Hosgeldin takima canim:))Aynen hiç tutmadı saatleri .
Yeni geldim canım . O yüzden görmedin.
Kızlar ben de eliptik istiyorum. Bir öneri verin hangi marka nasıl kullanımı. Yürüme bandı var ama eliptik daha mi iyi ki?
Sağol canımben de memnun oldum
Sağol canım hoş buldum
Ayy deniz geldi aklıma.
İnşallah zıpzıp
Benim eliptik çok matah değil ama iş görüyor, A101 den almıştık buffalo marka.Aynen hiç tutmadı saatleri .
Kızlar ben de eliptik istiyorum. Bir öneri verin hangi marka nasıl kullanımı. Yürüme bandı var ama eliptik daha mi iyi ki?
Sağol canım hoş buldum
Ayy deniz geldi aklıma.
İnşallah zıpzıp
Bende a101 den almıştım altıs marka ama evde sıkıcı oluyor salon havası vermiyoBenim eliptik çok matah değil ama iş görüyor, A101 den almıştık buffalo marka.
Eliptik daha iyi bütün kaslar çalışıyor
Ayyy 23 demek diyarbakır macerası demek 4 yıl . Ne güzel yaşlardı.heyy gidi günler....Hosgeldin takima canim:))
Zamanla tanicaz birbirmizi bende 23 yasinda bekarim taa 75 lerden 62 lere dustum:) hep birlikte kilo vermelere
Salonda olsa spor sıkıcı ama el mahkumBende a101 den almıştım altıs marka ama evde sıkıcı oluyor salon havası vermiyo
Olursun olursun ben olduysam herkes olur canım yeterki isteAyyy 23 demek diyarbakır macerası demek 4 yıl . Ne güzel yaşlardı.heyy gidi günler....
Maşallah güzel kilo vermişsin. 1.68 boyundayım.70 olsam yeter bana.
Süper yapıyorsun.Salonda olsa spor sıkıcı ama el mahkum
Film açıp yapıyorum ben
27 yasinda misin:)Ayyy 23 demek diyarbakır macerası demek 4 yıl . Ne güzel yaşlardı.heyy gidi günler....
Maşallah güzel kilo vermişsin. 1.68 boyundayım.70 olsam yeter bana.
Rishrosecum Spor salonuna gitme imkanın varsa Eliptike vereceğin parayı oraya ver tatlım...özendim aldım olursa üzerinden inmem zannediyordum ama öyle olmadı. Benimki Voit marka hayvan gibi büyük... bir sürü yer kaplıyor. Satmaya da kıyamıyorum bugün negom spor yap dedi ondan gaza geldim...kilom durdu geri gitmiyor çare yolları arıyoruz...Aynen hiç tutmadı saatleri .
Sağol canım hoş buldum
Ayy deniz geldi aklıma.
İnşallah zıpzıp
Yaz gelse de denize gitsek yüzsek. Hem belki zayıf olup mikini de giyerizAynen hiç tutmadı saatleri .
Sağol canım hoş buldum
Ayy deniz geldi aklıma.
İnşallah zıpzıp
Valla 1.saat 45 dk nasıl geçiyor anlamıyorum hiç sıkıcı degil ikinci seansa bile katılasım var insan kendini kuş gibi hafif hissediyor ama dünden beri bacaklar keyfimi kaçırıyo o ayrı ama şimdi deseler hadi spora yine giderimSalonda olsa spor sıkıcı ama el mahkum
Film açıp yapıyorum ben
Böyle de bir yapım var ...dilim kurusun söylemezsem catlarimHem yap hem düşün
Abla özele gerek yokki benim gittigim spor salonu belediyenin çokta güzel ve bütün imkânlar var aslında her şehirde vardır araştırmak lazımRishrosecum Spor salonuna gitme imkanın varsa Eliptike vereceğin parayı oraya ver tatlım...özendim aldım olursa üzerinden inmem zannediyordum ama öyle olmadı. Benimki Voit marka hayvan gibi büyük... bir sürü yer kaplıyor. Satmaya da kıyamıyorum bugün negom spor yap dedi ondan gaza geldim...kilom durdu geri gitmiyor çare yolları arıyoruz...
Yoook canım şimdi 35 yaşındayım. Az kaldı 36 olacak .diyarbakır da 4 yıl yaşadım.27 yasinda misin:)
Boyun uzun senin sanslisin
Benim boy 1.62 o yuzden hedefe 54 dedim bakalim:))
Bana göre değil kalabalıkta spor yapmakValla 1.saat 45 dk nasıl geçiyor anlamıyorum hiç sıkıcı degil ikinci seansa bile katılasım var insan kendini kuş gibi hafif hissediyor ama dünden beri bacaklar keyfimi kaçırıyo o ayrı ama şimdi deseler hadi spora yine giderimbende evde ağır yaşamları açar izlerdim eliptik yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?