Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebencim çok çok merak ediyorum noolur yanlış anlama ama sormak zorundayım. montide listemde şarap ve rakı için bişey yazmıyor bira cııss.. ama diğerleride mi cıısss.. bilgin varmı? özellikle şarap?

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:yesin sizi börekler ...:roflol::roflol::roflol::1hug:

ben onları yerim ,onlar beni yemeden cokacimcoook cokacimcoook

:roflol: :roflol: :roflol:

amannnn ablam ölcez gitçez börek yemeden ,mis gibi çikolatalı dondurmanın tadına varmadan mı gidelim :roflol: :roflol:

ben zayıflamak istiyorum diye mızıldandığımda bu mesajı bana hatırlatırsınız :1rolleyes:

kayıtlara geçmiştir efem ...her pontul giyip ay buram çıktı benne giycem dediginde bu mesajını çat diye getirmessem banada eloş demesinler...:roflol::roflol::roflol::roflol:

Sen bana müjde misin umut musun sevgili
Kim demiş geçti mevsim ufukta göründü kar
Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgili
Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var

Tabi ki ben böyle olduğum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var

Sen bana vaat misin lütuf musun sevgili
Kim ne derse desin al beni sinene sar
Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili
Benim gönül ülkemde bir tek senin aşkın var

şimdi kzın ders yapacak yoksa çekecegin vardı benden eliffff

yeğenim ve ben.. yeğenime maşallah demeyi unutmayın heee.. ve alıntı yapmazsanız sevinirim silicem çünkü birazdan.

kayıtlara geçmiştir efem ...her pontul giyip ay buram çıktı benne giycem dediginde bu mesajını çat diye getirmessem banada eloş demesinler...:roflol::roflol::roflol::roflol:

dondurma çıkarmaya başladık artık ama dayanamıyorum ki ben

bazen sadece öğle ya da akşam yemeği niyetine bile yediğim oluyo :kedi:

aeben sana fena hatırlatacak valla.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…