Hadi bakalim baslangıcın hayırlı olsunBen da tartıldım 77,4 haydi bakalım daha da hırslandım
Afiyet olsun canım korumadasın dengelersin böreğiKızlar bugün evdeyim iki dilim börek yedim iyi mi?
Meryemcim @Elhan üzülme 26 beden pantolon giyiyorsun en azından. Takıma zarar verme kaygın varsa izne ayrılabilirsin ben seni bu konuda çok kaygılı görüyorum
Benim de derdim şu kızlar 1.64 boyundayım 58.65 im bu sabah.
ama belim 77 cm..42-44 bedene eşdeğer. Kızlar napiyim bel fıtığım da var galiba. Zaman zaman bacağım sğrıyor vücudu sakatlamadan beli inceltecek önerisi olan var mı?
Tebrik ederim canım güzel eksiBende kilomu yazayım sonra dışarı çıkıncam.
Geçen cuma 58.0
Bugün 57.5
Di mi ama kardesimden cok benziyorBenzeten bir ben değilmişim bende sana benzettim
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnnn günümüz hayır cumamız mübarek olsun kızlarrrrrrakşam menü yazarken site güncellemeye başladı sonrada yattım güzelcene uykumu aldım 7 de kalktım bacaklarım çok agrıyor egilemiyorum dün agırlık çalıştım 30 kiloyla suguat yaptım benim neyime suguat Acep çok kötüyüm WC oturamıyorum yere diz çökemiyorum
Tebrik ederim canım güzel eksi
Moralini bozma canım sen bir hastaneye gidip tahlillerini yaptır sonrasında daha güzel sonuclar alacaksınKilo bildirimi
Geçen hafta: 74.5
Güncel 74.8
İnanın çok sinirim bozuk.. hiç kaçamağım yok ama böle oldu..
Zipzip-
Tamam canım izin kilonun altındasın listeye eklerim senideKilo bilrimi
Gecen cuma 62.7
Bu cuma 62.2
Fark-500
Evden cikicam simdi sonra ugrarimZipzip- im listeye girebiliyosam girmek isterim canim
Perşembe günleri sadece salonda yürüyüş yapayım dün spor hocasının gazına geldim eliptikte cardio koşu bandında cardio 2.5 kiloluk dambıllarla kol çalıştım 50 +50 2 set 30 kilo ağırlıkla sağ kol sol kol + 25+25suguat bacaklar ondan pert dün salon çıkışı bende bi değişiklik fark ettim yürümeye yeni başlayan çocuklar gibi adım atmakta zorlandım düşecek gibi oluyordum yer ayağımın altından kayıyor gibiydi koşu bandında yürürde inince insan bi tuhaf olurya ayakları aynen gün boyu öyle dolandımHadi bakalim baslangıcın hayırlı olsun
Afiyet olsun canım korumadasın dengelersin böreği
42 beden boy ve kilo düşününce cok fazla canım bel fıtıgın oldugu için spor önermemiz dogru olmaz fizik tedavi uzmanlarından destek alabilirsin
Di mi ama kardesimden cok benziyor
Günaydın canım ❤
Sporun etkisi canım dün cok zorlamıssın fark etmeden
Tebrik ederim canım dikkat edemene göre süper eksiGünaydın
Ben de kilomu bildireyim
Geçen hafta: 75.9
Bu hafta: 74.1
Fark: 1.8
Yüzde: %2.37
Vurdu gollll oldu tebrik ederimmmmm kızçemmmmGünaydın
Ben de kilomu bildireyim
tebrik ederimGeçen cuma 61.1
Bugün 60.5
güzel eksi tebriklerGünaydın hanımlar
Geçen cuma 62.7
Bu cuma 62.1
Fark -600 gr
tebrik ederimKızçelerim günaydınnnnbugün cuma, çok mutluyum
Kilo bildirimini yapayım hemen:
Pazartesi 58.7 kg
Bugün 58.5 kg
Fark: -200 gr
%:0.34
Çok iyi değil ama en azından sonunda eksiye geçmeye başladım. Birde bu hafta antibiyotikten mi emin değilim, 60 kiloyu görmüştüm. Tartıya korka korka çıkmıştım ☺
tebriklerGünaydın
Geçen Cuma:60,5
Bu Cuma 59,8
tebrik ederimBende kilomu yazayım sonra dışarı çıkıncam.
Geçen cuma 58.0
Bugün 57.5
tebrikler güzel eksi
çokda değil ama canım verirsinKilo bildirimi
Geçen hafta: 74.5
Güncel 74.8
İnanın çok sinirim bozuk.. hiç kaçamağım yok ama böle oldu..
Zipzip-
Ooo süper eksi nasıl gtti bu kadar tebrikler sidoşGünaydın
Ben de kilomu bildireyim
Tebrik ederim canım dikkat edemene göre süper eksi
Teşekkür ederim kızlar.Vurdu gollll oldu tebrik ederimmmmm kızçemmmm
Oğlunun doğumgünü kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu yılları olsun.
Cokkk teşekkür ederimSağlıkla huzurla büyüsün yavrucak. Mutlu yıllar dilerim ogluşuna. Geçmiş olsun bu arada.
Ooo süper eksi nasıl gtti bu kadar tebrikler sidoş
Gecen cuma 66.6 ymıs 200 gram eksidesin66.4 çıktım bugün profili guncellemedim mi acaba geçen hafta 66.3 tu diye kalmış aklımda
Regle göre eksi gelmissin canım yinede tebrik ederim haftaya daha güzel olacaktırGeçen hafta 62.8
Bu hafta 62.6
Fark -200Zipzip-
Biliyorum çok az 1 kere bile kaçamak yapmadım sporumuda ihmal etmedim hafif yedim aslında güzel eksi gördüm çünkü pzt artıdaydım onunda dezavantajı oldu artı geldiğimi telafi etmeye çalıştım ama regl 2. Günü şişlik istediğim rakamı göremedim çok üzgünüm haftaya inşallah☹kaçamaklarımı azalttım haftaiçi yememeye özen gösterdim
İnşallah kaptanımRegle göre eksi gelmissin canım yinede tebrik ederim haftaya daha güzel olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?