Sağol canım. İnşallahGecmis olsun kızına insallah düzelir yaza yine yüzmeye baslar
Sen ne yapıyorsun kac kilosun senide zayıflatalım mıSağol canım. İnşallah
Kızartma yasak yasak diyetteKız incecik 4 tane ne olacak ondan
Evet canım kilo alamıyor maalesefAllah bağışlasın canım. Demek kızın yüzücü belli zaten incecik.
Düzelir inşallah canım çok geçmiş olsunMaşallah çocuklara. Benim kızımda yüzüyordu takı kronik tonsilit olunca mecbur ara verdim. Acaba havuzdan mi diye. İnşallah yaza kadar düzelir de bizde gideriz yüzmeye .
Aldım aldımKendine bolcana gaz al bacı bu hafta çok ihtiyacın olacak
Napcaz bonus,kuytuya çekip dövcez mi bunlarıHaftanın Rekabetleri
aypare ackerman & Bonus
@snglmlk &happy_mom_
Gulumse24 & Elalis
@Ytmz &cgdmk
mavitosbik07 & Yonahime
@pastel34 &SchonerDuft
sidelya & NefesYaren
Elhan Abla sen yoksun burda yazdım zaten görmemişsin
Gazanız mübarek olsun.
Ez, kır, parçala
Ben 18/6 yöntemini uyguluyorum.memnunumif hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
Sanırım ben başlıycam pzt.araştırdım biraz çok kafama yattı.benim yaşam şeklime çok uygun.bide ketoyla birleştirmeyi düşünüyorum.if hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
Napcaz bonus,kuytuya çekip dövcez mi bunları
16/8 değil mi o birde18/6 mi varBen 18/6 yöntemini uyguluyorum.memnunum
benim de önceden yaptığım yöntem yağdan verdiriyor kesinlikleSanırım ben başlıycam pzt.araştırdım biraz çok kafama yattı.benim yaşam şeklime çok uygun.bide ketoyla birleştirmeyi düşünüyorum.
Kaptanim pek aktif olamadim bugün ders calistim sonra da pazara gittik anca oldu simdi de yemek yapiyorum6 lı rakamlar geri dönmüs ama dikkat etmeye baslarsan yine verirsin
İyi calısmalar canım
Ben kilo verdigim dönem farkinda olmadan uyguluyodum valla cok da ise yariyodu aksam 4ten sonra yemiyodum son zamanlar. Baya hissediyosun faydasini bence. Ama ilk aksam 6 7 gibi kesmeue basla tabi yavas yavas cek geriyeif hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
Neyseki yememissin canım eşinin hiç kilo verme niyeti yok sanki ara öğün olarak cikolata yiyorKaptanim pek aktif olamadim bugün ders calistim sonra da pazara gittik anca oldu simdi de yemek yapiyorum
Gece insallah yazarim. Esim az önce ara ogün olarak cikolata yiyelim diye beni suca azmettirdi ama engelledim az daha acligima yenik dusuyodum
Bu arada anam ne kibar takim olmusuz dunyanin kilosunj geri almissin dicek herkes diye bekliyodum bi baktim herkes anlayışlı yirim yir
bende de aynı durum oldu onceden yapıyordum yine başlymBen kilo verdigim dönem farkinda olmadan uyguluyodum valla cok da ise yariyodu aksam 4ten sonra yemiyodum son zamanlar. Baya hissediyosun faydasini bence. Ama ilk aksam 6 7 gibi kesmeue basla tabi yavas yavas cek geriye
Kızma hemenKız incecik 4 tane ne olacak ondan
Tamam canım iyi calısmalar gece görüşürüzbende de aynı durum oldu onceden yapıyordum yine başlym
Zipzip- kaptanım ben ders çalışmaya kaçıyorum menümü yazmak ve gece de buralarda olursaniz muhabbete gelirim pazartesi sınavlar başlıyor kütüphaneye gidiyorum telefona çok bakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?