Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma 61.1
Bugün 60.5
Günaydın hanımlar
Geçen cuma 62.7
Bu cuma 62.1
Fark -600 gr
Günaydın
Geçen Cuma:60,5
Bu Cuma 59,8
Bende kilomu yazayım sonra dışarı çıkıncam.
Geçen cuma 58.0
Bugün 57.5
G.hafta 76.9
Bugün 76.0
Fark 900
Zipzip-
Günaydın
Ben de kilomu bildireyim
Geçen hafta: 75.9
Bu hafta: 74.1
Fark: 1.8
Yüzde: %2.37
Tebrik ederim herkesi.

Sidelya seni ayrıca tebrik ederim, menülerin kaçamaksız güzeldi zaten

Elhan sana tavsiyem kendini bir hafta rahat bırak ve normal bir şekilde yemeğini ye

öğün atlamışsın birde tüm hafta az yediyse vücut bir yerde depoya gidiyor . istersen sana liste atayım diyetisyen listeleri hepsi 1 haftada öyle dene .
,..................özelden yazacağım adresimi
At bebeğim çok sevinirim. Haftaya eksik oruclarim vardı ona niyetlendim belki diyete de faydası olur. Ondan sonra listeni uygularım...Çok teşekkür ederim.

At bebeğim çok sevinirim. Haftaya eksik oruclarim vardı ona niyetlendim belki diyete de faydası olur. Ondan sonra listeni uygularım...Çok teşekkür ederim.
Abla buradan özel mesajdan atar, adresini sil istersen ne olur ne olmaz

Tebrik ederim herkesi.

Sidelya seni ayrıca tebrik ederim, menülerin kaçamaksız güzeldi zaten

Elhan sana tavsiyem kendini bir hafta rahat bırak ve normal bir şekilde yemeğini ye
Kaza orucuna niyet ettim tatlım...rahatlık bana göre değil ki ...Geçen sene eylülden şubata 22 kilo verdim. Bu yıl anlamadım, bildiğimden hiç saşmadigim halde...takım arkadaşlarim hep kızardı az yememe ben hiç aldırış etmezdim...başka bir ben var şimdi...

Abla çok takıyorsun, çok düşünüp strese giriyorsun, kendini biraz rahat bırakman lazım. Stresten veremediğini düşünüyorum ben
Allah kabul etsin, bende niyet etmek istiyorum inşaallah sağlığım izin verirse

Menü, su, spor
Güzel menü
Menü, su

,..................özelden yazacağım adresimi
buraya özel den mesj atarım canım telefona kayıtlı zaten excell değil . a
rica ederim bir kaç tane atcam hangi beslenme şekli uyarsa onu yaparsın doyurucu menüler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…