Demir eksikliğim var cnm.. genel olarak hep bi baş dönmem var ama bu ara çok arttı.. tahlil yaptırmam lazım kesin serumluk oldum yine..
Hippocum damdan düşenin halini damdan düşen anlarmis. Seni çok iyi anlıyorum. Dediklerinin hepsi birebir bana uyuyor. Aylardır bıktım bu durumdan doktor tahlilimde hiçbir şey çıkmadı. Senin en azından bu umudun var. Hayatımda tek değişen üç aydır regl olmuyorum. Jinekolog a gitmedim. Bütün cesaretimi toplayıp gidecegim artık...Kızlar ben kilo verdiğim dönemde bile böyle sıkı bir şekilde hiç kaçamaksız diyet yapmamıştım.. ona rağmen kilo veremiyorum
. İlk hafta gitti ama bu hafta 300 artıyım birde.. şekersiz 11.gün.. spor yapamıyorum doğru ama sürekli bir baş dönmem ve ağrım var.. saçlarım avuç avuç dökülüyor.. yarın inş doktora gidicem tahlil vericem hiç normal değil dimi bu durum..
Hoşbuldum Meryem hep birlikte ulaşalım hedeflerimize inşallahNefesYaren hoş geldin kuzum. İnşallah hedefine bizim takımla ulaşırsın. İsmim Meryem. 25 yaşındayım. İki çocuğum var öğretmenim. 60 ' li kilolardayim. 55-56 aralığı için buradayım. Bursa'da yaşıyorum.
Zamanla bizleri tanırsın artık.
Hosgeldin aramizaHoşbuldum Meryem hep birlikte ulaşalım hedeflerimize inşallahheyecanlandırdınız beni siz ve diğer arkadaşlar burayı şimdiden çok sevdim çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ☺
Senin kansızlık durumu için midene bakıldı mı? İlaçla düzelmiyor ama serumla düzeliyor, midende demir emilimine engel bir durum var muhtemelen, yediğin gıdalardan alamıyorsun bu yüzdenDemir eksikliğim var cnm.. genel olarak hep bi baş dönmem var ama bu ara çok arttı.. tahlil yaptırmam lazım kesin serumluk oldum yine..
Ne iyi yapmıssın canım burasıda kac gündür sisliHava cok guzeldi bugun bizim buralarda gunese hasret oldugumuz icin attim kendimi disari yuruyusumu yaptim da geldim
Yaa ondan mi diyosunNe yediniz dün baska belki o etkilemistir
istahi kapatip tatli krizlerini vs önluyomus bakalimpirinç yutmanın faydası ne ?
aa super kendime ortak buldumYonahime pirinci bende yutmak isterim :)
evet canim yeni basladim 2.gunumDaha yeni başladın cnmbende antibiyotik kullanıyorum, tartıda absürd rakamlar gördüm. Ödem mi acaba diyorum
hep ödem diyosun ikiside sislik yaparO dün ki kuru ve bulgur yüzünden
2 tene yaaİyi bari seni 3 gün tok tutarbugün perşembe pirinç niye yedin bakım
1 pirinç içerde pirinç tarlası olmuş o 100 gr ondan mahsul iyi demek senin bi suçun yohh
İnş perşembeye denk gelmez o 30 . gün batarız
Ezen beni bulastirdi bu işe benim hic haberim yoktuEzemide kendine uydurmuş çakkalll
Burda bu hafta hep gunesli 7-8 dereceydi bu hafta vedalasicaz gunesleNe iyi yapmıssın canım burasıda kac gündür sisli
Aynen canım haftaya yagıslı ve karlı hava geliyor bizim burası içinde öyleBurda bu hafta hep gunesli 7-8 dereceydi bu hafta vedalasicaz guneslehaftaya hep kar gosteriyor
Tabi canım bulgur ve kuru fasulye ödemi oYaa ondan mi diyosunkuru fasulye yedim o mu sislik yapti acep
istahi kapatip tatli krizlerini vs önluyomus bakalim
aa super kendime ortak buldum
evet canim yeni basladim 2.gunum
Antibiyotik metabolizmayi falan da etkiliyor cidden
hep ödem diyosun ikiside sislik yaparbende pirinci sucluyorum
2 tene yaahmm persembe yememem mi gerekirdi acep
kiz ne güldum
İcimde pirinc yetistircem siz diyette yememe izin vermiyosaniz bende teknik gelistiririm
Tepkime yapicak en cok 30.gun kilo vericem umudum o yonde
Ezen beni bulastirdi bu işe benim hic haberim yoktu
Hava soguk olunca yürüyüşte yapamiyorum iyice nefret ettim kıstanAynen canım haftaya yagıslı ve karlı hava geliyor bizim burası içinde öyle
Yok yok persembe gunu persembe menusu yenir bunu tum diyetliler bilirTabi canım bulgur ve kuru fasulye ödemi o
Bugün yeme sakın yarın tartı var
Yok bakılmadı.. kaçak var dendi muhtemelen çok adet oluyorum diyedir dendi..Senin kansızlık durumu için midene bakıldı mı? İlaçla düzelmiyor ama serumla düzeliyor, midende demir emilimine engel bir durum var muhtemelen, yediğin gıdalardan alamıyorsun bu yüzden
Yok canım yalnış anlamışsın kilosu fazla diyince yüzüme baktı yani bu yaşta bu kilo çok fazla dedi bende bi anne olarak yeterince dikkat etmediğim için bu kiloya geldi diye hissettim o manada utandım dedimSenle ilgili demedim ki canım. Dr baktı utandım dedin ya şişman biri olarak okuyunca kötü geldi o kelime. Çocuk genç yetişkin farketmez biz zaten bunun yükünü taşıyoruz bide etraf utanılcak bişey gözüyle bakmasın demek istedim.
Tabiki şimdiden tedbir almak lazım.
Baş dönmesi kulak kristalları oynayıncada oluyor canım bi baktır istersen şuan benim annem öyleDemir eksikliğim var cnm.. genel olarak hep bi baş dönmem var ama bu ara çok arttı.. tahlil yaptırmam lazım kesin serumluk oldum yine..
Meryem ablam yalnız geceleri saymıyor yaş hesaplarken pardon meryem benden 8 yaş küçükdü demiHoşbuldum Meryem hep birlikte ulaşalım hedeflerimize inşallahheyecanlandırdınız beni siz ve diğer arkadaşlar burayı şimdiden çok sevdim çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ☺
İşte ben öyleyim migde emilim yapmıyormuş gıdaları vitamini alamıyormuşumSenin kansızlık durumu için midene bakıldı mı? İlaçla düzelmiyor ama serumla düzeliyor, midende demir emilimine engel bir durum var muhtemelen, yediğin gıdalardan alamıyorsun bu yüzden
Saol cnm o değil daha önce baktırmıştımBaş dönmesi kulak kristalları oynayıncada oluyor canım bi baktır istersen şuan benim annem öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?