Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yavrum kalıcı karbonhidratlar orada birikiyor. Yıllarca yediğimiz çikolatalar nerede sanıyorsun
spor da yapıyoruz 10 gündür hala incelme yok belim için bişey yaptığım yok orası gidiyor buraya özel spor yapıyoruz bari incel burdan gittt ay delirecem

Süper canım maaşallah canım menülerini yaz bence izinli de olsan menü olmayınca dengesi şaşıyor insanın. Benim şaşıyor mesela illa sopa lazım Nego
Haklısın canım yarın yazmaya başlarım artık,bugün karışık oldu çünkü ama cısss yok. En son da 18.30 da dükkanı kapadım zaten

Tatlişim tosbiğim benim mesajı okumadigin için anlayamadın. Bana cevap veriyor orada...ben de biraz artistlik yapıp tevriye sanatı yaptım. Bir sözcüğü iki anlama gelecek şekilde kullanırsan böyle oluyor.
Ben içinde Türkçe öğretmenliği ukde kalmış biri olarak çok seviyorum seni. Şimdi oğlum üzerinde uyguluyorum tüm bildiklerimi. Tabi çoğunu unutmuş biri olarak.

Ayyy abla benim bacak kaslarım sertleşti sanırım hala WC oturmakta çok zorlanıyorum namazı oturarak kılıyorum eğilip dogrulamıyorum ne yapsam geçer acaba yaa bu halde bile bugün spora gittim hep kol çalıştım biraz bacaklar yumuşasın diye eliptik ve koşu bandı kullandım bazen bacagım kas katı oluyor kitliyo kendini sanki adım atarken koşu bandında korkorak yürüdüm adım atamamda yüz üstü düşerim diye

Ben içinde Türkçe öğretmenliği ukde kalmış biri olarak çok seviyorum seni. Şimdi oğlum üzerinde uyguluyorum tüm bildiklerimi. Tabi çoğunu unutmuş biri olarak.
Ukdeni öperim senin. Maşallahin var tatlım...
Bebeğim o ağrıyı çekeceksin mecbur. Tek ilacı spora devam etmek bırakırsan ağrı devam eder.

spor da yapıyoruz 10 gündür hala incelme yok belim için bişey yaptığım yok orası gidiyor buraya özel spor yapıyoruz bari incel burdan gittt ay delirecem
Aynı benim durumum ama belden gidecek bişey kalmayınca basene inermiş yukardan aşa doğru ama kişiye göre değişiyormuş benim yüzden başlar erimeye sonra bele sonra kalça basen

Ne yapayım yoğun hayat koşuşturmacasında ara verdiğim diyete yeniden başlamaya çalışıyorum. 99 kiloyum. 35 yaşındayım.3 çocuk annesiyim.
Tatlım hoş geldin.

Tanistigimiza memnun oldum. Buradaysan çıtır adayimizsin hiç dert etme. Keyifli yağ yakimlarin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…