Tamda bugünNe ara başladın kız
Masada görürsünSen bu arada menunu yaz bakalim ne yedin ictin
Birinci olacagiz bu hafta
Neden 11 ocak canım özel bir gün mü?Gelenlere biside ikram edemiyoruzkotu ev sahibeleri
Cok sukur canim iyiyim
Ocak 11 e kdar zayiflama gibi planlar yapmakla mesgulum
11 ocakta kardesin gelecekde liste ne olacakGelenlere biside ikram edemiyoruzkotu ev sahibeleri
Cok sukur canim iyiyim
Kesinlikle cok iyi bir takımızGözler üzerimizde desene demekki gizli hayranlarımız çok Allah daha çok versinçünkü biz iyi bi takımız reklamlarrr
Bizim tatilciler gelicek o zamana kadar ne kadar versem kâr diyeNeden 11 ocak canım özel bir gün mü?
Amin cok tesekkur ederimNe sınavına hazırlanıyorsun ? Allah zihin açıklığı versin.
O zaman gordukten sonra cezalara hazir olMasada görürsün
Geceler bizim hatunnnnZiyaretçi biraz azalsin bari
İzne ayrilirim izinler yenileniyo ya11 ocakta kardesin gelecekde liste ne olacak
Hehehhh pek kaynasamadik seninle bu vesileyle tanimis oluruz bibirimizi
Benim sporum havaya bagli hava gizelse cikar yururum degilse evde otururum kös kösama rakibelerimi yenmek tek amacim ona gore
Ee dogru izinler yenileniyor da kilo alip geleceksinİzne ayrilirim izinler yenileniyo ya
yaa canim cidden ne zaman mezun olcam benbigun benden bikacaksin diye cok korkuyorum
Mutlu yılları olsun yavrucuğun
Gelenlere biside ikram edemiyoruzkotu ev sahibeleri
Cok sukur canim iyiyim
Yok yok bu sefer kilo almicamEe dogru izinler yenileniyor da kilo alip geleceksin
Bikar miyim hic senden
Kpatanim senin kilo ne durumda? Hic mi yemiyosun abur cubur ya ben niye aldim böyle 5 kilo geri off offEe dogru izinler yenileniyor da kilo alip geleceksin
Bikar miyim hic senden
İnsallah canim erkek kardesim de gelecek o zamana fit olmayi planliyorumOoo şimdi hatırladım, ablan gelecekti dimihatlar karıştıysa görmemiş gibi yap mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?