Kurumasın kurumasın, biz seni böyle kabul ettik de yeni gelenler ne bilsin seniBöyle de bir yapım var ...dilim kurusun söylemezsem catlarim
Doğum gunu kutlu olsun tekradan canimDoğum günümüz bitti foto koyup kaldiriyim burdaysaniz
Ellerine saglik canim baya heyecanli bi cekilis olmus
Bu arada rakibemmavitosbik07 iyi olan kazansin kiran kirana bi mucadelemiz olsun
ya canim dun evde degildim cok dengesiz bi gundu uzun uzun anlatmak istemedim ama elimde olsa daha guzel beslenird bi dahakine odulumu erkenden yicem
ay ayyy burda sopa isteyen biri var kimsede vermemis senden sopa mi esirgicemm balimmm
Hehehj nihayet senden zayifim yupplliii
Saka bi yana kac ayda 5 kilo yinede kotu sayilmaz bence canim bi cirpida verirsin sen
Ben hic olcmedim
Ama sagol sayende ölcucem İns:)) merak ettim ya
Haa 4 yil deyince benden 4 yil buyuksun sandım:)Yoook canım şimdi 35 yaşındayım. Az kaldı 36 olacak .diyarbakır da 4 yıl yaşadım.
Uuu ne kalabalikmisiz megerZiyaretcilerle birlikte 21 kisi variz
Deli gibi konuşuyoruz, görmemiş olamazsınHu hu kimse yokmu
Ziyaretcimiz cok iki gundur ama kim goremiyoruz :))Haa 4 yil deyince benden 4 yil buyuksun sandım:)
Uuu ne kalabalikmisiz meger
Naber tatlim
Dış minnaklardırZiyaretcimiz cok iki gundur ama kim goremiyoruz :))
Iyiyim canim sen nasilsin
@happy_mom_ sendemi hurma detoksu yapıyorsun bende bugün başladım senin kaçıncı günün nasıl geçiyor
Hosgeldin takima canim:))
Zamanla tanicaz birbirmizi bende 23 yasinda bekarim taa 75 lerden 62 lere dustum:) hep birlikte kilo vermelere
Rishrosecum Spor salonuna gitme imkanın varsa Eliptike vereceğin parayı oraya ver tatlım...özendim aldım olursa üzerinden inmem zannediyordum ama öyle olmadı. Benimki Voit marka hayvan gibi büyük... bir sürü yer kaplıyor. Satmaya da kıyamıyorum bugün negom spor yap dedi ondan gaza geldim...kilom durdu geri gitmiyor çare yolları arıyoruz...
Ben göbekimle mikini haram bana.üst hep açılacak mış gibi geliyor bikini ile .arkadaşımın öyle bir hatırası varYaz gelse de denize gitsek yüzsek. Hem belki zayıf olup mikini de giyeriz
Keşke gidebilsem. Eşim de bende çalışıyoruz. Bunun için bana 2 saat lazım. 3 çocuk evde eşim bakamıyor . Belki de bakmak istemiyor. Keşke baksa da gitsem.gel git de sorun gerçi yakında yok. 40 dk yol sürse ohooo bem vazgeçtim evde yürürüm benValla 1.saat 45 dk nasıl geçiyor anlamıyorum hiç sıkıcı degil ikinci seansa bile katılasım var insan kendini kuş gibi hafif hissediyor ama dünden beri bacaklar keyfimi kaçırıyo o ayrı ama şimdi deseler hadi spora yine giderimbende evde ağır yaşamları açar izlerdim eliptik yaparken
Ziyaretçi biraz azalsin bariDoğum gunu kutlu olsun tekradan canim
Bekliyorum
Hehehhh pek kaynasamadik seninle bu vesileyle tanimis oluruz bibirimiziAbovvv bir ateş bastı beni şimdihadi bakalım (eğer çok spor yapacaksan, yaz bana özelden bir sonra ki mesajımda geri vites yapayım )
Bende a101 den almıştım altıs marka ama evde sıkıcı oluyor salon havası vermiyo
Ben hicbi zaman spor yapamicam canim malesef ya mezun olmadan once cok guzel yapardim ama simdi sinav acisindan cok zaman kaybettirir spor dus falan. yemek ev isine anca yetisiyorum zatenMenü, su, spor
Puanın : 10
Menü, suspor olmadığı için
Puanın : 7
Menü, su, spor
Puanın : 10
Menü, suspor olmadığı için
Puanın : 7
Canım neden hurma diyeti yapıyorsun? Kilo vermen iyi, menü ve sporun da iyi hep
Buraya gelin
Salonda olsa spor sıkıcı ama el mahkum
Film açıp yapıyorum ben
Sen bu arada menunu yaz bakalim ne yedin ictinZiyaretçi biraz azalsin bari
Ayyy üzüldüm arkadaşına canım, ben sapasağlam saran üstler alıyorum açılmasın diyeBen göbekimle mikini haram bana.üst hep açılacak mış gibi geliyor bikini ile .arkadaşımın öyle bir hatırası var
Keşke gidebilsem. Eşim de bende çalışıyoruz. Bunun için bana 2 saat lazım. 3 çocuk evde eşim bakamıyor . Belki de bakmak istemiyor. Keşke baksa da gitsem.gel git de sorun gerçi yakında yok. 40 dk yol sürse ohooo bem vazgeçtim evde yürürüm ben
Gelenlere biside ikram edemiyoruzZiyaretcimiz cok iki gundur ama kim goremiyoruz :))
Gözler üzerimizde desene demekki gizli hayranlarımız çok Allah daha çok versinZiyaretcimiz cok iki gundur ama kim goremiyoruz :))
Ne sınavına hazırlanıyorsun ? Allah zihin açıklığı versin.Ben hicbi zaman spor yapamicam canim malesef ya mezun olmadan once cok guzel yapardim ama simdi sinav acisindan cok zaman kaybettirir spor dus falan. yemek ev isine anca yetisiyorum zatenelimden geldigi kadar hareket halinde olcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?