Eskiden olsa bütün takımın üstüne otursam ayağa kalkamazdıNapcaz bonus,kuytuya çekip dövcez mi bunları
Tonsillitin yüzmeye engeli olmaz canım, yine de iciniz rahat etsin diye bahar mevsiminde başlayın en azindan, kolay hasta oluyorsa. Kızım 2 kez kulaktan ameliyat oldu geniz etinden dolayı, o bile engel değil yüzmeye, devam ediyor kursaMaşallah çocuklara. Benim kızımda yüzüyordu takı kronik tonsilit olunca mecbur ara verdim. Acaba havuzdan mi diye. İnşallah yaza kadar düzelir de bizde gideriz yüzmeye .
Seni biliyorum canım senin belin benim rüyalarımda ancak 70 olsa razıyımbenim de belim ince popom 97cm :/
Ben cok istedim ve denedim if diyetini ama tam olarak beceremedim. Detayları var sanırım, ben de pek hakim değilim ama sen detaylı biliyorsan ben eslik edebilirim, bana da o tur diyetler iyi geliyor, hem daha ince gosteriyor kilo verinceif hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
benim belim eskiden 73tu ama o zamanlar 73 kiloydum . benim de keşke bacaklarım popom ince olsa herkes dertliSeni biliyorum canım senin belin benim rüyalarımda ancak 70 olsa razıyım
Seni biliyorum canım senin belin benim rüyalarımda ancak 70 olsa razıyım
evet ben önceden yapmıştım gerçekten çok etkili akşamı olabildifince erken kapamak lazım ben bugün 5 yoktu akşam yemeği yedim gel beraber yapalımBen cok istedim ve denedim if diyetini ama tam olarak beceremedim. Detayları var sanırım, ben de pek hakim değilim ama sen detaylı biliyorsan ben eslik edebilirim, bana da o tur diyetler iyi geliyor, hem daha ince gosteriyor kilo verince
teşekkür ederim kaptanım görüşürüzTamam canım iyi calısmalar gece görüşürüz
Evet canım patolojiye gönderildi. Çocuklar havuzdayken olmuş, tam olarak nasıl olmuş ben de anlamadım.Tesekkur ederim cnm ❤
Gecmis olsun cnm
Insallah cnm ya tesekkur ederim ❤
Soyle bebem ne istiyorsun hemen yapalim
Tekrar gecmis olsun cnm. Insallah et benlerinde kotu bir sey yoktur patalojiye gonderdiler mi? Cocugun gogsune tekme almasida kotu olmus nasil kavga etmisler o kadar gogsune tekme atacak kadar. Bu cocuklarin isine akil sir ermiyor
Tam ne cekilisi diyecektim sonraki msjda amladimbeni eklemedigin iyi olmus cnm yrn oructa 3. Gunum kv evine gidecek evde 3 cocuk hasta Allah guc kuvvet versin bana amin
Çok geçmiş olsun ben kaçırmışım arkadaşımEvet canım patolojiye gönderildi. Çocuklar havuzdayken olmuş, tam olarak nasıl olmuş ben de anlamadım.
Canım ben izne ayrıldım bu aralar yazamayacagim bilgin olsun.Eksik menüler lütfen yazılsın,Zipzip- menüyü kafasına göre yazanları ben yorumlamıycam artık demek ki yorumlamamı istemiyor yazmayanlar.
Sana bildiririm onları
Canım çözüm bulmadiysan yerime onu koyabilirsin, izinliyim, sağlıkla ilgili koşturmacam var, buraya da çok sık gelemiyorum.Ayyy yerde küçük bi kağıt buldum @merryangel yazıyo o yere düşmüşkadın açıkta kaldı a dostlar
Tatlım sabah ilk işim ölçüleri almak olacak valla bilmiyorum olculerimi...bel için twist iyi geliyor diye biliyorum. Bir de oryantal oynamanın incelttigini duydum.Elhan vücut ölçülerim göğüs 89 bel 77 kalça 96 kuzum bu beli nasıl inceltirim senin belin kaç? Sizinkileri de merak ediyorum sakıncası yoksa boy kilonuzla beraber yazabilir misiniz arkadaşlar ? Benim vücut odun gibi dümdüz aşağı iniyor yüzüm çok zayıf olduğu için görenler bi şey mi oldu diyor bi de sizinkileri öğreneyim sorun bende mi bakalım
Haklısın canım ben de ondan korkuyorum, sırf bu yüzden eşimi de korkuttum çok kilo aldin birlikte zayiflayalim diye. O da başlarsa işim kolay olacak canım.Kızlar kişisel deneyimlerimi paylaşmak istiyorum izninizle
Şimdik dün hastaydım eşim de uğraşma diye hazır börek almış ya tabii ayların karbonhidrat Özlem’i, hastalık, uzun bir aradan sonra eşle kahvaltı, ye bi şey olmaz filanlarla götürdüm iki koca dilimi
Sonra da hastalıktan uyuyakalmışım spor filan hak getire...eee akşam oldu börekten başka bi şey yok evde... yemin ederim buraya yazacak olmasam sağolsun @Negohatun um olmasa zaten yiyecek bi şey yok diyip yicektim eşim dedi ki eskilerden bi şey varsa ısıt yiyelim hemen burda imdadımaElhan ın tavsiyeleri yetişti dolapta 1-2 gün öncesinden kalan fırında pişmiş kabak patlıcan vardı. Onları yedim hayatım kurtuldu saldırıya geçmiş kilolar püskürtüldü biiznillah....@snglmlk senin adına da endişeleniyorum menü yazmayı bırakıp binbir zahmetle verdiğin kiloları alırsın diye... çünkü vermek zor, almak çok kolay. Hele de stresliysen......
