Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

if hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
Sanırım ben başlıycam pzt.araştırdım biraz çok kafama yattı.benim yaşam şeklime çok uygun.bide ketoyla birleştirmeyi düşünüyorum.

6 lı rakamlar geri dönmüs ama dikkat etmeye baslarsan yine verirsin
İyi calısmalar canım
Kaptanim pek aktif olamadim bugün ders calistim sonra da pazara gittik anca oldu simdi de yemek yapiyorum
Gece insallah yazarim. Esim az önce ara ogün olarak cikolata yiyelim diye beni suca azmettirdi ama engelledim az daha acligima yenik dusuyodum
Bu arada anam ne kibar takim olmusuz dunyanin kilosunj geri almissin dicek herkes diye bekliyodum bi baktim herkes anlayışlı yirim yir

if hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
Ben kilo verdigim dönem farkinda olmadan uyguluyodum valla cok da ise yariyodu aksam 4ten sonra yemiyodum son zamanlar. Baya hissediyosun faydasini bence. Ama ilk aksam 6 7 gibi kesmeue basla tabi yavas yavas cek geriye

Neyseki yememissin canım eşinin hiç kilo verme niyeti yok sanki ara öğün olarak cikolata yiyor
58 ile mezun oldun 5 kilo almıssın canım cok asırı kilo almadın ki verirsin sen yine
Hadi ders calıs gece gelirsin

Ben kilo verdigim dönem farkinda olmadan uyguluyodum valla cok da ise yariyodu aksam 4ten sonra yemiyodum son zamanlar. Baya hissediyosun faydasini bence. Ama ilk aksam 6 7 gibi kesmeue basla tabi yavas yavas cek geriye
bende de aynı durum oldu onceden yapıyordum yine başlym

Zipzip- kaptanım ben ders çalışmaya kaçıyorum menümü yazmak ve gece de buralarda olursaniz muhabbete gelirim pazartesi sınavlar başlıyor kütüphaneye gidiyorum telefona çok bakamam

Tamam canım iyi calısmalar gece görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…