bozdugum zamanlr oldu:))

Demir eksikliğim var cnm.. genel olarak hep bi baş dönmem var ama bu ara çok arttı.. tahlil yaptırmam lazım kesin serumluk oldum yine..
Senin kansızlık durumu için midene bakıldı mı? İlaçla düzelmiyor ama serumla düzeliyor, midende demir emilimine engel bir durum var muhtemelen, yediğin gıdalardan alamıyorsun bu yüzden

Ne yediniz dün baska belki o etkilemistir
Yaa ondan mi diyosunkuru fasulye yedim o mu sislik yapti acep
pirinç yutmanın faydası ne ?
istahi kapatip tatli krizlerini vs önluyomus bakalim
Yonahime pirinci bende yutmak isterim :)
aa super kendime ortak buldum
Daha yeni başladın cnm bende antibiyotik kullanıyorum, tartıda absürd rakamlar gördüm. Ödem mi acaba diyorum
evet canim yeni basladim 2.gunum
Antibiyotik metabolizmayi falan da etkiliyor cidden
O dün ki kuru ve bulgur yüzünden
hep ödem diyosun ikiside sislik yaparbende pirinci sucluyorum
İyi bari seni 3 gün tok tutar bugün perşembe pirinç niye yedin bakım
2 tene yaa hmm persembe yememem mi gerekirdi acep
1 pirinç içerde pirinç tarlası olmuş o 100 gr ondan mahsul iyi demek senin bi suçun yohh
kiz ne güldum
İcimde pirinc yetistircem siz diyette yememe izin vermiyosaniz bende teknik gelistiririm
İnş perşembeye denk gelmez o 30 . gün batarız

Tepkime yapicak en cok 30.gun kilo vericem umudum o yonde
Ezemide kendine uydurmuş çakkalll
Ezen beni bulastirdi bu işe benim hic haberim yoktu

Tabi canım bulgur ve kuru fasulye ödemi o
Bugün yeme sakın yarın tartı var

Senin kansızlık durumu için midene bakıldı mı? İlaçla düzelmiyor ama serumla düzeliyor, midende demir emilimine engel bir durum var muhtemelen, yediğin gıdalardan alamıyorsun bu yüzden
Yok bakılmadı.. kaçak var dendi muhtemelen çok adet oluyorum diyedir dendi..

Yok canım yalnış anlamışsın kilosu fazla diyince yüzüme baktı yani bu yaşta bu kilo çok fazla dedi bende bi anne olarak yeterince dikkat etmediğim için bu kiloya geldi diye hissettim o manada utandım dedim

Hoşbuldum Meryem hep birlikte ulaşalım hedeflerimize inşallah heyecanlandırdınız beni siz ve diğer arkadaşlar burayı şimdiden çok sevdim çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ☺
Meryem ablam yalnız geceleri saymıyor yaş hesaplarken pardon meryem benden 8 yaş küçükdü demi

İşte ben öyleyim migde emilim yapmıyormuş gıdaları vitamini alamıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…