Temmuzda mi mezun olmustun 6 ay doldu dolacak yeniden listeye alalim seniAaa hosgeldin nasilsin sopalim ozledimmm♥ hamilelik nasil gdiiyo
Ayyy deme valla bunalima giriyorum benim esimde tüy dokuyo masallah. Bu arada helal olsun enerjine ben bi kusa bile zor bakiyorum kusu birak kendime zor bakiyorum Allahim bu enerjinin aynisindan bi tane bna da ver aminnn
Alaaddinin sihirli lambasi sesimizi duydu diledik geldi
Evet evet hatirladimne güzel olmus artik ayni takimdayiz demekki bende hemen sahiplendim yalniz
Ne mezun olmasi canim ben hep bu takimdaydimZipzip-
İdare ediyorum canım az kaldı Doğuma evlilik nasıl gidiyorAaa hosgeldin nasilsin sopalim ozledimmm♥ hamilelik nasil gdiiyo
Ayyy deme valla bunalima giriyorum benim esimde tüy dokuyo masallah. Bu arada helal olsun enerjine ben bi kusa bile zor bakiyorum kusu birak kendime zor bakiyorum Allahim bu enerjinin aynisindan bi tane bna da ver aminnn
Alaaddinin sihirli lambasi sesimizi duydu diledik geldi
Evet evet hatirladimne güzel olmus artik ayni takimdayiz demekki bende hemen sahiplendim yalniz
Ne mezun olmasi canim ben hep bu takimdaydimZipzip-
Aa evet bizim bakanlik ortakti dimi dogru. Gecenlerde 2018 kpssden puani olanlar puanlarimiz yanmasin kadro acin diye ankarada eylem yapmislar duydun mu kaptanim?7 ay var daha ve en bos oldugum calisma donemi olabilir bu ara yeniden düşünmeye basladim ders çalışmayı
Dedigin gibi bizim bakanlik bu sene alim yapmadi belki seneye değisebilir hersey
Soru paylasimi yapabiliriz guzel olur
Üzüldüm keske gelselerHepsi gittiler gelmediler canım, ben de birkaç kez etiket yaptım ama yoklar.
Ayy sesli guldüm estagfrllah o nasil sözDön canım yaa, benim üzerime ikinci kez mezun olursun sen
Nasil gidiyor hamilelik canim kilo durumun nasilİdare ediyorum canım az kaldı Doğuma evlilik nasıl gidiyor
Kilo mu ken kümNasil gidiyor hamilelik canim kilo durumun nasil
Ayyy inanmiyorum o kadar olmusmu ya. Zaman su gibi geciyo.Temmuzda mi mezun olmustun 6 ay doldu dolacak yeniden listeye alalim seni
Rabbim kolay bi dogum nasip etsin insallahİdare ediyorum canım az kaldı Doğuma evlilik nasıl gidiyor
8 kilo iyi ama dimi 20 kilo alan bile oluyo hamilelikteKilo mu ken küm+8 kilo son 1 ay kaldı canım
3 hafta kadar izmirdeydim canim hic duymadım.bu ara cok da takip etmiyorum sayfaları olmayacak diyeAa evet bizim bakanlik ortakti dimi dogru. Gecenlerde 2018 kpssden puani olanlar puanlarimiz yanmasin kadro acin diye ankarada eylem yapmislar duydun mu kaptanim?
Onlara da zor ya insan uzüluyo sen yeme icme calis 93 aldim derken kadro acilmasin. Herkese üzüle üzüle bi hal oldum sonunda kendime de üzülmuyum de
Üzüldüm keske gelseler
Ayy sesli guldüm estagfrllah o nasil sözben hizli gidip geri hizli dönüyorum ama dikkatini cekerim sen saglam ilerliyosun en azindan
Tatlım Yahya Kemal değil ...Orhan Veli' nin o şiir . Bella gençken çok güzel bir hatunmus ama...Orhan Veli' nin çok sevgilisi olmuş ama bir tanesi var ki Nahid Hanım hem evli hem de edebiyat öğretmeni...onu görmeye Ankara'ya geldiğinde 36 yaşındayken çukura düşüyor...beyin kanaması geçirdiğini anlamıyorlar o zamanlar... gül gibi şairimiz ölüp gidiyor işte...doğum günlerimiz aynı Orhan Veli' yle ayrı gayrı severim o sarhoşu nedense bayılırım şiirlerine...Yaaaa
Geçen benim kıza edebiyatçı ödev vermiş.bi şiir ezberle,hikayesiyle ve şairiyle anlat.
Allahım 1 hafta şiir aradık.en son yahya kemal de karar kıldı.anlatamıyorum şiiri.flasha fon müziğini attık şarkısı da varmış sevgilisi bellaya yazmış.kim bu bella dedim,anaammm bakmaz olaydım
O kadına o şiir yazılır mı,sarhoştu herhal
Kaç aldı bilmem açıklamamış hoca
Valla oldu canim zaman cok hizli geçiyorAyyy inanmiyorum o kadar olmusmu ya. Zaman su gibi geciyo.
Rabbim kolay bi dogum nasip etsin insallahevlilik iyi gidiyo sükür alıştım artık yuvarlanip gidiyoruz
İkinci yapışımda sevdim ben canım, halka şeklinde doğrayıp az pişirdim, süzme yoğurtla azıcık kıtır halde yedim bol baharatlı, diğer halini ben de yiyemem açıkçası.Yaaa üzüldüm niye gelmiyolarkitüh. Neyse
Kabak detoksundan mi bahsediyosunuz? Allahim tadi agzima geldi direkt o nasil bi zorla yemekti bendeki
Yavrum benim...takildigin konu olursa tabi ki seve seve ...Banada anlatir misin türkçe
Bu ara yine kpss calissam mi diye dusunuyorum
Normal diyet yaparken bu aralar yeterince veremiyorum dedim canım.Onsuz derken sporu mu kasdettin ...ben anlamadı
çok iyi canim fazla kilo almamissinKilo mu ken küm+8 kilo son 1 ay kaldı canım
Tamam o zaman bide öyle deneyeyim tekrardan bakimİkinci yapışımda sevdim ben canım, halka şeklinde doğrayıp az pişirdim, süzme yoğurtla azıcık kıtır halde yedim bol baharatlı, diğer halini ben de yiyemem açıkçası.
Tesekkur ederim ablacim bir calismaya baslayim mutlaka yardim isterimYavrum benim...takildigin konu olursa tabi ki seve seve ...
Allah seni hayırla cezalandirsin e mi...ben de ne sandım...Bekarlık unutur mu hiç....masal gibiydi ya....20 yılı geçince , doğduğumdan beri evliymişim gibi geliyo,bekarlık neydi hatırlamıyom
Offf nasıl başa çıkıyorsun hepsiyle canım.Bende hem kedi hem kuş hem köpek var,tüy döken bir kocam,lepiska gibi saçları oln bir kızım var
Sen kurban ol kuşunun tüylerine
Uyumadim ama az sonra uyuyabilirimUyudunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?