Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin takima canim:))
Zamanla tanicaz birbirmizi bende 23 yasinda bekarim taa 75 lerden 62 lere dustum:) hep birlikte kilo vermelere

Benim eliptik çok matah değil ama iş görüyor, A101 den almıştık buffalo marka.
Eliptik daha iyi bütün kaslar çalışıyor

Hosgeldin takima canim:))
Zamanla tanicaz birbirmizi bende 23 yasinda bekarim taa 75 lerden 62 lere dustum:) hep birlikte kilo vermelere
Ayyy 23 demek diyarbakır macerası demek 4 yıl . Ne güzel yaşlardı.heyy gidi günler....
Maşallah güzel kilo vermişsin. 1.68 boyundayım.70 olsam yeter bana.

Ayyy 23 demek diyarbakır macerası demek 4 yıl . Ne güzel yaşlardı.heyy gidi günler....
Maşallah güzel kilo vermişsin. 1.68 boyundayım.70 olsam yeter bana.
27 yasinda misin:)
Boyun uzun senin sanslisin
Benim boy 1.62 o yuzden hedefe 54 dedim bakalim:))

Rishrosecum Spor salonuna gitme imkanın varsa Eliptike vereceğin parayı oraya ver tatlım...özendim aldım olursa üzerinden inmem zannediyordum ama öyle olmadı. Benimki Voit marka hayvan gibi büyük... bir sürü yer kaplıyor. Satmaya da kıyamıyorum bugün negom spor yap dedi ondan gaza geldim...kilom durdu geri gitmiyor çare yolları arıyoruz...

Yaz gelse de denize gitsek yüzsek. Hem belki zayıf olup mikini de giyeriz

Salonda olsa spor sıkıcı ama el mahkum
Film açıp yapıyorum ben
Valla 1.saat 45 dk nasıl geçiyor anlamıyorum hiç sıkıcı degil ikinci seansa bile katılasım var insan kendini kuş gibi hafif hissediyor ama dünden beri bacaklar keyfimi kaçırıyo o ayrı ama şimdi deseler hadi spora yine giderim bende evde ağır yaşamları açar izlerdim eliptik yaparken

Abla özele gerek yokki benim gittigim spor salonu belediyenin çokta güzel ve bütün imkânlar var aslında her şehirde vardır araştırmak lazım

Bana göre değil kalabalıkta spor yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…