Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınnnnnnnn günümüz hayır cumamız mübarek olsun kızlarrrrrr akşam menü yazarken site güncellemeye başladı sonrada yattım güzelcene uykumu aldım 7 de kalktım bacaklarım çok agrıyor egilemiyorum dün agırlık çalıştım 30 kiloyla suguat yaptım benim neyime suguat Acep çok kötüyüm WC oturamıyorum yere diz çökemiyorum

Ben da tartıldım 77,4 haydi bakalım daha da hırslandım
Hadi bakalim baslangıcın hayırlı olsun
Afiyet olsun canım korumadasın dengelersin böreği
42 beden boy ve kilo düşününce cok fazla canım bel fıtıgın oldugu için spor önermemiz dogru olmaz fizik tedavi uzmanlarından destek alabilirsin
Bende kilomu yazayım sonra dışarı çıkıncam.
Geçen cuma 58.0
Bugün 57.5
Tebrik ederim canım güzel eksi
Benzeten bir ben değilmişim bende sana benzettim
Di mi ama kardesimden cok benziyor

Günaydın canım ❤
Sporun etkisi canım dün cok zorlamıssın fark etmeden
G.hafta 76.9
Bugün 76.0
Fark 900
Zipzip-
Tebrik ederim canım güzel eksi

Perşembe günleri sadece salonda yürüyüş yapayım dün spor hocasının gazına geldim eliptikte cardio koşu bandında cardio 2.5 kiloluk dambıllarla kol çalıştım 50 +50 2 set 30 kilo ağırlıkla sağ kol sol kol + 25+25suguat bacaklar ondan pert dün salon çıkışı bende bi değişiklik fark ettim yürümeye yeni başlayan çocuklar gibi adım atmakta zorlandım düşecek gibi oluyordum yer ayağımın altından kayıyor gibiydi koşu bandında yürürde inince insan bi tuhaf olurya ayakları aynen gün boyu öyle dolandım

Geçen cuma 61.1
Bugün 60.5
tebrik ederim
Günaydın hanımlar
Geçen cuma 62.7
Bu cuma 62.1
Fark -600 gr
güzel eksi tebrikler
tebrik ederim
Günaydın
Geçen Cuma:60,5
Bu Cuma 59,8
tebrikler
Bende kilomu yazayım sonra dışarı çıkıncam.
Geçen cuma 58.0
Bugün 57.5
tebrik ederim
G.hafta 76.9
Bugün 76.0
Fark 900
Zipzip-
tebrikler güzel eksi
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 74.5
Güncel 74.8
İnanın çok sinirim bozuk.. hiç kaçamağım yok ama böle oldu..

Zipzip-
çokda değil ama canım verirsin
Günaydın
Ben de kilomu bildireyim
Geçen hafta: 75.9
Bu hafta: 74.1
Fark: 1.8
Yüzde: %2.37
Ooo süper eksi nasıl gtti bu kadar tebrikler sidoş

Geçen hafta 62.8
Bu hafta 62.6
Fark -200 Zipzip-

Biliyorum çok az 1 kere bile kaçamak yapmadım sporumuda ihmal etmedim hafif yedim aslında güzel eksi gördüm çünkü pzt artıdaydım onunda dezavantajı oldu artı geldiğimi telafi etmeye çalıştım ama regl 2. Günü şişlik istediğim rakamı göremedim çok üzgünüm haftaya inşallah☹kaçamaklarımı azalttım haftaiçi yememeye özen gösterdim

Regle göre eksi gelmissin canım yinede tebrik ederim haftaya daha güzel olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…