Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaaa
Geçen benim kıza edebiyatçı ödev vermiş.bi şiir ezberle,hikayesiyle ve şairiyle anlat.
Allahım 1 hafta şiir aradık.en son yahya kemal de karar kıldı.anlatamıyorum şiiri.flasha fon müziğini attık şarkısı da varmış sevgilisi bellaya yazmış.kim bu bella dedim,anaammm bakmaz olaydım
O kadına o şiir yazılır mı,sarhoştu herhal

Kaç aldı bilmem açıklamamış hoca

Banada anlatir misin türkçe
Bu ara yine kpss calissam mi diye dusunuyorum

Evet bu olabilir aksam uyumadan son 2 saat birakiyorum calismayi girebilirim
Bu arada sen ögretmen miydin abla evet türkce var kpss b grubuna hazirlaniyorum türkce en sevdigim ders olmustur her zaman bu arada ama tabi yillarca ara verince insan paslaniyo soru cözüp hatirlamaya calisiyorum hedefim sınavda turkceyi 0 yanlisla bitirmek tabi biraz iddiali ama mecburum cunku 90 üstü puan almam lazim malum son zamanlarda atamalar cok cok az.
Tesekkür ederim bu arada ❤

Bende hem kedi hem kuş hem köpek var,tüy döken bir kocam,lepiska gibi saçları oln bir kızım var
Sen kurban ol kuşunun tüylerine

Elhan abla sen benim burda oldugum donem sanki yaziyodun arada bi dimi hatirliyo gibiyim ama bide bi temizlik düzne konusnda vardin yanilmiyosam yanlis kisiyi hatirlamiyorumdur insallah
Tatlım zipzipim için arada bir gelip selam veriyordum. Uzaktan çok seviyordum sizin takimi doğru hatirliyorsun. Bir de balayindan yeni dönmüştün ben yeni transfer olmuştum o zaman konuştuk...

20 yılı geçince , doğduğumdan beri evliymişim gibi geliyo,bekarlık neydi hatırlamıyom

Banada anlatir misin türkçe
Bu ara yine kpss calissam mi diye dusunuyorum
Calis kaptanim calis bence ne kaybedersinki bizim ülkede nolcagi hic belli olmuyo bi bakarsin kadrolar aciliverir birden. Ben kendi bolümüm olmasa bile malum 2 bucuk yildir kadro acmiyolar muhtemelen bu yıl acilcak 2020 kpssden sonra.. ama acilmasa da ben düz memurluk yazcam. Memur oluyum da nolursa olsun napim bu devirde artik sevdigin kendi isini yapma dönemi gecti artik sanki baksana
Bu arada türkcede de diger derslerde de soru paslasabilriiz güzel olur

7 ay var daha ve en bos oldugum calisma donemi olabilir bu ara yeniden düşünmeye basladim ders çalışmayı
Dedigin gibi bizim bakanlik bu sene alim yapmadi belki seneye değisebilir hersey
Soru paylasimi yapabiliriz guzel olur

Biri üç kere adımı andı sanki tık tık tık ben geldim Saricivcivcikcik
Aaa hosgeldin nasilsin sopalim ozledimmm hamilelik nasil gdiiyo
Bende hem kedi hem kuş hem köpek var,tüy döken bir kocam,lepiska gibi saçları oln bir kızım var
Sen kurban ol kuşunun tüylerine
Ayyy deme valla bunalima giriyorum benim esimde tüy dokuyo masallah. Bu arada helal olsun enerjine ben bi kusa bile zor bakiyorum kusu birak kendime zor bakiyorum Allahim bu enerjinin aynisindan bi tane bna da ver aminnn
Hic bilmiyorum ki canim gelseler keske yeniden
Alaaddinin sihirli lambasi sesimizi duydu diledik geldi
Tatlım zipzipim için arada bir gelip selam veriyordum. Uzaktan çok seviyordum sizin takimi doğru hatirliyorsun. Bir de balayindan yeni dönmüştün ben yeni transfer olmuştum o zaman konuştuk...
Evet evet hatirladim ne güzel olmus artik ayni takimdayiz demekki bende hemen sahiplendim yalniz
Ne mezun olmasi canim ben hep bu takimdaydim Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…