Allah kabul etsin 4-5 e kadar bekleyebilirim canımHerkese merhaba, bu hafta herkes kilo vermiş nerdeyse. Çok tebrik ediyorum kilo veren arkadaşları.Zipzip- cım ben orucum ne kadar sonra tartılsam o kadar iyi. Kaça kadar bildirim yapabilirim en geç.
Geçen cuma 61.1
Bugün 60.5
Günaydın hanımlar
Geçen cuma 62.7
Bu cuma 62.1
Fark -600 gr
Kızçelerim günaydınnnnbugün cuma, çok mutluyum
Kilo bildirimini yapayım hemen:
Pazartesi 58.7 kg
Bugün 58.5 kg
Fark: -200 gr
%:0.34
Çok iyi değil ama en azından sonunda eksiye geçmeye başladım. Birde bu hafta antibiyotikten mi emin değilim, 60 kiloyu görmüştüm. Tartıya korka korka çıkmıştım ☺
Günaydın
Geçen Cuma:60,5
Bu Cuma 59,8
Bende bir değişiklik yok.
Moralim çok bozuk. Hele dünkü çabamdan sonra yapabilecek hiçbir şey kalmadı. Hafta içi kabakla ( yağsız, tuzsuz) kilo artışını bile gördükten sonra yenilgiyi kabul ediyorum. Ne hali varsa görsün adi vücut...Stresten midir nedir noluyor böyle...
Geçen hafta 60.00
Cuma 60.00Zipzip-
Şunu da belirteyim çarşamba bu gözler 60.9'u da gördü .
Bende kilomu yazayım sonra dışarı çıkıncam.
Geçen cuma 58.0
Bugün 57.5
Günaydın
Ben de kilomu bildireyim
Geçen hafta: 75.9
Bu hafta: 74.1
Fark: 1.8
Yüzde: %2.37
Tebrik ederim herkesi.Geçen hafta 62.8
Bu hafta 62.6
Fark -200Zipzip-
Biliyorum çok az 1 kere bile kaçamak yapmadım sporumuda ihmal etmedim hafif yedim aslında güzel eksi gördüm çünkü pzt artıdaydım onunda dezavantajı oldu artı geldiğimi telafi etmeye çalıştım ama regl 2. Günü şişlik istediğim rakamı göremedim çok üzgünüm haftaya inşallah☹kaçamaklarımı azalttım haftaiçi yememeye özen gösterdim
,..................özelden yazacağım adresimiöğün atlamışsın birde tüm hafta az yediyse vücut bir yerde depoya gidiyor . istersen sana liste atayım diyetisyen listeleri hepsi 1 haftada öyle dene .
Abla buradan özel mesajdan atar, adresini sil istersen ne olur ne olmazAt bebeğim çok sevinirim. Haftaya eksik oruclarim vardı ona niyetlendim belki diyete de faydası olur. Ondan sonra listeni uygularım...Çok teşekkür ederim.
Tamam canımZipzip- ben tartılmadım, ilaçlarım bitsin öyle tartılmak istiyorum
Kaza orucuna niyet ettim tatlım...rahatlık bana göre değil ki ...Geçen sene eylülden şubata 22 kilo verdim. Bu yıl anlamadım, bildiğimden hiç saşmadigim halde...takım arkadaşlarim hep kızardı az yememe ben hiç aldırış etmezdim...başka bir ben var şimdi...Tebrik ederim herkesi.
Sidelya seni ayrıca tebrik ederim, menülerin kaçamaksız güzeldi zaten
Elhan sana tavsiyem kendini bir hafta rahat bırak ve normal bir şekilde yemeğini ye
Tamam tatlım sileyimAbla buradan özel mesajdan atar, adresini sil istersen ne olur ne olmaz
Abla çok takıyorsun, çok düşünüp strese giriyorsun, kendini biraz rahat bırakman lazım. Stresten veremediğini düşünüyorum benKaza orucuna niyet ettim tatlım...rahatlık bana göre değil ki ...Geçen sene eylülden şubata 22 kilo verdim. Bu yıl anlamadım, bildiğimden hiç saşmadigim halde...takım arkadaşlarim hep kızardı az yememe ben hiç aldırış etmezdim...başka bir ben var şimdi...
Menü, su, sporPERŞEMBE
Sabah10.30
1 dilim kepekli ekmek 1 haş yumurta 1 dilim bez peyniri az pekmez 1 tüm ceviz
Ara15.00
1 avuç.fıstık 2 medine hurması(15.00)
Akşam18.30
yarım tabak güveç
1 bardak ayran
Yarım dilim kepekli ekmek
1 avuç içi çerez(19.40)
Yatmadan önce biberli yoğurt
Su 3 lt
4000 adım=60 puan
Nego Bonus
Güzel menü19/12/2019
Sabah : 08:00
1 omlet
1 dilim s. peynir
1 dilim çavdar
Ara 10:30
türk kahvesi + 2 kare bitter
Öğlen 14:00
karnıbahar+ havuç+brokoli haşlama
1 kase ev yoğurt
Ara
türk kahvesi
Akşam : 19:00
1 tabak meto hızlandırıcı çorba
yarım domates
1 sade soda
Nego
Menü, su19 aralık menüsü
Sabah kahvaltım saat 7.15
5 dal tere
2 kaşık tulum peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen yemeği saat 12.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim ekmek
Akşam yemeği saat 17.30
1 kase tarhana çorbası
1 kase karışık salata
1 dilim ekmek
Ara ögün saat 21.00
1 avuç sarı leblebi
3 tane hurma
2 lirte su
Nego
Tamam canım tesekkurler
Onun artısı olabilir haftaya daha güzel eksiler görürsün
İnşallah canım, salı günü 62.8 dimOnun artısı olabilir haftaya daha güzel eksiler görürsün
buraya özel den mesj atarım canım telefona kayıtlı zaten excell değil . a,..................özelden yazacağım adresimi
At bebeğim çok sevinirim. Haftaya eksik oruclarim vardı ona niyetlendim belki diyete de faydası olur. Ondan sonra listeni uygularım...Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?