Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah çocuklara. Benim kızımda yüzüyordu takı kronik tonsilit olunca mecbur ara verdim. Acaba havuzdan mi diye. İnşallah yaza kadar düzelir de bizde gideriz yüzmeye .
Tonsillitin yüzmeye engeli olmaz canım, yine de iciniz rahat etsin diye bahar mevsiminde başlayın en azindan, kolay hasta oluyorsa. Kızım 2 kez kulaktan ameliyat oldu geniz etinden dolayı, o bile engel değil yüzmeye, devam ediyor kursa

if hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
Ben cok istedim ve denedim if diyetini ama tam olarak beceremedim. Detayları var sanırım, ben de pek hakim değilim ama sen detaylı biliyorsan ben eslik edebilirim, bana da o tur diyetler iyi geliyor, hem daha ince gosteriyor kilo verince

Seni biliyorum canım senin belin benim rüyalarımda ancak 70 olsa razıyım
benim belim eskiden 73tu ama o zamanlar 73 kiloydum . benim de keşke bacaklarım popom ince olsa herkes dertli
Seni biliyorum canım senin belin benim rüyalarımda ancak 70 olsa razıyım
evet ben önceden yapmıştım gerçekten çok etkili akşamı olabildifince erken kapamak lazım ben bugün 5 yoktu akşam yemeği yedim gel beraber yapalım
Tamam canım iyi calısmalar gece görüşürüz
teşekkür ederim kaptanım görüşürüz

Evet canım patolojiye gönderildi. Çocuklar havuzdayken olmuş, tam olarak nasıl olmuş ben de anlamadım.

Tatlım sabah ilk işim ölçüleri almak olacak valla bilmiyorum olculerimi...bel için twist iyi geliyor diye biliyorum. Bir de oryantal oynamanın incelttigini duydum.

Haklısın canım ben de ondan korkuyorum, sırf bu yüzden eşimi de korkuttum çok kilo aldin birlikte zayiflayalim diye. O da başlarsa işim kolay olacak canım.

Allah bağışlasın kuzucuklarini. Yuzmeyle uğraşması ne kadar güzel. Harika bir fiziği olacak genç kız olunca. Küçük de maşallah o da sporla ilgili. Bu yaşlarda çocukları spora yönlendirmek harika ya...çok esnek harika bir fizik de onu bekliyor. Allah bantlarını açık etsin. Derecesi de varmış Nefes' in başarılar onunla olsun. Koşturmak iyidir hareketlilik sagliyorsun o sayede. Tanistigima çok sevindim benim de eniştem Adıyamanlı. Orada oturuyor. Annem de orada doğmuş büyümüş ama aslen Kahramanmaraslidir. Bazen Adiyamanliyim dediği de olmuştur. Kaç tane tavuğun var bakması zor oluyor mu?

if hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
16-8 20-4 yaptım ben de bir süre çok sevdim tam benlik dedim ama şöyle bir sıkıntı oldu hiç ailemle sofra da oturtamadım neredeyse

1 aralik pazar 63.3 kilo
Ölçüler
Göğüs 86 cm
Bel 69
Göbek 85
Kalça 99
Basen 99

1 aralik ölçülerim bunlarmis canım.

Benim annem de Kahramanmaraş Elbistan’lı Tavuklarım ve kurka yatan tavuk var civcivler var horozlar 20 geçkindir tahminen bilemedim

Canım merhaba, sana hoşgeldin diyememistim. Bizimle olmana sevindim. Kızlarına da maşallah diyorum, Allah sağlık versin,başarıları daim olsun.
Şu an Aydın'da yaşıyorum ama Mersin'de doğup büyüdüm, memleketime selamlar.

Çok sevindim bitanem...kendime hayrim yok ama beni dinlemen çok hoşuma gitti.

Benim annem de Kahramanmaraş Elbistan’lı ☺ Tavuklarım ve kurka yatan tavuk var civcivler var horozlar 20 geçkindir tahminen bilemedim
Maşallah kalabalık bir sulaleymis Allah bereket versin canım...Bu mevsimde civcivler çıkınca usutmesin ...erken olmuş gibi sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…