Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Temmuzda mi mezun olmustun 6 ay doldu dolacak yeniden listeye alalim seni

İdare ediyorum canım az kaldı Doğuma evlilik nasıl gidiyor

7 ay var daha ve en bos oldugum calisma donemi olabilir bu ara yeniden düşünmeye basladim ders çalışmayı
Dedigin gibi bizim bakanlik bu sene alim yapmadi belki seneye değisebilir hersey
Soru paylasimi yapabiliriz guzel olur
Aa evet bizim bakanlik ortakti dimi dogru. Gecenlerde 2018 kpssden puani olanlar puanlarimiz yanmasin kadro acin diye ankarada eylem yapmislar duydun mu kaptanim?
Onlara da zor ya insan uzüluyo sen yeme icme calis 93 aldim derken kadro acilmasin. Herkese üzüle üzüle bi hal oldum sonunda kendime de üzülmuyum de
Hepsi gittiler gelmediler canım, ben de birkaç kez etiket yaptım ama yoklar.
Üzüldüm keske gelseler
Dön canım yaa, benim üzerime ikinci kez mezun olursun sen
Ayy sesli guldüm estagfrllah o nasil söz ben hizli gidip geri hizli dönüyorum ama dikkatini cekerim sen saglam ilerliyosun en azindan

3 hafta kadar izmirdeydim canim hic duymadım.bu ara cok da takip etmiyorum sayfaları olmayacak diye
2018 puaniyla belki bir alim olur insallah yüksek puanlara yazik olacak

Tatlım Yahya Kemal değil ...Orhan Veli' nin o şiir . Bella gençken çok güzel bir hatunmus ama...Orhan Veli' nin çok sevgilisi olmuş ama bir tanesi var ki Nahid Hanım hem evli hem de edebiyat öğretmeni...onu görmeye Ankara'ya geldiğinde 36 yaşındayken çukura düşüyor...beyin kanaması geçirdiğini anlamıyorlar o zamanlar... gül gibi şairimiz ölüp gidiyor işte...doğum günlerimiz aynı Orhan Veli' yle ayrı gayrı severim o sarhoşu nedense bayılırım şiirlerine...

Yaaa üzüldüm niye gelmiyolarki tüh. Neyse

Kabak detoksundan mi bahsediyosunuz? Allahim tadi agzima geldi direkt o nasil bi zorla yemekti bendeki
İkinci yapışımda sevdim ben canım, halka şeklinde doğrayıp az pişirdim, süzme yoğurtla azıcık kıtır halde yedim bol baharatlı, diğer halini ben de yiyemem açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…