Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet günümüzde bir çok şey çok zor oldu ama napalim vaz mı geçelim. Biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmalıyız. Kimseye dinleme sen, girebilecegin tüm sınavlara gir, elinde seçeneğin olsun en azından canım.
Bu arada ben hamilelikte ilk 5.5 ay günde 10 kez falan kustum ama yine de kilo aldım

Zipzip- kaptanim ben gaza geldim geri gelmek istiyorum ama tartilmaya cidden utaniyorum su an onu napcaz o kadar verdigm emek gitmemistir insallah aldim eminim de acaba kac kilo aldim
Yarin sabah bir tartilsan mi acaba belki cok fazla almamissindir.hatirliyor musun mezun olduktan 2-3 hafta sonrada cok kilo aldim tartilamiyorum demistin ama aldigin 500 gram birşeydi

Yarin sabah bir tartilsan mi acaba belki cok fazla almamissindir.hatirliyor musun mezun olduktan 2-3 hafta sonrada cok kilo aldim tartilamiyorum demistin ama aldigin 500 gram birşeydi
Evet olabilir kaptanim insallah öyledir bi tartilma zamanim geldi en son esim zayiflama cayini icip icip tartildi kilo vermek yerine aldigini görünce tartiyi firlatmisti ama tartim hala saglamsa sabah bildiririm insallah

Zipzip- kaptanim ben gaza geldim geri gelmek istiyorum ama tartilmaya cidden utaniyorum su an onu napcaz o kadar verdigm emek gitmemistir insallah aldim eminim de acaba kac kilo aldim
Korkunun ecele faydası yok canım. Geç olmadan tartilip başla hem eşinle birlikte yaparsınız bu sefer.

Bakıyorum sürekli yazan olmayınca çıkıyorum :)

Elhan abla Elhan
ben daha önce 62 kiloda 4 5 hafta kadar takildim , 4 hafta boyunca diyete sadık oldum hatta bayram zamanıydı el açması bool fıstıklı baklava yapıldı onu bile yemem dedim düşerim diye ama sabit devam etti bunyeni şaşırtmak gerek. ben daha sonra en sonunda doğum günüm de olması sebebiyle 2 dilim pasta yedim ertesi gün de bir dilim yedim ve haftaya 1.5 kilo vermiştim bunyeni şaşırtmadan olmaz

Yağ yakımını hızlandırmışsın çünkü

Tamam canım izin kilonun altındasın listeye eklerim senide
tesekkur ettim canisim
oow guzel bi hedef
12 den vurucam o hedefi İnsallah
Kesinlikle canimCok guzel yazmissin

Nego heryere yetiyor maşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…