- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Çok tatlısın senzekana hayranım baciiiiiim ilk Gülüm benim
Yavrum kalıcı karbonhidratlar orada birikiyor. Yıllarca yediğimiz çikolatalar nerede sanıyorsunkızlar ben bu totomu nasil eriticem ya belim.gobegim incelmiş totom hala aynı niye burdan gitmiyo kilolar yaa uuuuufff bozucam diyeti vallaha
spor da yapıyoruz 10 gündür hala incelme yok belim için bişey yaptığım yok orası gidiyor buraya özel spor yapıyoruz bari incel burdan gittt ay delirecemYavrum kalıcı karbonhidratlar orada birikiyor. Yıllarca yediğimiz çikolatalar nerede sanıyorsun
Sağol canım izmir dönüsü hava değişimi etkiledi sanırım iki gündür cok iyi değilim aslında ama bugün toparladım
Hepimiz hastayız gercekten
Haklısın canım yarın yazmaya başlarım artık,bugün karışık oldu çünkü ama cısss yok. En son da 18.30 da dükkanı kapadım zatenSüper canım maaşallah canım menülerini yaz bence izinli de olsan menü olmayınca dengesi şaşıyor insanın. Benim şaşıyor mesela illa sopa lazımNego
İp atla canım yada ipsiz yapabilirsinkızlar ben bu totomu nasil eriticem ya belim.gobegim incelmiş totom hala aynı niye burdan gitmiyo kilolar yaa uuuuufff bozucam diyeti vallaha
Sari seronun gucu adina hepinizi sari seronluyorum
Ben içinde Türkçe öğretmenliği ukde kalmış biri olarak çok seviyorum seni. Şimdi oğlum üzerinde uyguluyorum tüm bildiklerimi. Tabi çoğunu unutmuş biri olarak.Tatlişim tosbiğim benim mesajı okumadigin için anlayamadın. Bana cevap veriyor orada...ben de biraz artistlik yapıp tevriye sanatı yaptım.Bir sözcüğü iki anlama gelecek şekilde kullanırsan böyle oluyor.
Ayyy abla benim bacak kaslarım sertleşti sanırım hala WC oturmakta çok zorlanıyorum namazı oturarak kılıyorum eğilip dogrulamıyorum ne yapsam geçer acaba yaa bu halde bile bugün spora gittim hep kol çalıştım biraz bacaklar yumuşasın diye eliptik ve koşu bandı kullandım bazen bacagım kas katı oluyor kitliyo kendini sanki adım atarken koşu bandında korkorak yürüdüm adım atamamda yüz üstü düşerim diyeB
Bebem eliptik sürüyorum şu an...bi ateş bastı sorma. 20 dakika oturarak 10 dakika ayakta ...iyi mi ama bugün en düşük ayar yani 1 de yaptım...seviye seviye ilerletirim kaslar sertlesmesin bı anda...negomu çağırdım gelmedi...
O seronun takıldıgı alet nasıl bir ses cıkarıyor yaa hastanede sabaha kadar uyutmadı beniSari seronun gucu adina hepinizi sari seronluyorum
Leslie yap her gün düzenlikızlar ben bu totomu nasil eriticem ya belim.gobegim incelmiş totom hala aynı niye burdan gitmiyo kilolar yaa uuuuufff bozucam diyeti vallaha
Ukdeni öperim senin. Maşallahin var tatlım...Ben içinde Türkçe öğretmenliği ukde kalmış biri olarak çok seviyorum seni. Şimdi oğlum üzerinde uyguluyorum tüm bildiklerimi. Tabi çoğunu unutmuş biri olarak.
Bebeğim o ağrıyı çekeceksin mecbur. Tek ilacı spora devam etmek bırakırsan ağrı devam eder.Ayyy abla benim bacak kaslarım sertleşti sanırım hala WC oturmakta çok zorlanıyorum namazı oturarak kılıyorum eğilip dogrulamıyorum ne yapsam geçer acaba yaa bu halde bile bugün spora gittim hep kol çalıştım biraz bacaklar yumuşasın diye eliptik ve koşu bandı kullandım bazen bacagım kas katı oluyor kitliyo kendini sanki adım atarken koşu bandında korkorak yürüdüm adım atamamda yüz üstü düşerim diye
Hi (hay) hitler diyesim geldi senin seronlu selamını alıncaSari seronun gucu adina hepinizi sari seronluyorum
Ne yapayım yoğun hayat koşuşturmacasında ara verdiğim diyete yeniden başlamaya çalışıyorum. 99 kiloyum. 35 yaşındayım.3 çocuk annesiyim.Sen ne yapıyorsun kac kilosun senide zayıflatalım mı
Aynı benim durumum ama belden gidecek bişey kalmayınca basene inermiş yukardan aşa doğru ama kişiye göre değişiyormuş benim yüzden başlar erimeye sonra bele sonra kalça basenspor da yapıyoruz 10 gündür hala incelme yok belim için bişey yaptığım yok orası gidiyor buraya özel spor yapıyoruz bari incel burdan gittt ay delirecem
Tatlişim tosbiğim benim mesajı okumadigin için anlayamadın. Bana cevap veriyor orada...ben de biraz artistlik yapıp tevriye sanatı yaptım.Bir sözcüğü iki anlama gelecek şekilde kullanırsan böyle oluyor.
Tatlım çok geçmiş olsun. Kıyamam . Yarın beraber yaparız benimki isinmaydi.
Eveeeet
Aralıklarla yapmayı denemek lazım bu arada beş dakika iki dakika mola....sonra vücut ısındıkça alıp başını gidiyor. Büyük ayarlarda ben de senin gibi debeleniyorum daha gelmedim oralara
[/QUOTE
Ucuncu de anladım çok şükürİnsallah gelirsin o ayarlara da ferah ferah Simdi pilateste anladım olayı, belimin alt kısmı bildigin odun gibi, üst taraf fazla esnek
Tatlım hoş geldin.Ne yapayım yoğun hayat koşuşturmacasında ara verdiğim diyete yeniden başlamaya çalışıyorum. 99 kiloyum. 35 yaşındayım.3 çocuk annesiyim.
TosbikimOoo ask böcükleri siziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?