Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ders çalıştım geldim mükemmel bnir gündü kafeye gittik alt ve üst katları ders çalışılan bir kafe çok güzel ortamdı hemde diyeti bozmadım bir tane zuber yedim kahveyle dersimi de çalıştım akşama da sporu yaparım ilk defa sınav zamanı cozutmuyorum hadi maşallah diyeyim

Bahçeden toplim ben sana
Hiç yok demem gönder gelsin
Kolay gelsin canım, ben dün yıkadım çocukları, pazar gününe bırakınca iki ayağım bir pabuca giriyor

Aaa çok geçmiş olsun canım, mutlaka git doktora
Geçmezse gidicem . Sağol canım
Canım sorun olmazsa son listeni benimle de paylaşabilir misin.semizotu dedin de canım çekti çok özledim, Mersin'de yaşadığını bilmiyordum. Orda doğup büyüdüm.
Sorun olmaz göndereyim.
Ama yapıp denediğimi gönderecem şuan yaptığımı ilk kez yapıyorum.
Merkezdeyim bende .
Mersin güzel ve rahat şehir

sorun olmazsa bana da gönderebilir misin

Süpersin canım insallah sınav dönemini güzel atlatırsın

Evde 3 aile misafirimiz var. Ara öğün saatim çaldı ve kuru kayısımı yedim. Aklınızda bulunsun A101 de Çerezya markası olarak ufak kesme kayısı bulunuyor. Çok güzel doyuruyor ben bir avuç yedim yanında da çay içtim :) Fiyatı 10.95 ben indirimden 7 TL ye aldım:)

Hosgeldinn canım gecmis olsun dikkat et havalarda cok soguk yarın için

Aman geçmiş geçmişte kalmalı işte eşim sağolsun çok sıktı canımı hatasını anladı ama neye yarar
geçmiş olsun :/ inşallah gönlünü güzel bir jestle alır telafi eder.
Gönderirim canım
teşekkür ederim
Süpersin canım insallah sınav dönemini güzel atlatırsın
inşallah kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…