Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O katılaşma olduğu zaman hocalar masajla rahatlatır aslında, ben giderken öyle yapıyorlardı. Ama digerleri normal, birden fazla yüklendin ya, çok sıkıntı yasatan yere kas gevşetici krem varsa sürebilirsin

if hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
Ben de aynı kanıdayım.ben de en güzel if artı keto ile zayıflıyorum.
Ben 18/6 yöntemini uyguluyorum.memnunum
Çok iyi yapıyorsun canım. korumayı da becerirsek tamamdır.
Sanırım ben başlıycam pzt.araştırdım biraz çok kafama yattı.benim yaşam şeklime çok uygun.bide ketoyla birleştirmeyi düşünüyorum.
Ayy inşallah başlarsın.bende başlamak istiyorum ama yapamadım bir türlü
16/8 değil mi o birde18/6 mi var

benim de önceden yaptığım yöntem yağdan verdiriyor kesinlikle
Tonsilit değil canım engel olan. havuz kirli ise bir de havuz ortamında çok cereyan var.girip çıkarken dayanamıyor vücut sanırım.

QUOTE="cgdmk, post: 62147028, member: 262079"]
Ben cok istedim ve denedim if diyetini ama tam olarak beceremedim. Detayları var sanırım, ben de pek hakim değilim ama sen detaylı biliyorsan ben eslik edebilirim, bana da o tur diyetler iyi geliyor, hem daha ince gosteriyor kilo verince
[/QUOTE]
Beni de başlatın kızlar.

İp atla canım yada ipsiz yapabilirsin
Leslie yap her gün düzenli
Aynı benim durumum ama belden gidecek bişey kalmayınca basene inermiş yukardan aşa doğru ama kişiye göre değişiyormuş benim yüzden başlar erimeye sonra bele sonra kalça basen
tavsiyelerinizi yapacağım teşekkür ederim. Gulumse24 eritelim madem bekleriz yapacak bişey yok en son gidecek madem :/

Ellerine saglik canim baya heyecanli bi cekilis olmus
Bu arada rakibem mavitosbik07 iyi olan kazansin kiran kirana bi mucadelemiz olsun
Cuma ödüle izin var evet kilo verenlere, sende verdin ama akşam olmasın gün içinde olsun ödüller
ya canim dun evde degildim cok dengesiz bi gundu uzun uzun anlatmak istemedim ama elimde olsa daha guzel beslenird bi dahakine odulumu erkenden yicem
Zipzip- kaptanim tartildim 63.9 sopa serbest. Ben simdi kaciyorum derse aralarda yazarim insallah siz o sırada yuhalamaya baslayin ben bakcam dönüp
ay ayyy burda sopa isteyen biri var kimsede vermemis senden sopa mi esirgicemm balimmm
Hehehj nihayet senden zayifim yupplliii
Saka bi yana kac ayda 5 kilo yinede kotu sayilmaz bence canim bi cirpida verirsin sen
Ben hic olcmedim
Ama sagol sayende ölcucem İns:)) merak ettim ya

Insallah canim benim neyseki erkenden müdahale ettik

16-8 20-4 yaptım ben de bir süre çok sevdim tam benlik dedim ama şöyle bir sıkıntı oldu hiç ailemle sofra da oturtamadım neredeyse
Aynen hiç tutmadı saatleri .
Rishrose tanismadik değil mi Ne zaman geldin hatırlamıyorum ... Allah Allah ...
Yeni geldim canım . O yüzden görmedin.
Yeni geldi ablacım daha bizde tanısmadık

Kızlar ben de eliptik istiyorum. Bir öneri verin hangi marka nasıl kullanımı. Yürüme bandı var ama eliptik daha mi iyi ki?
Tatlım hoş geldin.
Eki Görüntüle 2567535
Tanistigimiza memnun oldum. Buradaysan çıtır adayimizsin hiç dert etme. Keyifli yağ yakimlarin olsun.
Sağol canımben de memnun oldum
Hoş geldin canım aramıza
Sağol canım hoş buldum
Su çok güzel gelsene
Ayy deniz geldi aklıma.
Allah bagıslasın cocuklarını,gel birlikte verelim o zaman kilolarını
İnşallah zıpzıp

Menü, su, spor
Puanın : 10
Menü, su spor olmadığı için
Puanın : 7
Menü, su, spor
Puanın : 10
Bugünkü menü
Saat 10:30 limonlu su
Saat 11:00 1 kase yoğurt
Saat 12:30 7 adet hurma
Saat 14:00 yeşil çay
Saat 16:30 1 kase hurma 7 adet hurma
Saat 17:00 yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor yok
Menü, su spor olmadığı için
Puanın : 7
Canım neden hurma diyeti yapıyorsun? Kilo vermen iyi, menü ve sporun da iyi hep
Keşke bende katılabilsem size Kabul eder misiniz?
Buraya gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…