Evet canım gittim ilaca devam dedi. Orda da bir çocuk sürekli ağladı yarım saat boyunca onu dinledim, sıkıldım diye ağladı annesi de öyle oturdu. Evde ağlama sesi yeterince var zaten, öyle işte :/Sabah doktora gideceksin diye okudum sanırım, gittin mi
Ezemide kendine uydurmuş çakkalllAnnemle birlikte basladik sansa bak oda dune gore arti ciktiBaska aciklamasi olamaz yani
Menü, su, spor18 Aralık Çarşamba menüsü
09.00 kahvaltı
1 dilim ekşi mayalı ekmek, 1 dilim tulum peyniri, 2 çeri domates.
12.30 öğle
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, 1.5 dilim kaşar, domates salatalık, 1 tatlı kaşığına yakın acuka.
14.30 ara
2 ceviz, 1 avuç içi beyaz leblebi.
19.45 akşam
Kıtır salata, bitki çayı.
Su 2 lt
7000 adım
Nego
Menü, su, sporDünkü menü
Saat 10:30 elma sirkeli su
Kahvaltı 11:00 2 haşlanmış yumurta , 3 dlm peynir, 1 salatalık , 1 domates , 2 ceviz
Ara 12:30yeşil çay
Öğlen 14:00 Mercimek çorbası + salata
Ara 15:30 yeşil çay 1 hurma
Akşam 16:30 fırında balık + yarım kase çorba mercimek
Su 3 litre
Spor
6000 adım 90 puan
Zıplama 1600- 200 puan
Toplam 290
Menü, su, spor
Evet canım gittim ilaca devam dedi. Orda da bir çocuk sürekli ağladı yarım saat boyunca onu dinledim, sıkıldım diye ağladı annesi de öyle oturdu. Evde ağlama sesi yeterince var zaten, öyle işte :/
Listeye beni de ekler misiniz
İnşaallah canım aminHadi insallah şifan olsun artık bu gidişin. Fiziksel sorun psikolojimizi etkiliyor, psikoloji fiziksel tetikliyor, bildiğin kisir döngüye giriyoruzBenim döngümü senin topik kırmıştı, dualarım seninle
Cnm benim oğlum da 11 olucak birkaç güne.. yemek yemeyi çok seviyor baya bir kısıtlama yapıyorum kilosu olmadığı halde çünkü kilo almaya yatkınlık var...Yok ya doktor 16 kilo fazlası var dedi yüzüme baktı utandım resmen obez yani 11 yaş 52 kilo ne demek bu yaşta benim kız canı sıkıldıkça yemek yemek istiyor malesef eve abur cubur çok sokmam yeri geliyo aç yatırıyorum akşam yeme diye
Kolay gelsin canımBende biraz ev işi yapayım gelirim inşaallah
Allahımmm sana geliyorum bacı bundan sonra kahvaltılara benide çagırırsın demi pek bi beğendimADINIZ: Aysel
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha mutlu ve sağlıklı olabilmek adına
Herkese merhaba ben Mersin’den Aysel 94 kilo ile başladım bu serüvene güncel kilom 77 bu yaz başladım
2 öğün beslendim Karatay beslenmesi uyguladım ambalajlı gıdalardan uzak durmaya çalıştım ve çokça bisiklet sürdüm 2 aydır biraz saldım kendimi ve buraya motive olmak amaçlı dahil oldum
Çok yeniyim ve acemiyim ☺ Buraya nereye yazılır nasıl olur bilmiyorum destek olursanız mutlu olurum
Müstakil ev de yaşıyorum tavuklarım var bunlarda onların ganimetleri ve bu sabah ki kahvaltım 2 öğün yapıyorum sabahı çok sıkı tutuyorum hep böyleydi
Hoş buldum çok teşekkür ederim
Bana kimse dikkat et yeme demedi canım ben hep kendimi bildim bileli kiloluydum kimse beni uyarmadı ama ben kızımın böyle olmasını istemiyorum görüntü olarak kilosu fazla görünmüyor benim gibi ama tartı öyle demiyor şimdiden dikkat edip vermesi daha kolay migde büuüdükçe kilosuda artacak en güzel örneği karşısında benim işte genetik faktörlerde önemli bizim sülalede zayıf yok ama isteyince herşey oluyor benceNiye utanıyosun ki? Benim oğlum 16 yaşında oda kilolu kan değerleride kötü.
Üzülüyorum bekliyorum sadece.
Bazen elimizden hiç bişey gelmiyor.
Utanılcak bişey değil bu.
Cook haklısın canım sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmemiz gerekiyor simdi kilo vermek kolay ama yas ilerleyince hepimiz için zor olacakAslında hepimiz için diyet olarak değil de hayat tarzımıza yaysak beslenmeyi kilo sorunumuz olmıcak.. o da çocukken oluşuyor..
Ya en basitinden kendim... zayıflama sürecinde düzgün beslenirken sonrasında yiyorum valla cıss coss..Cook haklısın canım sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmemiz gerekiyor simdi kilo vermek kolay ama yas ilerleyince hepimiz için zor olacak
Bana kimse dikkat et yeme demedi canım ben hep kendimi bildim bileli kiloluydum kimse beni uyarmadı ama ben kızımın böyle olmasını istemiyorum görüntü olarak kilosu fazla görünmüyor benim gibi ama tartı öyle demiyor şimdiden dikkat edip vermesi daha kolay migde büuüdükçe kilosuda artacak en güzel örneği karşısında benim işte genetik faktörlerde önemli bizim sülalede zayıf yok ama isteyince herşey oluyor bence
Ya en basitinden kendim... zayıflama sürecinde düzgün beslenirken sonrasında yiyorum valla cıss coss..
Demir eksikliğim var cnm.. genel olarak hep bi baş dönmem var ama bu ara çok arttı.. tahlil yaptırmam lazım kesin serumluk oldum yine..Belki tartıya etki etmedi ama şekersiz beslenmenin şifasını inş görürsün.
Baş dönmesi neden oluyor biliyormusun? Tansiyon vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?