Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim de en önem verdiğim şey yüzmeyi çok iyi biliyor olması. Ben geçtiğimiz yaz kursa gittim bayağı geliştirdim kendimi. Bu yaz da düşünüyorum kısmet olursa.

Hoş buldum çok teşekkür ederim canım benim çok tüm yavrucukları karışım rabbim inşallah

Benim yaşam tarzima da if çok uygun. Ben de eşlik edeyim sizlere.

Çok geçmiş olsun ben kaçırmışım arkadaşım
Sağol canım, çok önemli bir şey değil şükür, sadece beklediğimden daha acılı bir süreç oldu. Spor falan yapamıyorum. 15 gün dikişler kalacak. Bölge olarak da biraz sıkıntılı yerler, hareketlerimi kisitladi o yüzden.

Bebem geçmiş olsun . Bensiz mi kaldın sen şimdi

Neyseki yememissin canım eşinin hiç kilo verme niyeti yok sanki ara öğün olarak cikolata yiyor
58 ile mezun oldun 5 kilo almıssın canım cok asırı kilo almadın ki verirsin sen yine
Hadi ders calıs gece gelirsin
Kaptanim senin isg isi vardi oldumu o? Bu aralar arkadaslarim da isg sertifikasi aiyo ama nasil is bulma durumu sertifika aljnca atanabiiyomuyuz o bölümden mesela bilginiz varmi
Bizde takimin ögrencileri mi olduk gerci ben kart ögrenci oldum biraz da

Okulda bir arkadaşıyla atismislar, arkadaşı da bizimkinin kaburgasina tekme atmış. Biraz şişlik vardı, dün hastenedeydik canım,çok ağrısı vardı ama şükür kırık çatlak vs yok.
Canim sana da gecmis olsun ogluna da cok gecmis olsun insallah daha iyisinizdir

Kuzenimin bulundugu firma b sınıfı alımı yapıyormus su an canım ondan dolayı bekliyorum
İş olarak özel sektörde iş bulunur canım da devlette alım olursa öncelik o bölümü okuyanlar da olabilir o konuyu cok arastırmadım

Hmm anladim hayirlisi olsun insallah hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…