- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sagol cnm. 75 uygun olur. 75e dusunce tekrar konusuruz o zamanCook gecmis olsun canım
Gecmis olsun canım
Spor puanını hesaplamayını listeye ekleme canım herkes puanını 2 dakika hesaplasın puanlar iki taraftada yazıyor
Eline sağlık canım tablolar ve eşleşmeler cok güzel olmus
75 diyelim mi 75 i görünce yeniden konusuruz
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Galiba sen çok üzgünsün diye sana rakip yazmadılarArkadaşlar rakiplerin listesi kaçıncı sayfada bulamıyorum biri hayrına söylesin ya da alintilasin noluuuuur
Benim menülerde pilav var ben uzun zamandırda yemedim zatın tavukla beraber 1 çorba kasesi kadardı kasefe fazla kaçtı pilav değilBulayım abla hemen
Pilav olmasaymıs keske ama hadi bakalım bugünden itibaren güzel menüler bekliyorum
Biliyorum canım sen daha önce yazmıstın oruc tuttugunu biz hiç yazmayanlar için demiştikIyi haftasonlariniz olsun kizlar
Nego Zipzip- daha once yazmistim ama gozden kactiysa diye tekrar yazayim persembe cuma ve cumartesi 3 gunluk sifa orucu tutuyorum iftar ve sahurda sudan baska bir sey yiyip icmiyorum. Bu yuzden menu yazmadim. Yarin yemeye baslayinca yazicam tekrar.
Sagol cnm. 75 uygun olur. 75e dusunce tekrar konusuruz o zaman
Uzun zamandır ölcmedim canım ölcünce yazarımElhan vücut ölçülerim göğüs 89 bel 77 kalça 96 kuzum bu beli nasıl inceltirim senin belin kaç? Sizinkileri de merak ediyorum sakıncası yoksa boy kilonuzla beraber yazabilir misiniz arkadaşlar ? Benim vücut odun gibi dümdüz aşağı iniyor yüzüm çok zayıf olduğu için görenler bi şey mi oldu diyor bi de sizinkileri öğreneyim sorun bende mi bakalım
Aaa sonradan ekledim sporları hesaplamayı unutmuşum . Hemen hesaplıyorum .Menü, su, spor
Puanın : 10
Menü, su. Spor yok mu?
Spor da varsa puanın : 10, yoksa :8
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menüsu az, spor da az
Puanın : 7
Cuma ödüle izin var evet kilo verenlere, sende verdinama akşam olmasın gün içinde olsun ödüller
Menü, su, spor
Su az olduğu için kırdım bir puan
Puanın : 9
Günaydın canım ❤Günaydın
Tamam cnm tesekkur ederim ❤Biliyorum canım sen daha önce yazmıstın oruc tuttugunu biz hiç yazmayanlar için demiştik
Hedefinide cuma günü 75 olarak revize ediyorum
Merhaba ben yazayım hemen boy 154 kilo 57.5Elhan vücut ölçülerim göğüs 89 bel 77 kalça 96 kuzum bu beli nasıl inceltirim senin belin kaç? Sizinkileri de merak ediyorum sakıncası yoksa boy kilonuzla beraber yazabilir misiniz arkadaşlar ? Benim vücut odun gibi dümdüz aşağı iniyor yüzüm çok zayıf olduğu için görenler bi şey mi oldu diyor bi de sizinkileri öğreneyim sorun bende mi bakalım
Tünaydınnnnn rakibemmmGünaydın
Maaşallah. Kilona göre gayet iyi ölçülerin. Sen spor da yapıyorsun zaten.....Merhaba ben yazayım hemen boy 154 kilo 57.5
Bu ayın 9 - ölçmüşdüm bide dün ölçdüm 11 güne güzel bir fark var yazayım hemen
Göğüs 96.5 - 92.5
Bel 79 - 75
Basen 97-96
İyiyim canım sen nasılsınYeni bacımNefesYaren yapıyorsun canım.
İyicesin inşallah. Çocuklar kaç yaşında?
Cinsiyetleri ne?
Aslen Mersinli misin?
Masallah onlara ne güzel sporla ugrasıyorlarİyiyim canım sen nasılsın
2 kızım var nefes ve yaren ismin de 10 ve 5 yaşların da
Aslen Malatyalıyım eşim de Adıyamanlı ☺ Büyük kızım yüzme sporuyla uğraşıyor Mersin 2.si geldi kendi yaş grubunda küçük de cimnastiğe gidiyor
Okulları kursları derken ben de arkalarında koşturuyorum
Hoşgeldinİyiyim canım sen nasılsın
2 kızım var nefes ve yaren ismin de 10 ve 5 yaşların da
Aslen Malatyalıyım eşim de Adıyamanlı ☺ Büyük kızım yüzme sporuyla uğraşıyor Mersin 2.si geldi kendi yaş grubunda küçük de cimnastiğe gidiyor
Okulları kursları derken ben de arkalarında koşturuyorum
Eliptik ve leslie arkadaşı olalım mı seninle, benim de ihtiyacım var gazaTartı da yok...tamam
Eliptik ve Leslie yapayım...
Yürüyüs
Hoş buldum teşekkür ederimHoşgeldin ☺
Ben de Adıyaman'da yaşıyorum görev sebebiyle.
Benim kızım da yuzme kursuna gidiyor hatta şimdi getirdim ama tabi daha o seviyede değil. Tebrik ederim kızını
Eliptik İçin beni de alınEliptik ve leslie arkadaşı olalım mı seninle, benim de ihtiyacım var gaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?