Tamam canım bu hafta kacamakların vardı yine iyi toparlamıssınZipzip- geçen h. 67,10 bu hafta sabit
Ablacım 60.9 dan sonra nasıl beslendin öyle beslensen gidecek belki iki günde 900 gram verdin hiç az değilZipzip- im çok mutsuzum ablaaaaaaam
Sabit gelmek nedir ya...bir haftadır ne kadar özendim menülere anlatamam....ne hayaller kurdum
Evet canım benim fotoğraftakiNefesYaren fotoğraftaki sen misin masallah cook güzelsin
Kendime benzettim seni kardes olabilir miyiz
Aysel' im mesajın beni çok duygulandırdı tam o esnada gözüm yaşlı yaşlı az önce profildeki fotografina takıldı gözüm.... Sen ne güzel bir şeysin öyle. Boşuna dememisim arkadaşımı buldum diye ama........kader bizi çabuk ayırdı bitanemm ya... Dediğin çok doğru vücut kitledi kendini , kötü olan şu ki birbucuk ay oldu neredeyse. Yapacağım bir muhasebe. Sıfırdan yeniden başlayacağım. İlgin samimiyetin için çok teşekkür ederim. Takımdan ayrilmam zaten seviyorum ailemi. Yarışmadan cekilmeyi ciddi ciddi düşünüyorum yalnız. Bebeğim Allah razı olsun. Aile gibi olmuşsunuz ne kadar güzel ve ne mutlu sizlere burada olmak beni de duygulandırdı ve mutlu etti
Hiç tanıdıgım da yok bana benzeyen :)))Evet canım benim fotoğraftakiolabilir valla kuzen akraba falan
Dün kahvaltı etmedim. 10 gibi üç kayısı iki ceviz yedim. Öğlen bir elma erik kadar bir kivi yedim. Akşam da kerevizi haşladım az bir yoğurtla yedim. Hepsi bir öğün yapmaz. Her gün böyle beslensem hasta olurum.Ablacım 60.9 dan sonra nasıl beslendin öyle beslensen gidecek belki iki günde 900 gram verdin hiç az değil
Cok az yemissin abla böylede her zaman beslenilmez kiDün kahvaltı etmedim. 10 gibi üç kayısı iki ceviz yedim. Öğlen bir elma erik kadar bir kivi yedim. Akşam da kerevizi haşladım az bir yoğurtla yedim. Hepsi bir öğün yapmaz. Her gün böyle beslensem hasta olurum.
Pazartesi salı günü hep kabakla geçti. Çarşamba sabahı 60.9 ohaaaaa ...dün çok su içtim dedim kendi kendime ödemdir bu dedim...olacak şey değil kabakla bu zamana kadar kim kilo aldı... Garip şeyler beynim yandı daha fazla konusamayacagim.
evet dün listeye başladım başlayacam diye de azda olsa kaçtı ama gözüm doydu vücutta detoksa hazır hale geldiTamam canım bu hafta kacamakların vardı yine iyi toparlamıssın
O zaman haftaya daha güzel sonuclar alacaksın detokslaevet dün listeye başladım başlayacam diye de azda olsa kaçtı ama gözüm doydu vücutta detoksa hazır hale geldi
öğün atlamışsın birde tüm hafta az yediyse vücut bir yerde depoya gidiyor . istersen sana liste atayım diyetisyen listeleri hepsi 1 haftada öyle dene .Dün kahvaltı etmedim. 10 gibi üç kayısı iki ceviz yedim. Öğlen bir elma erik kadar bir kivi yedim. Akşam da kerevizi haşladım az bir yoğurtla yedim. Hepsi bir öğün yapmaz. Her gün böyle beslensem hasta olurum.
Pazartesi salı günü hep kabakla geçti. Çarşamba sabahı 60.9 ohaaaaa ...dün çok su içtim dedim kendi kendime ödemdir bu dedim...olacak şey değil kabakla bu zamana kadar kim kilo aldı... Garip şeyler beynim yandı daha fazla konusamayacagim.
Neden böyle beslendin canım vücut kas kaybına uğrarDün kahvaltı etmedim. 10 gibi üç kayısı iki ceviz yedim. Öğlen bir elma erik kadar bir kivi yedim. Akşam da kerevizi haşladım az bir yoğurtla yedim. Hepsi bir öğün yapmaz. Her gün böyle beslensem hasta olurum.
yapan kişi hergün 500 gr vermştiO zaman haftaya daha güzel sonuclar alacaksın detoksla
Dün kahvaltı etmedim. 10 gibi üç kayısı iki ceviz yedim. Öğlen bir elma erik kadar bir kivi yedim. Akşam da kerevizi haşladım az bir yoğurtla yedim. Hepsi bir öğün yapmaz. Her gün böyle beslensem hasta olurum.
Benim de üstüm açık geceleri. Normalde terlemem üstüm de incedir. Du bakalım. Ben bi genel tahlil yaptıracağım. Şu çocukların sınavları bitsin de kafam bolalsın öyle.Pastelim senin daha çok erken. Çok şaşırdım. Hemen bir tahlil yaptir. Aile hekimliğinde yapılıyor. Ben de sıcak basması hiç yok. Normalde sıcağı hiç sevmem hep üzerim açık yatarım belki ondan anlamıyorum. Bol su iciyorsan ondan terliyor olabilirsin.
Günaydın canım teşekkür ederimGünaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın hayırlı cumalar ❤
Gayet güzel kilonu koruyorsun tebrik ederim canım
Güzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın sebnemcim güzel eksi tebrik ederim
Günaydın canım tebrik ederim eksilere geçiş yapmıssın
Tebrik ederim canım 5 li rakamları görmüşssün
Sabit olmanda güzel abla moralini bozma sakın
Günaydın canım ❤
Nereye gidiyorsun abla dur öyle hemen gitmek yok vücut direnc yapıyor o direnci kıracaksın ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın hayırlı cumalar ❤
Gayet güzel kilonu koruyorsun tebrik ederim canım
Güzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın sebnemcim güzel eksi tebrik ederim
Günaydın canım tebrik ederim eksilere geçiş yapmıssın
Tebrik ederim canım 5 li rakamları görmüşssün
Sabit olmanda güzel abla moralini bozma sakın
Günaydın canım ❤
Nereye gidiyorsun abla dur öyle hemen gitmek yok vücut direnc yapıyor o direnci kıracaksın ❤
Günaydın canım ❤
Benzeten bir ben değilmişim bende sana benzettimNefesYaren fotoğraftaki sen misin masallah cook güzelsin
Kendime benzettim seni kardes olabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?