Tüh kaptan kaçıyoUyumadim ama az sonra uyuyabilirim
Tatlım senin yüksek lisansin da var lütfen ALES e gir.Calis kaptanim calis bence ne kaybedersinki bizim ülkede nolcagi hic belli olmuyo bi bakarsin kadrolar aciliverir birden. Ben kendi bolümüm olmasa bile malum 2 bucuk yildir kadro acmiyolar muhtemelen bu yıl acilcak 2020 kpssden sonra.. ama acilmasa da ben düz memurluk yazcam. Memur oluyum da nolursa olsun napim bu devirde artik sevdigin kendi isini yapma dönemi gecti artik sanki baksana
Bu arada türkcede de diger derslerde de soru paslasabilriiz güzel olur
Kaciyim artik sabah 9dan beri burdayimTüh kaptan kaçıyo
İyi geceler o zaman zipzipimKaciyim artik sabah 9dan beri burdayim
Iyi geceler canim az daha buralardayimİyi geceler o zaman zipzipim
Son bir aya 8 kiloyla geldiysen çok iyi canım.Kilo mu ken küm+8 kilo son 1 ay kaldı canım
Yine çete başı ben tabikiBu kadar kişiyiz sayfada ama sohbet eden üç beş kişi. Öyle menü yazıp çıkmakla arada selam vermekle bu iş olmaz, motivasyon için sohbet, birbirimizi teşvik edici şeyler yazmamız şart.
Burası takım, takım ruhunu yaşayacağız ki gaza gelelim, motive olalım kilo verebilelim.
Gulumse24
@Ytmz
sonngulen
@Canfeb
@merryangel
malipina
@Elhan
Nego
@mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
@Yonahime
@Nefes yaren
Ben 20 kilo almıştım8 kilo iyi ama dimi 20 kilo alan bile oluyo hamilelikte
Hee pardon ben hemen yatmaya gidiyon sandımIyi geceler canim az daha buralardayim
Birlikte yapalımmı bacıbende yarın başlamak istiyorum inşallah.
Ohhhh çok şükürr o kadarda kötü degilmişizBu hafta dördüncü olduk kızlar hepinizi tebrik ediyorum Haftaya derece bekliyorum
Meryemcim sen bakma onlara, ne yapsınlar kabak yiyip kilo veremeyen ilk kişi oldunTamam canım. Resetledim kendimi. Ama maliyle bonus bacım kabakla artı geldim diye gülüyor bana şikayetçiyim onlardan.motivasyonum bozulursa kırk satır olmadı kırk katır ceza vermeni istirham ediyorum negom.
Tamam bebeğim dediğin gibi yapacağım. Üzülme geçti çok şükür önümüzdeki cumaya odaklandim şu anda.
Asıl ona kızıp yememen lazım, gelin kilo almış diye her yerde konuşurBende kaynanaya sinirlendikce kendimi nutellaya veriyorum bana da bulun bi carene güzel verdim kilolari koruma doneminde vücut almiyodu ama yavastan aliyorum galiba ya
Bi dönem ne güzeldi ne veriyodum ne alabiliyodum
Olacak Bonus, ağırlık azaldıkça ağrıların da azalacakŞimdi ben bugün biraz yürüdüm ama öyle belim ağrıdıki kalçama vuruyo ağrısı topuğum desem basamıyorum şu an.
Bu halime çok üzülüyorum inş son şişman kışımı geçiriyorumdur. Belimde fıtık var kilo baskısıyla ağrı çok yapıyo.
Egzersizlerle kilo vererek hafifletmiştim ağrıyı daha önce.
Şimdi sil baştan
Evet hep hatirlatiyosun tesekkür ederim insallah gircemTatlım senin yüksek lisansin da var lütfen ALES e gir.
Olsun önumüzdeki maclara bakiyoruz simdi de birsuru kilo verdin amaBen 20 kilo almıştım
Sen nerdeydinİnanamıyorım 20 sayfa mesaj yazılmış, tövbe tövbe
Sen nerdeydinİnanamıyorım 20 sayfa mesaj yazılmış, tövbe tövbe
Aha burda benden biri daha varmışAsıl ona kızıp yememen lazım, gelin kilo almış diye her yerde konuşur
Ben kaynana ve kızlarını düşünüp 20 kilo verdim
Listede olabilirsin evet ama ne kadar dikkat edersen et gitmiyor kilo, yarın sana serbest ye ve şaşırt bünyeni, kıtlığa girdi resmenAllah Allah ben bahtsız bedevi ....zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?