Rakip mi oldukTünaydınnnnn rakibemmm
Evet canım ben de çok mutluyum onlar adınaMasallah onlara ne güzel sporla ugrasıyorlar
benim de belim ince popom 97cm :/Maaşallah. Kilona göre gayet iyi ölçülerin. Sen spor da yapıyorsun zaten.....
Sorun bende kesin eminim boy 1.64 kilo 58.65 ölçülerimi yazdım zaten o belin incelmesi lazım....
İyiyim canım sen nasılsın
2 kızım var nefes ve yaren ismin de 10 ve 5 yaşların da
Aslen Malatyalıyım eşim de Adıyamanlı ☺ Büyük kızım yüzme sporuyla uğraşıyor Mersin 2.si geldi kendi yaş grubunda küçük de cimnastiğe gidiyor
Okulları kursları derken ben de arkalarında koşturuyorum
Ben profesyonel yuzmesini cok istiyorum, musabakalara katılmasını falan ama tabi öncelikle kendi başına iyi yuzmesini çünkü aslen Çanakkaleliyiz, yazı memlekette geçiriyoruz, her gün denize gittiğimiz için yuzmesini guzelci ogrensin, ben de cok severim yüzmeyi, memlekete 4-5 yıl sonra taşınacağını nasipse, ben de yaşa bakmadan profesyonel olarak yüzmek için kursa gideceğimHoş buldum teşekkür ederim
Kızınızı tebrik ediyorum çok hızlı ilerliyorlar yeter ki düzenli gidilsin kurslara
Sen istedin bunuAdını dağlara yazdım yarimmmm
Listenin sonuna yazdım yarimmmmm
Öyle bir şey yok menü yazılacak bekliyorum
Sen zaten korumada çok iyi bir örneksin canımKızlar kişisel deneyimlerimi paylaşmak istiyorum izninizle
Şimdik dün hastaydım eşim de uğraşma diye hazır börek almış ya tabii ayların karbonhidrat Özlem’i, hastalık, uzun bir aradan sonra eşle kahvaltı, ye bi şey olmaz filanlarla götürdüm iki koca dilimi
Sonra da hastalıktan uyuyakalmışım spor filan hak getire...eee akşam oldu börekten başka bi şey yok evde... yemin ederim buraya yazacak olmasam sağolsunNego um olmasa zaten yiyecek bi şey yok diyip yicektim eşim dedi ki eskilerden bi şey varsa ısıt yiyelim hemen burda imdadıma @Elhan ın tavsiyeleri yetişti dolapta 1-2 gün öncesinden kalan fırında pişmiş kabak patlıcan vardı. Onları yedim hayatım kurtuldu saldırıya geçmiş kilolar püskürtüldü biiznillah....@snglmlk senin adına da endişeleniyorum menü yazmayı bırakıp binbir zahmetle verdiğin kiloları alırsın diye... çünkü vermek zor, almak çok kolay. Hele de stresliysen......
Özet: menüleri yazalım ki yerken düşünelim. Evde sağlıklı yiyecekler bulunsun ki gözümüz döndüğünde onlarla yetinelim....
Seni biliyorum canımIyi haftasonlariniz olsun kizlar
Nego Zipzip- daha once yazmistim ama gozden kactiysa diye tekrar yazayim persembe cuma ve cumartesi 3 gunluk sifa orucu tutuyorum iftar ve sahurda sudan baska bir sey yiyip icmiyorum. Bu yuzden menu yazmadim. Yarin yemeye baslayinca yazicam tekrar.
Sagol cnm. 75 uygun olur. 75e dusunce tekrar konusuruz o zaman
Tabi kiEliptik İçin beni de alın
Evet kereviz alBazara gidiyom bişey istiyonuz mu
Kendine bolcana gaz al bacı bu hafta çok ihtiyacın olacakBazara gidiyom bişey istiyonuz mu
Ben de sadece yüzme öğrensin diye gönderdim bilsin istedim Mersin de sahil kenti yüzme bilmeyen kalmasın hesabıBen profesyonel yuzmesini cok istiyorum, musabakalara katılmasını falan ama tabi öncelikle kendi başına iyi yuzmesini çünkü aslen Çanakkaleliyiz, yazı memlekette geçiriyoruz, her gün denize gittiğimiz için yuzmesini guzelci ogrensin, ben de cok severim yüzmeyi, memlekete 4-5 yıl sonra taşınacağını nasipse, ben de yaşa bakmadan profesyonel olarak yüzmek için kursa gideceğim
Şimdi lafım batıyor ama yazıcam.Cuma menüm
Sabah10.30
Az bidon peyniri 1 yumurta sahanda 5 ince dilim sucuk yağsız 1 dilim beyaz ekmek(ananemlere gttik bakkalarda kepekli ekmekde bulamadaım)
Ara15.30
2 içli köfte
Bol salata
3 kaşık pirin pilavı köy tavuklu
Ayran
1 avuç fıstık tuzsuz kavrulmuş
1 küçük dilim şam tatlısı(16.30)
Akşam yemedim
Su 2 lt
Spor 4000 adım= 60 puan
Nego @Bonus
Tmm kısmaa sen yazarımSen istedin bunu
Öyle bir şey yok menü yazılacak bekliyorum
Sen zaten korumada çok iyi bir örneksin canım
Seni biliyorum canım
Tabi ki
Evet kereviz al
Canım maşaallah çok güzeller ama fotoğraflarını kaldır istersen, kötü niyetli insan dolu
Sabah patates kızartması yemişsin20 aralık cuma menüsü
Sabah kahvaltım saat 10.00
2 kaşık tulum peyniri
1.5 tane haşlanmış yumurta
4 tane patates kızartması
3 dal tere
2 dilim ekmek
Öğlen ve akşam kuranda saat 15.30
1 çorba kasesi tavuklu pilav
2 kaşık kapya biber salatası
2 tane yoğurtlu brokoli ve karnıbahar
2 kaşık kasefe
1 dilim havuçlu bisküvili tatlı
2 lirte su
40 dk yürüyüş
40 puan
Nego @Bonus
21 aralık cumartesi menüsü
Sabah kahvaltım saat 8.00
7 tane hurma 1 kase yoğurt
Öğlen yemegi saat 12.30
7 tane hurma
1 kase yoğurt
Akşam yemeği saat 18.00
7 tane hurma
1 kase yoğurt
2 litre su bitecek
Spor toplam 365 puan
Nego
@Bonus
Tüm yavrucukları inşallah
Kız incecik 4 tane ne olacak ondanSabah patates kızartması yemişsin
Onu beğenmedim onun harici öğlen ki kaçamağın çok değil.
Hurma detoksun güzel eksi getirsin
Allah bağışlasın canım. Demek kızın yüzücü belli zaten incecik.Tüm yavrucukları inşallah
Maşallah çocuklara. Benim kızımda yüzüyordu takı kronik tonsilit olunca mecbur ara verdim. Acaba havuzdan mi diye. İnşallah yaza kadar düzelir de bizde gideriz yüzmeye .Hoşgeldin ☺
Ben de Adıyaman'da yaşıyorum görev sebebiyle.
Benim kızım da yuzme kursuna gidiyor hatta şimdi getirdim ama tabi daha o seviyede değil. Tebrik ederim kızını
Gecmis olsun kızına insallah düzelir yaza yine yüzmeye baslarMaşallah çocuklara. Benim kızımda yüzüyordu takı kronik tonsilit olunca mecbur ara verdim. Acaba havuzdan mi diye. İnşallah yaza kadar düzelir de bizde gideriz yüzmeye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?