Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herşeyi gördüm havvaaa tşk ederim elbisen benşm yeni aldığım tunigin renginde modelide benziyor bundan az kısa mutlu yıllar paşaya iyiki doğmuş
Rica ederim canım teşekürler
Zayiflayinca tekrar giyip cekilicem öncesi sonrası

Elalis 1 bardak portakal suyu kaç tane portakaldan meydana geliyor sen biliyonmu şeker yüklemesi yapmışsın kendine aman bananeyse artık ye bacım ye lop lop yağ olsun

Bunu dün yorumladım

Bu arada söyledim mi bilmiyorum ama kızlar ben yoğurt kürü yapıyorum gece yatmadan önce ve deneyin derimmmmmm 2 kilo verdim 5 günde. e tabi bide yemekten 1 saat sonra evde leslie yaptım. Sizi zayıflatıcam kendim de zayıflıcammmmm :)) isteyen olursa yazabilirim kür tarifini

Çok iyi canım

Sporla birlesince güzel sonuc vermis
Neymis kür tarifin yapmak isteyen olur belki

Sporla birlesince güzel sonuc vermis
Neymis kür tarifin yapmak isteyen olur belki
Şimdik bunu gece yatmadan yarım saat önce yapıp yiyorsunuz..

3 yemek kaşığı yoğurt
yarım limon
1 çay kaşığı pulbiber
ben biraz da kekik atıyorum tadını seviyorum

hepsini iyice karıştırıyorsunuz, ayrıca bu kür gece sürekli uyanıp uyku problemi çekenler için de çok işe yarıyor rahat rahat uyutuyor.. Göbek yağları için denemek istemiştim ben ama zamanla tadını da sevdim yapıp yapıp yiyorumm. Yemeklerin yanında da yoğurdu eksik etmeyinnn derim :)

Bir dönem yapmıstım bunu ama devamını getiremiştim limonum bitmisti sonrada yapmayı unuttum :)))

Menü, su, spor
Puanın : 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…