Çiğdem eşinin görevi sebebiyle yoksa senin miHoşgeldin ☺
Ben de Adıyaman'da yaşıyorum görev sebebiyle.
Benim kızım da yuzme kursuna gidiyor hatta şimdi getirdim ama tabi daha o seviyede değil. Tebrik ederim kızını
Benim de en önem verdiğim şey yüzmeyi çok iyi biliyor olması. Ben geçtiğimiz yaz kursa gittim bayağı geliştirdim kendimi. Bu yaz da düşünüyorum kısmet olursa.Ben profesyonel yuzmesini cok istiyorum, musabakalara katılmasını falan ama tabi öncelikle kendi başına iyi yuzmesini çünkü aslen Çanakkaleliyiz, yazı memlekette geçiriyoruz, her gün denize gittiğimiz için yuzmesini guzelci ogrensin, ben de cok severim yüzmeyi, memlekete 4-5 yıl sonra taşınacağını nasipse, ben de yaşa bakmadan profesyonel olarak yüzmek için kursa gideceğim
Rishrose tanismadik değil miAllah bağışlasın canım. Demek kızın yüzücü belli zaten incecik.
Yeni geldi ablacım daha bizde tanısmadıkRishrose tanismadik değil miNe zaman geldin hatırlamıyorum ... Allah Allah ...
Hoş buldum çok teşekkür ederim canım benim çokCanım merhaba, sana hoşgeldin diyememistim. Bizimle olmana sevindim. Kızlarına da maşallah diyorum, Allah sağlık versin,başarıları daim olsun.
Şu an Aydın'da yaşıyorum ama Mersin'de doğup büyüdüm, memleketime selamlar.
Menopoz üstüne bı de alzheimer ohaaa didim kendimeYeni geldi ablacım daha bizde tanısmadık
Yazdım ben kimsin kac kilosun diye de cevap gelmedi bakalım yazarsa tanısırız :))Menopoz üstüne bı de alzheimer ohaaa didim kendimezipzipim ne zaman tanisacagiz yeni arkadaşımızla aceba
Benim yaşam tarzima da if çok uygun. Ben de eşlik edeyim sizlere.Ben cok istedim ve denedim if diyetini ama tam olarak beceremedim. Detayları var sanırım, ben de pek hakim değilim ama sen detaylı biliyorsan ben eslik edebilirim, bana da o tur diyetler iyi geliyor, hem daha ince gosteriyor kilo verince
Sağol canım, çok önemli bir şey değil şükür, sadece beklediğimden daha acılı bir süreç oldu. Spor falan yapamıyorum. 15 gün dikişler kalacak. Bölge olarak da biraz sıkıntılı yerler, hareketlerimi kisitladi o yüzden.Çok geçmiş olsun ben kaçırmışım arkadaşım
Bebem geçmiş olsun . Bensiz mi kaldın sen şimdiSağol canım, çok önemli bir şey değil şükür, sadece beklediğimden daha acılı bir süreç oldu. Spor falan yapamıyorum. 15 gün dikişler kalacak. Bölge olarak da biraz sıkıntılı yerler, hareketlerimi kisitladi o yüzden.
Aman ne gerek. Sağlıklı olsun da önemli olan o.Evet canım kilo alamıyor maalesef
Kaptanim senin isg isi vardi oldumu o? Bu aralar arkadaslarim da isg sertifikasi aiyo ama nasil is bulma durumu sertifika aljnca atanabiiyomuyuz o bölümden mesela bilginiz varmiNeyseki yememissin canım eşinin hiç kilo verme niyeti yok sanki ara öğün olarak cikolata yiyor
58 ile mezun oldun 5 kilo almıssın canım cok asırı kilo almadın ki verirsin sen yine
Hadi ders calıs gece gelirsin
Bizde takimin ögrencileri mi oldukbende de aynı durum oldu onceden yapıyordum yine başlym
Zipzip- kaptanım ben ders çalışmaya kaçıyorum menümü yazmak ve gece de buralarda olursaniz muhabbete gelirim pazartesi sınavlar başlıyor kütüphaneye gidiyorum telefona çok bakamam
Canim sana da gecmis olsun ogluna da cok gecmis olsun insallah daha iyisinizdirOkulda bir arkadaşıyla atismislar, arkadaşı da bizimkinin kaburgasina tekme atmış. Biraz şişlik vardı, dün hastenedeydik canım,çok ağrısı vardı ama şükür kırık çatlak vs yok.
Kuzenimin bulundugu firma b sınıfı alımı yapıyormus su an canım ondan dolayı bekliyorumKaptanim senin isg isi vardi oldumu o? Bu aralar arkadaslarim da isg sertifikasi aiyo ama nasil is bulma durumu sertifika aljnca atanabiiyomuyuz o bölümden mesela bilginiz varmi
Bizde takimin ögrencileri mi oldukgerci ben kart ögrenci oldum biraz da
Hmm anladim hayirlisi olsun insallah hakkindaKuzenimin bulundugu firma b sınıfı alımı yapıyormus su an canım ondan dolayı bekliyorum
İş olarak özel sektörde iş bulunur canım da devlette alım olursa öncelik o bölümü okuyanlar da olabilir o konuyu cok arastırmadım
Sağol canımHmm anladim hayirlisi olsun insallah hakkinda
Siz ne sporu yapiyosunuz ööretmenim
O kadar çoklar ki, keşke onlarsız kalabilsem ama sensiz kalmasamBebem geçmiş olsun . Bensiz mi kaldın sen şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?