Evet günümüzde bir çok şey çok zor oldu ama napalim vaz mı geçelim. Biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmalıyız. Kimseye dinleme sen, girebilecegin tüm sınavlara gir, elinde seçeneğin olsun en azından canım.Evet hep hatirlatiyosun tesekkür ederim insallah gircem ♥gerçekten boyle insanlari gormek mutlu ediyo bu aralar cok canim sıkkın şuraya iki dk gireyim dedim hemen moralim düzeldi gulumsemeye basladim valla iyiki varsiniz ya♥ cevremde umutsuzluk asilayan insanlar türedi ozellikle evlenince. Sen bosuna calisiyosun zaten adamin yoksa atanamazsin ya bunu bende billyorum acaba karsidan cok mu afedersiniz gerizekalimi gorunuorum. Biliyorum evet ülkede durum bu ama ben az degilki yillarca emek vermisim neden cope atiyim denemek calismak varken. Böyle insanlara karsi senin gibi insanlarin varligi cok mutlu ediyo ♥ tabiki ev hanimi olmak basli basina bi is orasi apayri dunyanin en zor kutsal isi. Ama verilen bi emek var iste.
Olsun önumüzdeki maclara bakiyoruz simdi de birsuru kilo verdin amahamileyken bende yerim gibi geliyo da hayırlısı.
Ablam da cok fazla mide bulantisi oldugu icin ilk aylar vermisti toplamda 7 kilo almisti ama yuzu sapsari geziyodu istifra etmekten
Yarin sabah bir tartilsan mi acaba belki cok fazla almamissindir.hatirliyor musun mezun olduktan 2-3 hafta sonrada cok kilo aldim tartilamiyorum demistin ama aldigin 500 gram birşeydiZipzip- kaptanim ben gaza geldim geri gelmek istiyorum ama tartilmaya cidden utaniyorum su an onu napcaz o kadar verdigm emek gitmemistir insallah aldim eminim de acaba kac kilo aldim
Evet olabilir kaptanim insallah öyledir bi tartilma zamanim geldi en son esim zayiflama cayini icip icip tartildi kilo vermek yerine aldigini görünce tartiyi firlatmisti ama tartim hala saglamsa sabah bildiririm insallah
Yarin sabah bir tartilsan mi acaba belki cok fazla almamissindir.hatirliyor musun mezun olduktan 2-3 hafta sonrada cok kilo aldim tartilamiyorum demistin ama aldigin 500 gram birşeydi
Korkunun ecele faydası yok canım. Geç olmadan tartilip başla hem eşinle birlikte yaparsınız bu sefer.Zipzip- kaptanim ben gaza geldim geri gelmek istiyorum ama tartilmaya cidden utaniyorum su an onu napcaz o kadar verdigm emek gitmemistir insallah aldim eminim de acaba kac kilo aldim
Tamam canımEvet olabilir kaptanim insallah öyledir bi tartilma zamanim geldi en son esim zayiflama cayini icip icip tartildi kilo vermek yerine aldigini görünce tartiyi firlatmisti ama tartim hala saglamsa sabah bildiririm insallah
Bakıyorum sürekli yazan olmayınca çıkıyorum :)Bu kadar kişiyiz sayfada ama sohbet eden üç beş kişi. Öyle menü yazıp çıkmakla arada selam vermekle bu iş olmaz, motivasyon için sohbet, birbirimizi teşvik edici şeyler yazmamız şart.
Burası takım, takım ruhunu yaşayacağız ki gaza gelelim, motive olalım kilo verebilelim.
@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen
@Canfeb
@merryangel
malipina
Elhan
Nego
@mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
aypare ackerman
@HasibeG
@s i d e l y a
SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
Yonahime
@Nefes yaren
Evet en cok o sevincek beni de zayiflatirsin diye koşa koşa evlenmişti garibimKorkunun ecele faydası yok canım. Geç olmadan tartilip başla hem eşinle birlikte yaparsınız bu sefer.
En sona alacam senin adınıYine çete başı ben tabiki
Elhan ablaElhan
ben daha önce 62 kiloda 4 5 hafta kadar takildim , 4 hafta boyunca diyete sadık oldum hatta bayram zamanıydı el açması bool fıstıklı baklava yapıldı onu bile yemem dedim düşerim diye ama sabit devam etti bunyeni şaşırtmak gerek. ben daha sonra en sonunda doğum günüm de olması sebebiyle 2 dilim pasta yedim ertesi gün de bir dilim yedim ve haftaya 1.5 kilo vermiştim bunyeni şaşırtmadan olmaz
Şarjım bitmiştiSen nerdeydin
En çok kiloyu bu hamilelikte aldım bakalım canım 10 ile tamamlarsam iyi diyorum kendimeSon bir aya 8 kiloyla geldiysen çok iyi canım.
tesekkur ettim canisimTamam canım izin kilonun altındasın listeye eklerim senide
oow guzel bi hedefYeni hedefler
Bu sefer uzun bir mesaj yok, hedefe ulaşmayan yandı, kısa ve öz
Sopamla hazırız bu hafta
Eki Görüntüle 2567269
@Ytmz : 62.6 / Hedef = 61.5
sonngulen : 60.5/Hedef= 60
@Canfeb: 66.4/Hedef=65. 4
@merryangel :69.8/ Hedef=69
@mavitosbik07 : 59. 8/ Hedef = 59
@Elalis : 76/ Hedef = 75
@happy_mom_ : 57. 5/ Hedef = 57
@cgdmk : 62.5/ Hedef = 62
@HasibeG : 81. 1/ Hedef = 80
Bonus : 106.8 / Hedef = 105.8
@s i d e l y a : 74. 1/ Hedef = 73
@pastel34 : 62.1 / Hedef = 61.5
@birmuhendisanne : 58.5 / Hedef = 58
@retro_hippo : 74.8 / Hedef = 74
SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66
@Gulumse25 : 87 / Hedef = 86
@Alvillaa : 73.9 / Hedef = 73
@Nefes yaren : 77.4 / Hedef = 76.5
Yonahime : 62.2 / Hedef = 61.5
Elhan : 60 / Hedef = 59.5
Kesinlikle canimBu kadar kişiyiz sayfada ama sohbet eden üç beş kişi. Öyle menü yazıp çıkmakla arada selam vermekle bu iş olmaz, motivasyon için sohbet, birbirimizi teşvik edici şeyler yazmamız şart.
Burası takım, takım ruhunu yaşayacağız ki gaza gelelim, motive olalım kilo verebilelim.
@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen
@Canfeb
@merryangel
malipina
Elhan
Nego
@mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
aypare ackerman
@HasibeG
@s i d e l y a
SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
Yonahime
@Nefes yaren
30 kilo alanı biliyorum canım8 kilo iyi ama dimi 20 kilo alan bile oluyo hamilelikte
hiç bilgim yok o nasıl oluyor duraklama da yiyince yağ yakimina mi başlıyorYağ yakımını hızlandırmışsın çünkü
Nego heryere yetiyor maşalahBu kadar kişiyiz sayfada ama sohbet eden üç beş kişi. Öyle menü yazıp çıkmakla arada selam vermekle bu iş olmaz, motivasyon için sohbet, birbirimizi teşvik edici şeyler yazmamız şart.
@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen
@Canfeb
@merryangel
malipina
Elhan
Nego
@mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
aypare ackerman
@HasibeG
@s i d e l y a
SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
Yonahime
@Nefes yaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?