YaaaaSınavlara daha var kuzum... müsrif tüccar borç defterlerini kariştirirmis eski konuma bakıyordum. Kız o ney...çok evli nasıl oluyor...
Kağıtlar gelsin senin hatrin için bir 90' lik kağıdı 100 yapicim...lafı mı olur...sevabına değil de elilasim için...
Banada anlatir misin türkçeTatlım çalışma arası yaparsın ...kahve molası mesela 10- 20 dakika bilemedin 30 dakika. Saatin dolduğunda tamam dersin. Hem hoşça vakit geçirirsin. Türkçe var mı varsa yardımcı olurum sana...Burası bize çok iyi geliyor...zahmetsiz misafir ağırlıyoruz ne güzel..sohbet muhabbet de baldan tatlı...daha ne olsun...
Evet bu olabilir aksam uyumadan son 2 saat birakiyorum calismayi girebilirimTatlım çalışma arası yaparsın ...kahve molası mesela 10- 20 dakika bilemedin 30 dakika. Saatin dolduğunda tamam dersin. Hem hoşça vakit geçirirsin. Türkçe var mı varsa yardımcı olurum sana...Burası bize çok iyi geliyor...zahmetsiz misafir ağırlıyoruz ne güzel..sohbet muhabbet de baldan tatlı...daha ne olsun...
Biri üç kere adımı andı sanki tık tık tık ben geldimPrensesimin annesiyim.enerji kusagi ekimden beri yoklar merak ettim ama gelmediler
@Umutdeniz4 etiketleyim belki gelir
Kirmizi pabuc da hamileligin son aylarinda sanki cok gormuyorum canim
Bende hem kedi hem kuş hem köpek var,tüy döken bir kocam,lepiska gibi saçları oln bir kızım varBikac gün önce bi yavru 1 aylik muhabbet kusu aldik bakiyoruz kus bile arada bi kafesin icinde bunalima girip atar yapiyo nasil güzel annelik yapiyosamyalniz ne kadar pislik cikariyomus bu muhabbet kuslari ya evin heryeri yem bi kanat cirpiyo ben iptal
Hic bilmiyorum ki canim gelseler keske yenidenYaaa üzüldüm niye gelmiyolarkitüh. Neyse
Başvurular ne zaman canımBanada anlatir misin türkçe
Bu ara yine kpss calissam mi diye dusunuyorum
Tatlım zipzipim için arada bir gelip selam veriyordum. Uzaktan çok seviyordum sizin takimi doğru hatirliyorsun. Bir de balayindan yeni dönmüştün ben yeni transfer olmuştum o zaman konuştuk...Elhan abla sen benim burda oldugum donem sanki yaziyodun arada bi dimi hatirliyo gibiyim ama bide bi temizlik düzne konusnda vardin yanilmiyosam yanlis kisiyi hatirlamiyorumdur insallah
Hosgeldin canim nasilsinBiri üç kere adımı andı sanki tık tık tık ben geldimSaricivcivcikcik
Hic bilmiyorum canim mayıs gibi olur sanirim sinav temmuzdaBaşvurular ne zaman canım
20 yılı geçince , doğduğumdan beri evliymişim gibi geliyo,bekarlık neydi hatırlamıyomSınavlara daha var kuzum... müsrif tüccar borç defterlerini kariştirirmis eski konuma bakıyordum. Kız o ney...çok evli nasıl oluyor...
Kağıtlar gelsin senin hatrin için bir 90' lik kağıdı 100 yapicim...lafı mı olur...sevabına değil de elilasim için...
bende memnun oldumBende kpss ye hazirlaniyorum niyetim dugunden hemen sonra buraua gelmekti ama kpss ye calisiyim diye biraz geri çektim kendimi.
Memnun oldum
Calis kaptanim calis bence ne kaybedersinki bizim ülkede nolcagi hic belli olmuyo bi bakarsin kadrolar aciliverir birden. Ben kendi bolümüm olmasa bile malum 2 bucuk yildir kadro acmiyolar muhtemelen bu yıl acilcak 2020 kpssden sonra.. ama acilmasa da ben düz memurluk yazcam. Memur oluyum da nolursa olsun napim bu devirde artik sevdigin kendi isini yapma dönemi gecti artik sanki baksanaBanada anlatir misin türkçe
Bu ara yine kpss calissam mi diye dusunuyorum
7 ay var daha ve en bos oldugum calisma donemi olabilir bu ara yeniden düşünmeye basladim ders çalışmayıCalis kaptanim calis bence ne kaybedersinki bizim ülkede nolcagi hic belli olmuyo bi bakarsin kadrolar aciliverir birden. Ben kendi bolümüm olmasa bile malum 2 bucuk yildir kadro acmiyolar muhtemelen bu yıl acilcak 2020 kpssden sonra.. ama acilmasa da ben düz memurluk yazcam. Memur oluyum da nolursa olsun napim bu devirde artik sevdigin kendi isini yapma dönemi gecti artik sanki baksana
Bu arada türkcede de diger derslerde de soru paslasabilriiz güzel olur
Hepsi gittiler gelmediler canım, ben de birkaç kez etiket yaptım ama yoklar.Zipzip- kaptanim prensesimin annesiyim nerde hic gorunmuyo umutdeniz abla enerji kusagi falan nereye gittiler bide sopali yardimcin vardi hamileydi o da yok
Dön canım yaa, benim üzerime ikinci kez mezun olursun senaypare ackerman Elalis bu arada siz kac yasindasiniz evlimisiniz bekarmisiniz necisiniz tanisalimmi ben buraya geri döncem galiba
Aaa hosgeldin nasilsin sopalim ozledimmmBiri üç kere adımı andı sanki tık tık tık ben geldimSaricivcivcikcik
Ayyy deme valla bunalima giriyorum benim esimde tüy dokuyo masallah. Bu arada helal olsun enerjine ben bi kusa bile zor bakiyorum kusu birak kendime zor bakiyorum Allahim bu enerjinin aynisindan bi tane bna da ver aminnnBende hem kedi hem kuş hem köpek var,tüy döken bir kocam,lepiska gibi saçları oln bir kızım var
Sen kurban ol kuşunun tüylerine
Alaaddinin sihirli lambasi sesimizi duydu diledik geldiHic bilmiyorum ki canim gelseler keske yeniden
Evet evet hatirladimTatlım zipzipim için arada bir gelip selam veriyordum. Uzaktan çok seviyordum sizin takimi doğru hatirliyorsun. Bir de balayindan yeni dönmüştün ben yeni transfer olmuştum o zaman konuştuk...
Hayirli gecelerBen kaçar kızlar
Heppinize hayırlı geceler,tatlı uykular
Elalis çiniden bu yaşlarda çocukların mi var senin canım, maşallah.40.99 yaşım
Çok evliyim
2 kızım var
15 ve 20 yaşlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?