Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:kedi:ay ablam sen benim kusuruma bakma bazan gestapolugun tutuyor konu diyet olunca.sırnaşık şey
tamam sustum .:kedi:afiyet olsun ...
meşşur oldu böreklerde .
Aman aebencim sakın susmalmaz:
naparız sonra bizyerimseniben
hepinizin yorumları benim için çok değerlizemuszemus
benimde huyum her şeyin açıklamasını yapcm illakisırnaşık şey

cicili bicili çok güzel şeyler var kızlara

ben kaçıyorum eve gidiyorum hepinizi öptüm koccaman

en çok da duru bebişi

canım benim çok teşekkür ederim bizde seni öpüyoruzzolumunekankayizsmileŞenizŞeniz
hayirlisiyla bir nefeste cikarirsin insallah canim.

6. takim civil civil civciv doluyor.
amin deryacım şimdilik ters duruyor benim fıstığım ama normal şekline dönerse inşallah çok istiyorum bir nefeste çıkarmayı:roflol::roflol::roflol:
evet çok az kalmış . Alırız tabiki canım benim bekliyoruz seni sabırsızlıkla . Inşallah hayırlısıyla duru bebeğimizi al bir kucağına .

evet evet kesin katılacağım az kaldı şöyle kendime bir geleyim hemen başlayacağım maratona:jeyyar:hihoyyythihoyyyt

Össgeeeee hoşgeldin canım hemencecik yap doğumunu sağlıkla da aramıza katıl Şeniz

biri börekmi dedi.ay yiyemiyoruzya canimiz nasil cekiyor.
melekcim döktürmüsüz siirleri

hadi insallah canim.

ay evet iki boğa evde ne yapacağız bakalım

yorumların için çokteşekkür ederim canım benim

evet benim evim ama henüz resimleri koyamadım çünkü perdelerimi değiştirmeyi düşünüyorum yaptırınca koyayım dedim bir kaç eksiğim var onlarda tamamlansın koyacağımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy kız sende mi duru ismini koymayı düşünüyosun :) benimde kızım olursa ismini duru koyacağım :)

evet canım benim eşim çok istedi duru ismini yoksa değiştirmeyi düşünürdüm zira çok da dalga geçen oluyor geçen gün abim anneme ne güzel oğulları olunca da hacı şakir koyarlar demiş bir yandan güldüm bir yandan da sabun markası olarak görülmesine uyuz oldumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

çünkü babamda duru sabun markası değil mi yahu diye tepki vermiştieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hemde inatçı keçi burcundan :roflol:

yengeç burcu
ay öyle demeeeeee benim yükselenim yengeç aile bağlarına ne kadar değer verir yengeçler iyi yönünden bak yahuuuuukaydirigubbakcemile2
[

Son düzenleme:
12/04/2010
SABAH
1 Simit
1 Bardak Ayran
ARA
1 Elma
ÖĞLEN
1 Kase Ezogelin Çorba
1 Kase Salata
1 Kase Yoğurt
1 Tane Haşlanmış Baget
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
1 Kase Bakla
1 Kase Yoğurt
SPOR
1 Saat Yürüyüş
----------------------------------------------------------------------------------------
13/04/2010
SABAH
1 Haşlanmış Yumurta
1 Parça Peynir
1 Tabak Maydanoz
ARA
1 Fincan Türk Kahvesi bilmiyorumkismile (Bu kahve ödem yapıyor-uyuz oluyorum kendime ya)
ÖĞLEN
1 Tane Kabak Dolması
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
1 Tabak Karnabahar Haşlaması(Baharat Ve Yoğurtla Tatlandırılmış)
SPOR
1 Saat Yürüyüş

evet nurooo bende göremedimm

inşallah canım takımın en ağır topu olmaya hazırlanıyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmilemafoldumbenmafoldumben

Doğum kiloları hemencecik verilir özgeciğimmm hiç meraklanma sen, sağ sağlim alalımda durumuzu kucağımıza allahımın izniyle :CüvCüv: gerisi kolay

Selam kızlarrrr.......... Herkesin keyifler yerindedir umarım..... Hemen menü bildirimimi yapayımmmm......

13/04/2010

SABAH:

Domates
Salatalık
4 tane light zeytin
1kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:

4 yemek kaşığı bakla
2 kaşık yoğurt

AKŞAM:

4 yemek kaşığı Yağsız pişmiş et sote
1 dilim ekmek

bugünkü menüm
kahvaltı 11:00
2 zeytin,peynir,1 tam buğday ekmeği,marul

öğle 17:00
kavurma,yoğurt,marul,2 biber

11:00 yarım armut,1 portakal

hahaahha.. aslında öyle şeylere çok dikkat ederim ama duru sabun olarak hiç düşünmemiştim :))) bana çok kibar isim olarak geliyodu duru hanım :kedi: durucum :kedi: ahh bide zayıf olursa durucum kurucum derlermi derler valla :1no2: aslında önceden cemre ismi çok hoşuma gidiyodu sonra bi baktım cemre kömür çıktı :roflol: dalga geçerler dedim demre geldi aklıma onunda bi manası yok sadece antalyada bi ilçe bide demliği andırıyo gibi geldi ondan da vazgeçtim.. eee ne olacak :bbo: isimsiz mi kalacak? aslında sade isimleri de çok seviyorum ben.. mesela zeynep gibi ama oda çok özensiz geliyo.. ammmaaann bi hamile kalayımda hayırlısıyla isimsiz kalmaz herhalde çocuk :roflol:

ecemmmm çok ama çok tebrik ediyorum seni canımmmmm opuyorumnanaktan

yaaaa çok güsellllll Allahım mutluluğunu daim etsin fıstığımmmm

Sinemciğim annemize iyi bakta bir an önce iyileşsin özledik seni Şeniz

Görev başarıyla yerine getiriliyor aşk böcüğüüüü olumunekankayizsmile

yaaaa bende sefgilimi çok özledimmmmm.... bende sinanla gitmek istiyorum adalara madalara.....:asigim:

saol ablacığımmmmm umarım bununla atlatmış olurur.

Tamam barıştım ozaman :lepi: bende seni pek çok seviyorummmm amaaa :asigim: yasinimide çok seviyorum müstakbel kocamı naniknanik:asigim:
Yasin eniştemiz hemencecik müstakbel kocada olmuşşşşş..... Ne diyeyim artık yakında burnumuza düğün kokuları gelecek gib.....

Buna çok güldüm yaaa süperrrrrrr:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Sen doğur bitane efendi fırlama kuzu sonrada bana emanet et en fanatiğinden FENERBAHÇELİ yapayım ben senin oğluşunu.... Sonra sende fenerbahçeli bi gelin alırsın...... :lepi: Aklıma yeni doğan çocuk geldiğinde direk hangi takımlı olacağı geliyooo sende malum hassassın bu konuda..... :teytey:

ALLAH kısmet ederse ben planlarımı yaptım kızlar . 2011 haziran gibi hamile kalmak istiyorum. kocamda tamam dedi

Senin kadar planlı ve programlı iş kolik bir insandan tam beklenecek bir davranış nazcığım.... Saatide belirledinizmi hamilelik için kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…