Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah doktora gideceksin diye okudum sanırım, gittin mi
Evet canım gittim ilaca devam dedi. Orda da bir çocuk sürekli ağladı yarım saat boyunca onu dinledim, sıkıldım diye ağladı annesi de öyle oturdu. Evde ağlama sesi yeterince var zaten, öyle işte :/

Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, su, spor

Üç güzel menü alt alta

Evet canım gittim ilaca devam dedi. Orda da bir çocuk sürekli ağladı yarım saat boyunca onu dinledim, sıkıldım diye ağladı annesi de öyle oturdu. Evde ağlama sesi yeterince var zaten, öyle işte :/

Hadi insallah şifan olsun artık bu gidişin. Fiziksel sorun psikolojimizi etkiliyor, psikoloji fiziksel tetikliyor, bildiğin kisir döngüye giriyoruz Benim döngümü senin topik kırmıştı, dualarım seninle

Listeye beni de ekler misiniz

ADINIZ: Aysel
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha mutlu ve sağlıklı olabilmek adına
Herkese merhaba ben Mersin’den Aysel 94 kilo ile başladım bu serüvene güncel kilom 77 bu yaz başladım
2 öğün beslendim Karatay beslenmesi uyguladım ambalajlı gıdalardan uzak durmaya çalıştım ve çokça bisiklet sürdüm 2 aydır biraz saldım kendimi ve buraya motive olmak amaçlı dahil oldum
Çok yeniyim ve acemiyim ☺ Buraya nereye yazılır nasıl olur bilmiyorum destek olursanız mutlu olurum
Müstakil ev de yaşıyorum tavuklarım var bunlarda onların ganimetleri ve bu sabah ki kahvaltım 2 öğün yapıyorum sabahı çok sıkı tutuyorum hep böyleydi
[/QUOTE]
Allahımmm sana geliyorum bacı bundan sonra kahvaltılara benide çagırırsın demi pek bi beğendim hatta bayıldım bende peynir ekmeğe talim

Hadi insallah şifan olsun artık bu gidişin. Fiziksel sorun psikolojimizi etkiliyor, psikoloji fiziksel tetikliyor, bildiğin kisir döngüye giriyoruz Benim döngümü senin topik kırmıştı, dualarım seninle
İnşaallah canım amin

Cnm benim oğlum da 11 olucak birkaç güne.. yemek yemeyi çok seviyor baya bir kısıtlama yapıyorum kilosu olmadığı halde çünkü kilo almaya yatkınlık var...

Hayatta cola içirmedim şimdiye kdr..
Akşamları yani akşam yemeğinden sonra acıktım dese bile yemek yemesine izin vermiyorum.
Cips çok seviyor ayda yılda bir yemesine izin veriyorum çok isterse oğlum bak onun yerine mısır patlatırım sana diyorum.
Ekmeği bile fazla vermiyorum.
Yemeklere ekstra tuz atmasına kesinlikle izin vermiyorum.
Evde hiç abur cuburumuz yok yiceksek gidip alıp yiyoruz ara ara..
Zaten spor yapıyor hareketli.. böyle diyet olmadan yaptığımız ufak önlemlerle şükür kilo almıyor

Allahımmm sana geliyorum bacı bundan sonra kahvaltılara benide çagırırsın demi pek bi beğendim hatta bayıldım bende peynir ekmeğe talim
[/QUOTE]
Tabii ki çağırırım

Niye utanıyosun ki? Benim oğlum 16 yaşında oda kilolu kan değerleride kötü.
Üzülüyorum bekliyorum sadece.
Bazen elimizden hiç bişey gelmiyor.
Utanılcak bişey değil bu.
Bana kimse dikkat et yeme demedi canım ben hep kendimi bildim bileli kiloluydum kimse beni uyarmadı ama ben kızımın böyle olmasını istemiyorum görüntü olarak kilosu fazla görünmüyor benim gibi ama tartı öyle demiyor şimdiden dikkat edip vermesi daha kolay migde büuüdükçe kilosuda artacak en güzel örneği karşısında benim işte genetik faktörlerde önemli bizim sülalede zayıf yok ama isteyince herşey oluyor bence

Aslında hepimiz için diyet olarak değil de hayat tarzımıza yaysak beslenmeyi kilo sorunumuz olmıcak.. o da çocukken oluşuyor..
Cook haklısın canım sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmemiz gerekiyor simdi kilo vermek kolay ama yas ilerleyince hepimiz için zor olacak

Cook haklısın canım sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmemiz gerekiyor simdi kilo vermek kolay ama yas ilerleyince hepimiz için zor olacak
Ya en basitinden kendim... zayıflama sürecinde düzgün beslenirken sonrasında yiyorum valla cıss coss..

Senle ilgili demedim ki canım. Dr baktı utandım dedin ya şişman biri olarak okuyunca kötü geldi o kelime. Çocuk genç yetişkin farketmez biz zaten bunun yükünü taşıyoruz bide etraf utanılcak bişey gözüyle bakmasın demek istedim.

Tabiki şimdiden tedbir almak lazım.

Belki tartıya etki etmedi ama şekersiz beslenmenin şifasını inş görürsün.

Baş dönmesi neden oluyor biliyormusun? Tansiyon vs
Demir eksikliğim var cnm.. genel olarak hep bi baş dönmem var ama bu ara çok arttı.. tahlil yaptırmam lazım kesin serumluk oldum yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…