Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablacım 60.9 dan sonra nasıl beslendin öyle beslensen gidecek belki iki günde 900 gram verdin hiç az değil
Dün kahvaltı etmedim. 10 gibi üç kayısı iki ceviz yedim. Öğlen bir elma erik kadar bir kivi yedim. Akşam da kerevizi haşladım az bir yoğurtla yedim. Hepsi bir öğün yapmaz. Her gün böyle beslensem hasta olurum.
Pazartesi salı günü hep kabakla geçti. Çarşamba sabahı 60.9 ohaaaaa ...dün çok su içtim dedim kendi kendime ödemdir bu dedim...olacak şey değil kabakla bu zamana kadar kim kilo aldı... Garip şeyler beynim yandı daha fazla konusamayacagim.

Cok az yemissin abla böylede her zaman beslenilmez ki
Bu haftada bekleyelim duruma göre haftaya izine ayıralım

öğün atlamışsın birde tüm hafta az yediyse vücut bir yerde depoya gidiyor . istersen sana liste atayım diyetisyen listeleri hepsi 1 haftada öyle dene .

Neden böyle beslendin canım vücut kas kaybına uğrar

Kabakla artı gelen

Kızlar bugün evdeyim iki dilim börek yedim iyi mi?
Meryemcim Elhan üzülme 26 beden pantolon giyiyorsun en azından. Takıma zarar verme kaygın varsa izne ayrılabilirsin ben seni bu konuda çok kaygılı görüyorum
Benim de derdim şu kızlar 1.64 boyundayım 58.65 im bu sabah.
ama belim 77 cm..42-44 bedene eşdeğer. Kızlar napiyim bel fıtığım da var galiba. Zaman zaman bacağım sğrıyor vücudu sakatlamadan beli inceltecek önerisi olan var mı?

Benim de üstüm açık geceleri. Normalde terlemem üstüm de incedir. Du bakalım. Ben bi genel tahlil yaptıracağım. Şu çocukların sınavları bitsin de kafam bolalsın öyle.
Günaydın canım teşekkür ederim

Evet ya çok şükür gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…