Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi haftasonlariniz olsun kizlar

Nego Zipzip- daha once yazmistim ama gozden kactiysa diye tekrar yazayim persembe cuma ve cumartesi 3 gunluk sifa orucu tutuyorum iftar ve sahurda sudan baska bir sey yiyip icmiyorum. Bu yuzden menu yazmadim. Yarin yemeye baslayinca yazicam tekrar.

Sagol cnm. 75 uygun olur. 75e dusunce tekrar konusuruz o zaman

Elhan vücut ölçülerim göğüs 89 bel 77 kalça 96 kuzum bu beli nasıl inceltirim senin belin kaç? Sizinkileri de merak ediyorum sakıncası yoksa boy kilonuzla beraber yazabilir misiniz arkadaşlar ? Benim vücut odun gibi dümdüz aşağı iniyor yüzüm çok zayıf olduğu için görenler bi şey mi oldu diyor bi de sizinkileri öğreneyim sorun bende mi bakalım

Biliyorum canım sen daha önce yazmıstın oruc tuttugunu biz hiç yazmayanlar için demiştik
Hedefinide cuma günü 75 olarak revize ediyorum

Uzun zamandır ölcmedim canım ölcünce yazarım

Aaa sonradan ekledim sporları hesaplamayı unutmuşum . Hemen hesaplıyorum .

Merhaba ben yazayım hemen boy 154 kilo 57.5
Bu ayın 9 - ölçmüşdüm bide dün ölçdüm 11 güne güzel bir fark var yazayım hemen
Göğüs 96.5 - 92.5
Bel 79 - 75
Basen 97-96

Merhaba ben yazayım hemen boy 154 kilo 57.5
Bu ayın 9 - ölçmüşdüm bide dün ölçdüm 11 güne güzel bir fark var yazayım hemen
Göğüs 96.5 - 92.5
Bel 79 - 75
Basen 97-96
Maaşallah. Kilona göre gayet iyi ölçülerin. Sen spor da yapıyorsun zaten.....
Sorun bende kesin eminim boy 1.64 kilo 58.65 ölçülerimi yazdım zaten o belin incelmesi lazım....

Yeni bacım NefesYaren yapıyorsun canım.
İyicesin inşallah. Çocuklar kaç yaşında?
Cinsiyetleri ne?
Aslen Mersinli misin?
İyiyim canım sen nasılsın
2 kızım var nefes ve yaren ismin de 10 ve 5 yaşların da
Aslen Malatyalıyım eşim de Adıyamanlı Büyük kızım yüzme sporuyla uğraşıyor Mersin 2.si geldi kendi yaş grubunda küçük de cimnastiğe gidiyor
Okulları kursları derken ben de arkalarında koşturuyorum

Masallah onlara ne güzel sporla ugrasıyorlar

Hoşgeldin
Ben de Adıyaman'da yaşıyorum görev sebebiyle.
Benim kızım da yuzme kursuna gidiyor hatta şimdi getirdim ama tabi daha o seviyede değil. Tebrik ederim kızını

Hoşgeldin ☺
Ben de Adıyaman'da yaşıyorum görev sebebiyle.
Benim kızım da yuzme kursuna gidiyor hatta şimdi getirdim ama tabi daha o seviyede değil. Tebrik ederim kızını
Hoş buldum teşekkür ederim
Kızınızı tebrik ediyorum çok hızlı ilerliyorlar yeter ki düzenli gidilsin kurslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…