Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abovvv bir ateş bastı beni şimdi hadi bakalım (eğer çok spor yapacaksan, yaz bana özelden bir sonra ki mesajımda geri vites yapayım )

Hosgeldin takima canim:))
Zamanla tanicaz birbirmizi bende 23 yasinda bekarim taa 75 lerden 62 lere dustum:) hep birlikte kilo vermelere
Yaz gelse de denize gitsek yüzsek. Hem belki zayıf olup mikini de giyeriz
Ben göbekimle mikini haram bana.üst hep açılacak mış gibi geliyor bikini ile .arkadaşımın öyle bir hatırası var
Keşke gidebilsem. Eşim de bende çalışıyoruz. Bunun için bana 2 saat lazım. 3 çocuk evde eşim bakamıyor . Belki de bakmak istemiyor. Keşke baksa da gitsem.gel git de sorun gerçi yakında yok. 40 dk yol sürse ohooo bem vazgeçtim evde yürürüm ben

Abovvv bir ateş bastı beni şimdi hadi bakalım (eğer çok spor yapacaksan, yaz bana özelden bir sonra ki mesajımda geri vites yapayım )
Hehehhh pek kaynasamadik seninle bu vesileyle tanimis oluruz bibirimizi
Benim sporum havaya bagli hava gizelse cikar yururum degilse evde otururum kös kösama rakibelerimi yenmek tek amacim ona gore

Ben hicbi zaman spor yapamicam canim malesef ya mezun olmadan once cok guzel yapardim ama simdi sinav acisindan cok zaman kaybettirir spor dus falan. yemek ev isine anca yetisiyorum zaten elimden geldigi kadar hareket halinde olcam ama

Ayyy üzüldüm arkadaşına canım, ben sapasağlam saran üstler alıyorum açılmasın diye bı de inşallah güccücük yaptircam onları, kolay kolay kacmasinlar

Ziyaretcimiz cok iki gundur ama kim goremiyoruz :))
Iyiyim canim sen nasilsin
Gelenlere biside ikram edemiyoruz kotu ev sahibeleri
Cok sukur canim iyiyim
Ocak 11 e kdar zayiflama gibi planlar yapmakla mesgulum

Ben hicbi zaman spor yapamicam canim malesef ya mezun olmadan once cok guzel yapardim ama simdi sinav acisindan cok zaman kaybettirir spor dus falan. yemek ev isine anca yetisiyorum zaten elimden geldigi kadar hareket halinde olcam ama
Ne sınavına hazırlanıyorsun ? Allah zihin açıklığı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…