:dilcikar::dilcikar::dilcikar:yesin sizi börekler ...:roflol::roflol::roflol::1hug:ne aeben mi :1shok: :1shok:
börek hakkında yazdıklarımı silin çabuk :roflol: :roflol:
hahahahhahahh.... melekkkkkkk sen varya sennn az değilsin hhheee :roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:yesin sizi börekler ...:roflol::roflol::roflol::1hug:
neşem yerinde Allah bozmasın
accun sizle uğraşasım var ,gevezeliğim üzerimde :dance: :dance:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:yesin sizi börekler ...:roflol::roflol::roflol::1hug:
sen ye börekleri...yaz geldi yazbilmiyorumkismilenaniknanik:dilcikar::dilcikar::dilcikar:haftasonu yapayım beri bende ıspanaklı börek istiyor canım
görümcemler de gelicek iyi olur
sen ye börekleri...yaz geldi yazbilmiyorumkismilenaniknanik:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kayıtlara geçmiştir efem ...her pontul giyip ay buram çıktı benne giycem dediginde bu mesajını çat diye getirmessem banada eloş demesinler...:roflol::roflol::roflol::roflol:ben onları yerim ,onlar beni yemeden cokacimcoook cokacimcoook
:roflol: :roflol: :roflol:
amannnn ablam ölcez gitçez börek yemeden ,mis gibi çikolatalı dondurmanın tadına varmadan mı gidelim :roflol: :roflol:
ben zayıflamak istiyorum diye mızıldandığımda bu mesajı bana hatırlatırsınız :1rolleyes:
kayıtlara geçmiştir efem ...her pontul giyip ay buram çıktı benne giycem dediginde bu mesajını çat diye getirmessem banada eloş demesinler...:roflol::roflol::roflol::roflol:
şimdi kzın ders yapacak yoksa çekecegin vardı benden eliffff
ben onları yerim ,onlar beni yemeden cokacimcoook cokacimcoook
:roflol: :roflol: :roflol:
amannnn ablam ölcez gitçez börek yemeden ,mis gibi çikolatalı dondurmanın tadına varmadan mı gidelim :roflol: :roflol:
ben zayıflamak istiyorum diye mızıldandığımda bu mesajı bana hatırlatırsınız :1rolleyes:
nuro albümüne ekle bari merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?