Güzelligin kilonu kapatıyor üzülmeKoydum yaglarima da bakın bana bir çare bulun ☺
Rica ederim canım teşekürlerHerşeyi gördüm havvaaa tşk ederim elbisen benşm yeni aldığım tunigin renginde modelide benziyor bundan az kısamutlu yıllar paşaya iyiki doğmuş
Menü, su, spor
Puanın : 10
Canım bundan sonra öğün saatlerini yazar mısın
Menü, su, spor
Bu menü şaşırtma menüsü olmamış, normal bir menü olmuş
Menü, su, spor
Sıyu artır lütfen :/
Kaçamak hakkın vardı canım tabi ki ama dediğin gibi gün içinde olsun cuma kaçamağın bir daha
Kaçamaklar neydi acabaa
Ben yazdım hatta etiket yaptım detoks diye yorumlamamış ola bilirsin diye düşündümListede 12 kişi var ama paylaşılan menü 6, tebrikler
Bakayım ama yorumlamasam beğeni yapmam o mesajınaBen yazdım hatta etiket yaptım detoks diye yorumlamamış ola bilirsin diye düşündüm
Bunu dün yorumladım20 aralık cuma menüsü
Sabah kahvaltım saat 10.00
2 kaşık tulum peyniri
1.5 tane haşlanmış yumurta
4 tane patates kızartması
3 dal tere
2 dilim ekmek
Öğlen ve akşam kuranda saat 15.30
1 çorba kasesi tavuklu pilav
2 kaşık kapya biber salatası
2 tane yoğurtlu brokoli ve karnıbahar
2 kaşık kasefe
1 dilim havuçlu bisküvili tatlı
2 lirte su
40 dk yürüyüş
40 puan
Nego Bonus
21 aralık cumartesi menüsü
Sabah kahvaltım saat 8.00
7 tane hurma 1 kase yoğurt
Öğlen yemegi saat 12.30
7 tane hurma
1 kase yoğurt
Akşam yemeği saat 18.00
7 tane hurma
1 kase yoğurt
2 litre su bitecek
Spor toplam 365 puan
Nego
Bonus
Çok iyi canımBu arada söyledim mi bilmiyorum ama kızlar ben yoğurt kürü yapıyorum gece yatmadan önce ve deneyin derimmmmmm2 kilo verdim 5 günde. e tabi bide yemekten 1 saat sonra evde leslie yaptım. Sizi zayıflatıcam kendim de zayıflıcammmmm :)) ❤❤ isteyen olursa yazabilirim kür tarifini
Sporla birlesince güzel sonuc vermisBu arada söyledim mi bilmiyorum ama kızlar ben yoğurt kürü yapıyorum gece yatmadan önce ve deneyin derimmmmmm2 kilo verdim 5 günde. e tabi bide yemekten 1 saat sonra evde leslie yaptım. Sizi zayıflatıcam kendim de zayıflıcammmmm :)) ❤❤ isteyen olursa yazabilirim kür tarifini
Şimdik bunu gece yatmadan yarım saat önce yapıp yiyorsunuz..Sporla birlesince güzel sonuc vermis
Neymis kür tarifin yapmak isteyen olur belki
8 kişi yazmamıs hatta iki kişi cumadan beri siteye girmemisZipzip- dün ki menüsünü yazmayanlar
Canfeb
merryangel
Bonus
pastelfit
Alvillaa
NefesYaren
birmuhendisanne
SchonerDuft
Yazmış olanlar hatırlatsın, cumartesi menüsünü, kafam dolu oluyor unutuyorum bazen
Kolay gelsin canımBana müsaade işlerim var
Bir dönem yapmıstım bunu ama devamını getiremiştim limonum bitmisti sonrada yapmayı unuttum :)))Şimdik bunu gece yatmadan yarım saat önce yapıp yiyorsunuz..
3 yemek kaşığı yoğurt
yarım limon
1 çay kaşığı pulbiber
ben biraz da kekik atıyorum tadını seviyorum
hepsini iyice karıştırıyorsunuz, ayrıca bu kür gece sürekli uyanıp uyku problemi çekenler için de çok işe yarıyor rahat rahat uyutuyor.. Göbek yağları için denemek istemiştim ben ama zamanla tadını da sevdim yapıp yapıp yiyorumm. Yemeklerin yanında da yoğurdu eksik etmeyinnn derim :) ❤❤❤❤❤
Sağol canım8 kişi yazmamıs hatta iki kişi cumadan beri siteye girmemis
Kolay gelsin canım
Bende cuma günleri aynı hisleri yasıyorumSağol canım
Kafam dolu, kendi sayfamda var ya böyle oluyorum çoğu zaman
Sağol canımMaşaallah
Ben bu gazla 100 kiloya giderimGüzelligin kilonu kapatıyor üzülme
Menü, su, spor21 aralık menüm
Sabah
1 kase ev yoğurt
1 kepekli galeta
1 mandalina küçük
Ara
10 çiğ badem
1 kupa yeşil çay
Öğlen
Mantar sote 5 yk kadar
1 kase ev yoğurt
Ara
Yok
Akşam
1 kase nesfit
Spor leslie 1 mil
nego
Suyu ile sorunum yok günde 2 lt geçiyor hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?