- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Ayyy abla benim bacak kaslarım sertleşti sanırım hala WC oturmakta çok zorlanıyorum namazı oturarak kılıyorum eğilip dogrulamıyorum ne yapsam geçer acaba yaa bu halde bile bugün spora gittim hep kol çalıştım biraz bacaklar yumuşasın diye eliptik ve koşu bandı kullandım bazen bacagım kas katı oluyor kitliyo kendini sanki adım atarken koşu bandında korkorak yürüdüm adım atamamda yüz üstü düşerim diye
Hoş geldin canım aramızaNe yapayım yoğun hayat koşuşturmacasında ara verdiğim diyete yeniden başlamaya çalışıyorum. 99 kiloyum. 35 yaşındayım.3 çocuk annesiyim.
Tmm canım çok sagolO katılaşma olduğu zaman hocalar masajla rahatlatır aslında, ben giderken öyle yapıyorlardı. Ama digerleri normal, birden fazla yüklendin ya, çok sıkıntı yasatan yere kas gevşetici krem varsa sürebilirsin
Su çok güzel gelseneNe yapayım yoğun hayat koşuşturmacasında ara verdiğim diyete yeniden başlamaya çalışıyorum. 99 kiloyum. 35 yaşındayım.3 çocuk annesiyim.
Tosbikim
Maksat muhabbet olunca baldan tatlı oluyoruz.
Tatlım hoş geldin.
Eki Görüntüle 2567535
Tanistigimiza memnun oldum. Buradaysan çıtır adayimizsin hiç dert etme. Keyifli yağ yakimlarin olsun.
Depreştik biz bugünOoo ask böcükleri siziiiiii
Tmm canım çok sagol
Allah bagıslasın cocuklarını,gel birlikte verelim o zaman kilolarınıNe yapayım yoğun hayat koşuşturmacasında ara verdiğim diyete yeniden başlamaya çalışıyorum. 99 kiloyum. 35 yaşındayım.3 çocuk annesiyim.
Bugun kendimi çok salladım yukardan tutunup kendimi aşa saldım bol bolO katılaşma olunca esneme hareketi yapabilirsin salonda
Ben de aynı kanıdayım.ben de en güzel if artı keto ile zayıflıyorum.if hakkında ne düşünüyorsunuz. acaba akşamları erken yiyip if diyetine geri mi dönsem bu zamana kadar bana en iyi gelen zayıflatan o oldu ..
Çok iyi yapıyorsun canım. korumayı da becerirsek tamamdır.Ben 18/6 yöntemini uyguluyorum.memnunum
Ayy inşallah başlarsın.bende başlamak istiyorum ama yapamadım bir türlüSanırım ben başlıycam pzt.araştırdım biraz çok kafama yattı.benim yaşam şeklime çok uygun.bide ketoyla birleştirmeyi düşünüyorum.
16/8 değil mi o birde18/6 mi var
benim de önceden yaptığım yöntem yağdan verdiriyor kesinlikle
Tonsilit değil canım engel olan. havuz kirli ise bir de havuz ortamında çok cereyan var.girip çıkarken dayanamıyor vücut sanırım.Tonsillitin yüzmeye engeli olmaz canım, yine de iciniz rahat etsin diye bahar mevsiminde başlayın en azindan, kolay hasta oluyorsa. Kızım 2 kez kulaktan ameliyat oldu geniz etinden dolayı, o bile engel değil yüzmeye, devam ediyor kursa
İp atla canım yada ipsiz yapabilirsin
Leslie yap her gün düzenli
tavsiyelerinizi yapacağım teşekkür ederim.Aynı benim durumum ama belden gidecek bişey kalmayınca basene inermiş yukardan aşa doğru ama kişiye göre değişiyormuş benim yüzden başlar erimeye sonra bele sonra kalça basen
Rishrose da gulerse sıkıntı yok demektir.alemsin abla yaa çok güldüm
En zor giden bölge ama gidecek mecbur gitmelitavsiyelerinizi yapacağım teşekkür ederim.Gulumse24 eritelim madem bekleriz yapacak bişey yok en son gidecek madem :/
Çoook eğlenecüük
Eki Görüntüle 2567366
@HasibeG seni katmıştım çıkardım oruç var çünkü olmaz.
@malipina
Nego
@retro_hippo sağlık sorunları sebebiyle eklemedim
Elhan Kafayı diyetle bozduğun için sanada uygun değil rekabet.
aypare ackerman seni eklemekte kararsız kaldım ve ben sana çıktım :)
Ellerine saglik canim baya heyecanli bi cekilis olmusHaftanın Rekabetleri
aypare ackerman & @Bonus
sonngulen & @happy_mom_
Gulumse24 & @Elalis
@Ytmz & @cgdmk
mavitosbik07 & @Yohanime
@pastel34 & @SchonerDuft
@s i d e l y a & yeni gelen arkadaş
Gazanız mübarek olsun.
