Aynen öyle canımmvereliniortakbazen ortama ayak uydurmak zorunda kalabiliyoruz ama napalım bozduk bikere deyip durmak yok yola devammmm :lepi:
Aman aebencim sakın susma:kedi:ay ablam sen benim kusuruma bakma bazan gestapolugun tutuyor konu diyet olunca.sırnaşık şey
tamam sustum .:kedi:afiyet olsun ...
meşşur oldu böreklerde .
simoş bu gidişle bizi doğurtmadan kendisi doğuracak ...
cicili bicili çok güzel şeyler var kızlara
ben kaçıyorum eve gidiyorum hepinizi öptüm koccaman
en çok da duru bebişi
amin deryacım şimdilik ters duruyor benim fıstığım ama normal şekline dönerse inşallah çok istiyorum bir nefeste çıkarmayı:roflol::roflol::roflol:hayirlisiyla bir nefeste cikarirsin insallah canim.
6. takim civil civil civciv doluyor.
evet çok az kalmış . Alırız tabiki canım benim bekliyoruz seni sabırsızlıkla . Inşallah hayırlısıyla duru bebeğimizi al bir kucağına .
bakabilirsiniz albüm yaptım
melekcim döktürmüsüz siirleriSen bana müjde misin umut musun sevgili
Kim demiş geçti mevsim ufukta göründü kar
Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgili
Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabi ki ben böyle olduğum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var
Sen bana vaat misin lütuf musun sevgili
Kim ne derse desin al beni sinene sar
Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili
Benim gönül ülkemde bir tek senin aşkın var
canım benim çok teşekkür ederim bizde seni öpüyoruzzolumunekankayizsmileŞenizŞeniz
amin deryacım şimdilik ters duruyor benim fıstığım ama normal şekline dönerse inşallah çok istiyorum bir nefeste çıkarmayı:roflol::roflol::roflol:
evet evet kesin katılacağım az kaldı şöyle kendime bir geleyim hemen başlayacağım maratona:jeyyar:hihoyyythihoyyyt
kıs boga burcu kızın olacak ....:ecrin_bebek: sende bogaydın dimi özkeeee..
alırız alırız sen gel yer olmasa bile ben çıkar seni koyarız takıma .kaydirigubbakcemile3
nede olsa kilo verme potansiyelin bol olur ..sırnaşık şey ay ne fenayım ne düşünüyorum ...
özkem baktın resimlerine fıstıkım ..Şeniz
ayy kız sende mi duru ismini koymayı düşünüyosun :) benimde kızım olursa ismini duru koyacağım :)
ay öyle demeeeeee benim yükselenim yengeç aile bağlarına ne kadar değer verir yengeçler iyi yönünden bak yahuuuuukaydirigubbakcemile2hemde inatçı keçi burcundan :roflol:
yengeç burcu
evet nurooo bende göremedimmYokki albüm ben göremedim
Össgeeeee hoşgeldin canım hemencecik yap doğumunu sağlıkla da aramıza katıl Şeniz
iyi aksamlar kizlar hepiniz öpüldünüz.yarin görüsürüz.
evet nurooo bende göremedimm
inşallah canım takımın en ağır topu olmaya hazırlanıyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmilemafoldumbenmafoldumben
Yokki albüm ben göremedim
ay evet iki boğa evde ne yapacağız bakalım
yorumların için çokteşekkür ederim canım benim
evet benim evim ama henüz resimleri koyamadım çünkü perdelerimi değiştirmeyi düşünüyorum yaptırınca koyayım dedim bir kaç eksiğim var onlarda tamamlansın koyacağımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım benim eşim çok istedi duru ismini yoksa değiştirmeyi düşünürdüm zira çok da dalga geçen oluyor geçen gün abim anneme ne güzel oğulları olunca da hacı şakir koyarlar demiş bir yandan güldüm bir yandan da sabun markası olarak görülmesine uyuz oldumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
çünkü babamda duru sabun markası değil mi yahu diye tepki vermiştieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ay öyle demeeeeee benim yükselenim yengeç aile bağlarına ne kadar değer verir yengeçler iyi yönünden bak yahuuuuukaydirigubbakcemile2
[
ecem tebrikler güzelim gördünmü bilmem karnen ...:))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-24.html
küsme elifim konuşurum ben senle ayyy çok sevindim valla simoşumun adına ayyy bende kocama birkez daha aşık oldum . Hiç bu kadar olacağını beklemiyordum aynı eve girince çok daha değişik yönlerini görüyorum . Kendisi çok titizmiş evi benden önce kalkıp toparlıyor.
Sinemciğim annemize iyi bakta bir an önce iyileşsin özledik seni Şeniz
Aşk böcüğünin şirkette işleri çok yoğundu, hafta sonu iki gün boyuncada sabah 9 da çıktı evden akşam 8,30 da geri girdi evine :kedi::asigim: azıcık adalara gittikte gönlümün prensiyle :icecream:
saol ablacığımmmmm umarım bununla atlatmış olurur.Merhabalar arkadaşlar.neler kaynatmışsnz öyle.ben girincede kimse olmuyo yaa:umursamaz:
nazcım resmlere baktm.maşallh çok güzel bir gelin olmuşsun
sinemcim annecğine geçmiş olsun canım.benim annemde şeker hastası.abimle ablamda öyle.çok zor gerçekten.allah kolaylık versin.
başın sağolsun nuro
monti linkine yazmaya başlıom.gidim bakim aebenim ordamı
Yasin eniştemiz hemencecik müstakbel kocada olmuşşşşş..... Ne diyeyim artık yakında burnumuza düğün kokuları gelecek gib.....Tamam barıştım ozaman :lepi: bende seni pek çok seviyorummmm amaaa :asigim: yasinimide çok seviyorum müstakbel kocamı naniknanik:asigim:
Ahahahaha manevralara bak kaydirigubbakcemile3 sırf sen verdiklerini al diye kaydirigubbakcemile3 Gazına gelme sakın hayatım, hatta şöyle kenara çekip kayınvalideleri ''anne sen ne ayaksın yaaa? neyin peşindesin sen?'' demek lazımmm kaydirigubbakcemile3 ahahaha hayali bile güzel düşünsene hayaat :lepi:
Bende erkek çocuk istiyorum zaten nuroşummm, şöyleee en yakışıklı en yaramazından en efendi fırlamasından :lepi: paylaşamam oğluşumuuuu öyleee gelinlerle , ben seçerim gelinimiiiiiii lülülülülülü önce bir doğursam delikafadulden çok fena doğurasım var yaaaa mafoldumben
ALLAH kısmet ederse ben planlarımı yaptım kızlar . 2011 haziran gibi hamile kalmak istiyorum. kocamda tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?