Geçmiş olsun canım, canını neye sıktın böyle.Yediklerim yeterliydi açlık yoktu . Panik atak olabilir yarına böyle olursa drye gidicem. Tansiyon sorunum yok .
Ben 1.60im. mutlaka spora baslamalisin canım öyleyse.1.64 üm kalın kemikliyim üstelik
Insallah cabuk gelir elektrik kısın büyük sıkıntıCocuklar gece uyurken usumesinler diye oglen yikayayim dedim elektrik kesildi simdide iyi mi insallah uzun surmez
Gideyimde evlatlarima tarhana corbasi icireyim icleri isinsin
Kötü olmuş canım yaa, battaniye altına da oturt ısınırlar.Cocuklar gece uyurken usumesinler diye oglen yikayayim dedim elektrik kesildi simdide iyi mi insallah uzun surmez
Gideyimde evlatlarima tarhana corbasi icireyim icleri isinsin
Hiç yok demem gönder gelsinBahçeden toplim ben sana
Geçmezse gidicem . Sağol canımKolay gelsin canım, ben dün yıkadım çocukları, pazar gününe bırakınca iki ayağım bir pabuca giriyor
Aaa çok geçmiş olsun canım, mutlaka git doktora
Sorun olmaz göndereyim.Canım sorun olmazsa son listeni benimle de paylaşabilir misin.semizotu dedin de canım çekti çok özledim, Mersin'de yaşadığını bilmiyordum. Orda doğup büyüdüm.
sorun olmazsa bana da gönderebilir misinHiç yok demem gönder gelsin
Geçmezse gidicem . Sağol canım
Sorun olmaz göndereyim.
Ama yapıp denediğimi gönderecem şuan yaptığımı ilk kez yapıyorum.
Merkezdeyim bende .
Mersin güzel ve rahat şehir
Aman geçmiş geçmişte kalmalı işte eşim sağolsun çok sıktı canımıGeçmiş olsun canım, canını neye sıktın böyle.
Gönderirim canımsorun olmazsa bana da gönderebilir misin
Süpersin canım insallah sınav dönemini güzel atlatırsınders çalıştım geldim mükemmel bnir gündü kafeye gittik alt ve üst katları ders çalışılan bir kafe çok güzel ortamdıhemde diyeti bozmadım bir tane zuber yedim kahveyle dersimi de çalıştım akşama da sporu yaparım ilk defa sınav zamanı cozutmuyorum hadi maşallah diyeyim
Yapacak bişey yok malesef onlara.Aman geçmiş geçmişte kalmalı işte eşim sağolsun çok sıktı canımıhatasını anladı ama neye yarar
Siz daha çocuk yıkama levelindesiniz dimiKolay gelsin canım, ben dün yıkadım çocukları, pazar gününe bırakınca iki ayağım bir pabuca giriyor
Evet yaaa, öyleyiz daha. Büyümüş çocuklar güzeldir herhalde.Siz daha çocuk yıkama levelindesiniz dimi
DeğilEvet yaaa, öyleyiz daha. Büyümüş çocuklar güzeldir herhalde.
Türlü türlü dertleri oluyor dimi o yaşlarda. Bakalım neler göreceğiz.Değil
Keşke hep küçük kalsalardı.koşuşturma,vücut yorgunluğu bitiyor ama beyin yorgunluğu başlıyor ki en zoru
Hosgeldinn canım gecmis olsun dikkat et havalarda cok soguk yarın içinMerhaba kızlar anca geldim. Kurs vardı sabah gelince pazar vs. Derken zaman geçmiş. Biraz da üşütmüşüm sanırım birşeyler yiyip yattım. Ama hala bir ezginlik var üzerimde. Sabah da bahçe nöbetcisiyim. Soğuk olacak.kat kat giyinirim yarın öğlen de yorgun gelirim.
Yok canım bunu ilk defa yapıyorum.
Bendeki listelerin hepsi diyetisyen listesi canım 3 diyetisyenim oldu hepsinin tarzı farklı . Hepsinde 3 ana 2 yada 3 ara öğün oluyor. Ilk 2 diyetisyen tüp bebek tedavisine göre liste düzenledi içinde detoks yoktu . Son diyetisyenim 2 10 günlük liste verdi detokslu . Açlığa gelince hiç bu kadar aç kalmamıştım. 20 günde 3.10 gr verdim geride almadım diyebilirim.
Bana semiz otu alkoca mersinde bulamadım
Sanırım senin doğum günün nice mutlu sağlıklı şanslı ve fit yılların olsun
geçmiş olsun :/ inşallah gönlünü güzel bir jestle alır telafi eder.Aman geçmiş geçmişte kalmalı işte eşim sağolsun çok sıktı canımıhatasını anladı ama neye yarar
teşekkür ederimGönderirim canım
inşallah kaptanımSüpersin canım insallah sınav dönemini güzel atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?