Ez, kır, parçala
ya canim dun evde degildim cok dengesiz bi gundu uzun uzun anlatmak istemedim ama elimde olsa daha guzel beslenird bi dahakine odulumu erkenden yicemCuma ödüle izin var evet kilo verenlere, sende verdinama akşam olmasın gün içinde olsun ödüller
ay ayyy burda sopa isteyen biri var kimsede vermemis senden sopa mi esirgicemm balimmmZipzip- kaptanim tartildim 63.9 sopa serbest. Ben simdi kaciyorum derse aralarda yazarim insallah siz o sırada yuhalamaya baslayin ben bakcam dönüp
Ben hic olcmedimElhan vücut ölçülerim göğüs 89 bel 77 kalça 96 kuzum bu beli nasıl inceltirim senin belin kaç? Sizinkileri de merak ediyorum sakıncası yoksa boy kilonuzla beraber yazabilir misiniz arkadaşlar ? Benim vücut odun gibi dümdüz aşağı iniyor yüzüm çok zayıf olduğu için görenler bi şey mi oldu diyor bi de sizinkileri öğreneyim sorun bende mi bakalım
Insallah canim benim neyseki erkenden müdahale ettikEllerine saglik canim baya heyecanli bi cekilis olmus
Bu arada rakibemmavitosbik07 iyi olan kazansin kiran kirana bi mucadelemiz olsun
ya canim dun evde degildim cok dengesiz bi gundu uzun uzun anlatmak istemedim ama elimde olsa daha guzel beslenird bi dahakine odulumu erkenden yicem
ay ayyy burda sopa isteyen biri var kimsede vermemis senden sopa mi esirgicemm balimmm
Hehehj nihayet senden zayifim yupplliii
Saka bi yana kac ayda 5 kilo yinede kotu sayilmaz bence canim bi cirpida verirsin sen
Ben hic olcmedim
Ama sagol sayende ölcucem İns:)) merak ettim ya
Aynen hiç tutmadı saatleri .16-8 20-4 yaptım ben de bir süre çok sevdim tam benlik dedim ama şöyle bir sıkıntı oldu hiç ailemle sofra da oturtamadım neredeyse
Yeni geldim canım . O yüzden görmedin.Rishrose tanismadik değil miNe zaman geldin hatırlamıyorum ... Allah Allah ...
Yeni geldi ablacım daha bizde tanısmadık
Kızlar ben de eliptik istiyorum. Bir öneri verin hangi marka nasıl kullanımı. Yürüme bandı var ama eliptik daha mi iyi ki?B
Bebem eliptik sürüyorum şu an...bi ateş bastı sorma. 20 dakika oturarak 10 dakika ayakta ...iyi mi ama bugün en düşük ayar yani 1 de yaptım...seviye seviye ilerletirim kaslar sertlesmesin bı anda...negomu çağırdım gelmedi...
Sağol canımTatlım hoş geldin.
Eki Görüntüle 2567535
Tanistigimiza memnun oldum. Buradaysan çıtır adayimizsin hiç dert etme. Keyifli yağ yakimlarin olsun.
Sağol canım hoş buldumHoş geldin canım aramıza
Ayy deniz geldi aklıma.Su çok güzel gelsene
İnşallah zıpzıpAllah bagıslasın cocuklarını,gel birlikte verelim o zaman kilolarını
Menü, su, spor21 Aralık
Sabah 09.10 iki mandalina bir kk peynir birkaç zeytin bi çatal bal bir avuç kuruyemiş (ceviz-fındık)
Saat 12 bir avuçtan az patlamış mısır bi sütlü şekersiz kahve
17.00 bir elma bir çatal fırında tavuk
Saat 19.30 az tavuk yanında fırında pişip yağı azalmış peynir ( 70-80 gr kadar)
1400 ml su
Spor 37,5 puan
Menü, suKahvalti 12.00 (gec uyandigim icin pek sabah sayilmaz) 2 dilim ekmek az kasardan yagsiz tost ceyrek havuc yarim biber 1 catal beyaz peynir sekersiz cay
Ara 14.30 türk kahvesi
Ara 16.00 1 elma
Aksam 18.30 2 tane tavuk kanat (kanatlar cok küçüktü)+ 1 kasik pilav + limonlu mor lahana havuc salatasi
Su 2 litre
Spor yok
Menü, su, spor21 Aralık Cumartesi
Saat:08.30 1 gunkurusu, 4 çeri, 4 zeytin, 1 dlm ezine, 1 dlm tam buğday, cay
Saat:02.30 1 hurma, 1 gün kurusu
Saat:19.00 2 kepçe tarhana, 1 adet fırında tavuk baget
Saat:21.30 1 sb yoğurt
Aralarda cay, kahve
Su:2,5 litre
Spor:1 saat reformer, 5400 adim, 40 dk evde pilates.
375 puanNego @Bonus
Menü, suBugünkü menü
Saat 10:30 limonlu su
Saat 11:00 1 kase yoğurt
Saat 12:30 7 adet hurma
Saat 14:00 yeşil çay
Saat 16:30 1 kase hurma 7 adet hurma
Saat 17:00 yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor yok
Buraya gelinKeşke bende katılabilsem sizeKabul eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?