Özet: menüleri yazalım ki yerken düşünelim. Evde sağlıklı yiyecekler bulunsun ki gözümüz döndüğünde onlarla yetinelim....
Allah bağışlasın kuzucuklarini. Yuzmeyle uğraşması ne kadar güzel. Harika bir fiziği olacak genç kız olunca. Küçük de maşallah o da sporla ilgili. Bu yaşlarda çocukları spora yönlendirmek harika ya...çok esnek harika bir fizik de onu bekliyor. Allah bantlarını açık etsin. Derecesi de varmış Nefes' in başarılar onunla olsun. Koşturmak iyidir hareketlilik sagliyorsun o sayede. Tanistigima çok sevindim benim de eniştem Adıyamanlı. Orada oturuyor. Annem de orada doğmuş büyümüş ama aslen Kahramanmaraslidir. Bazen Adiyamanliyim dediği de olmuştur. Kaç tane tavuğun var bakması zor oluyor mu?İyiyim canım sen nasılsın
2 kızım var nefes ve yaren ismin de 10 ve 5 yaşların da
Aslen Malatyalıyım eşim de Adıyamanlı ☺ Büyük kızım yüzme sporuyla uğraşıyor Mersin 2.si geldi kendi yaş grubunda küçük de cimnastiğe gidiyor
Okulları kursları derken ben de arkalarında koşturuyorum
Aaaa süper bak. Bu akşam başlayacağım ben. Öyle bir yedim ki bugün. Stoklarsam mahvoldum demektir.Eliptik ve leslie arkadaşı olalım mı seninle, benim de ihtiyacım var gaza
16-8 20-4 yaptım ben de bir süre çok sevdim tam benlik dedim ama şöyle bir sıkıntı oldu hiç ailemle sofra da oturtamadım neredeyseif hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
1 aralik pazar 63.3 kiloElhan vücut ölçülerim göğüs 89 bel 77 kalça 96 kuzum bu beli nasıl inceltirim senin belin kaç? Sizinkileri de merak ediyorum sakıncası yoksa boy kilonuzla beraber yazabilir misiniz arkadaşlar ? Benim vücut odun gibi dümdüz aşağı iniyor yüzüm çok zayıf olduğu için görenler bi şey mi oldu diyor bi de sizinkileri öğreneyim sorun bende mi bakalım
Benim annem de Kahramanmaraş Elbistan’lıAllah bağışlasın kuzucuklarini. Yuzmeyle uğraşması ne kadar güzel. Harika bir fiziği olacak genç kız olunca. Küçük de maşallah o da sporla ilgili. Bu yaşlarda çocukları spora yönlendirmek harika ya...çok esnek harika bir fizik de onu bekliyor. Allah bantlarını açık etsin. Derecesi de varmış Nefes' in başarılar onunla olsun. Koşturmak iyidir hareketlilik sagliyorsun o sayede. Tanistigima çok sevindim benim de eniştem Adıyamanlı. Orada oturuyor. Annem de orada doğmuş büyümüş ama aslen Kahramanmaraslidir. Bazen Adiyamanliyim dediği de olmuştur. Kaç tane tavuğun var bakması zor oluyor mu?
Canım merhaba, sana hoşgeldin diyememistim. Bizimle olmana sevindim. Kızlarına da maşallah diyorum, Allah sağlık versin,başarıları daim olsun.İyiyim canım sen nasılsın
2 kızım var nefes ve yaren ismin de 10 ve 5 yaşların da
Aslen Malatyalıyım eşim de Adıyamanlı ☺ Büyük kızım yüzme sporuyla uğraşıyor Mersin 2.si geldi kendi yaş grubunda küçük de cimnastiğe gidiyor
Okulları kursları derken ben de arkalarında koşturuyorum
Çok sevindim bitanem...kendime hayrim yok ama beni dinlemen çok hoşuma gitti.Kızlar kişisel deneyimlerimi paylaşmak istiyorum izninizle
Şimdik dün hastaydım eşim de uğraşma diye hazır börek almış ya tabii ayların karbonhidrat Özlem’i, hastalık, uzun bir aradan sonra eşle kahvaltı, ye bi şey olmaz filanlarla götürdüm iki koca dilimi
Sonra da hastalıktan uyuyakalmışım spor filan hak getire...eee akşam oldu börekten başka bi şey yok evde... yemin ederim buraya yazacak olmasam sağolsun @Negohatun um olmasa zaten yiyecek bi şey yok diyip yicektim eşim dedi ki eskilerden bi şey varsa ısıt yiyelim hemen burda imdadımaElhan ın tavsiyeleri yetişti dolapta 1-2 gün öncesinden kalan fırında pişmiş kabak patlıcan vardı. Onları yedim hayatım kurtuldu saldırıya geçmiş kilolar püskürtüldü biiznillah....@snglmlk senin adına da endişeleniyorum menü yazmayı bırakıp binbir zahmetle verdiğin kiloları alırsın diye... çünkü vermek zor, almak çok kolay. Hele de stresliysen......
Özet: menüleri yazalım ki yerken düşünelim. Evde sağlıklı yiyecekler bulunsun ki gözümüz döndüğünde onlarla yetinelim....
Maşallah kalabalık bir sulaleymis Allah bereket versin canım...Bu mevsimde civcivler çıkınca usutmesin ...erken olmuş gibi sanki...Benim annem de Kahramanmaraş Elbistan’lı ☺ Tavuklarım ve kurka yatan tavuk var civcivler var horozlar 20 geçkindir tahminenbilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?