Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlım senin yüksek lisansin da var lütfen ALES e gir.

Yine çete başı ben tabiki

Meryemcim sen bakma onlara, ne yapsınlar kabak yiyip kilo veremeyen ilk kişi oldun
Bende kaynanaya sinirlendikce kendimi nutellaya veriyorum bana da bulun bi care ne güzel verdim kilolari koruma doneminde vücut almiyodu ama yavastan aliyorum galiba ya
Bi dönem ne güzeldi ne veriyodum ne alabiliyodum
Asıl ona kızıp yememen lazım, gelin kilo almış diye her yerde konuşur
Ben kaynana ve kızlarını düşünüp 20 kilo verdim
Olacak Bonus, ağırlık azaldıkça ağrıların da azalacak

Tatlım senin yüksek lisansin da var lütfen ALES e gir.
Evet hep hatirlatiyosun tesekkür ederim insallah gircem gerçekten boyle insanlari gormek mutlu ediyo bu aralar cok canim sıkkın şuraya iki dk gireyim dedim hemen moralim düzeldi gulumsemeye basladim valla iyiki varsiniz ya cevremde umutsuzluk asilayan insanlar türedi ozellikle evlenince. Sen bosuna calisiyosun zaten adamin yoksa atanamazsin ya bunu bende billyorum acaba karsidan cok mu afedersiniz gerizekalimi gorunuorum. Biliyorum evet ülkede durum bu ama ben az degilki yillarca emek vermisim neden cope atiyim denemek calismak varken. Böyle insanlara karsi senin gibi insanlarin varligi cok mutlu ediyo tabiki ev hanimi olmak basli basina bi is orasi apayri dunyanin en zor kutsal isi. Ama verilen bi emek var iste.
Ben 20 kilo almıştım
Olsun önumüzdeki maclara bakiyoruz simdi de birsuru kilo verdin ama hamileyken bende yerim gibi geliyo da hayırlısı.
Ablam da cok fazla mide bulantisi oldugu icin ilk aylar vermisti toplamda 7 kilo almisti ama yuzu sapsari geziyodu istifra etmekten

Asıl ona kızıp yememen lazım, gelin kilo almış diye her yerde konuşur
Ben kaynana ve kızlarını düşünüp 20 kilo verdim
Aha burda benden biri daha varmış ayy kadin ne dese batıyo artik bi kere sogukluk girdiya kizim dese icimden sayiyorum
Neyse sakinim. Bu sefer de 50 nin altina dusmeyi deniyim bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…