Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eklentiler

• C7E67E9F-7359-4CC0-B943-931744CE508D.webp
    119,1 KB · Görüntüleme: 32
  • D4335A29-1BCF-4705-918B-9F3DC42F97DA.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 37
Hoş buldum teşekkür ederim
Kızınızı tebrik ediyorum çok hızlı ilerliyorlar yeter ki düzenli gidilsin kurslara
Ben profesyonel yuzmesini cok istiyorum, musabakalara katılmasını falan ama tabi öncelikle kendi başına iyi yuzmesini çünkü aslen Çanakkaleliyiz, yazı memlekette geçiriyoruz, her gün denize gittiğimiz için yuzmesini guzelci ogrensin, ben de cok severim yüzmeyi, memlekete 4-5 yıl sonra taşınacağını nasipse, ben de yaşa bakmadan profesyonel olarak yüzmek için kursa gideceğim

Adını dağlara yazdım yarimmmm
Listenin sonuna yazdım yarimmmmm
Sen istedin bunu
Dün kuranda biraz kaçırdımda oyüzden yazmadım Nego
Öyle bir şey yok menü yazılacak bekliyorum
Sen zaten korumada çok iyi bir örneksin canım
Seni biliyorum canım
Eliptik İçin beni de alın
Tabi ki
Bazara gidiyom bişey istiyonuz mu
Evet kereviz al
Canım maşaallah çok güzeller ama fotoğraflarını kaldır istersen, kötü niyetli insan dolu

Ben de sadece yüzme öğrensin diye gönderdim bilsin istedim Mersin de sahil kenti yüzme bilmeyen kalmasın hesabı sonra kızım yetenekli çıktı suyu yüzmeyi sevdi hocaları ışık var dediler ben daha bırakırmıyım peşini müsabakalara giriyor 3 Ocak Mersin’in kurtuluşu günü yarışları var çok heyecanlıyız sıkı hazırlanıyorlar
Ben de istiyorum aslında yüzme öğrenmeyi ama bana ayıracak vakit yok şu an çocuklardan

Şimdi lafım batıyor ama yazıcam.
Cuma kaçamak hakkı için güzel bir eksi lazım önce.
Hadi kaçamak yapılıyor bu bir tane olur, bir kaç tane olmaz, hem içli köfte hem pilav hem tatlı

Tmm kısmaa sen yazarım

Sabah patates kızartması yemişsin
Onu beğenmedim onun harici öğlen ki kaçamağın çok değil.
Hurma detoksun güzel eksi getirsin

Hoşgeldin ☺
Ben de Adıyaman'da yaşıyorum görev sebebiyle.
Benim kızım da yuzme kursuna gidiyor hatta şimdi getirdim ama tabi daha o seviyede değil. Tebrik ederim kızını
Maşallah çocuklara. Benim kızımda yüzüyordu takı kronik tonsilit olunca mecbur ara verdim. Acaba havuzdan mi diye. İnşallah yaza kadar düzelir de bizde gideriz yüzmeye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…