Rabbim hayırlı kişilerle hayırlı işlerle karşılaştırsın inşallahTürlü türlü dertleri oluyor dimi o yaşlarda. Bakalım neler göreceğiz.
Büyük kendi yıkanıyor artık aslında, havalar soğudu diye izin vermiyorum çünkü suyun ısısını düşürüyor, girdi mi çıkmıyor babası kılıklıSiz daha çocuk yıkama levelindesiniz dimi
Çok iyi canım emeklerin boşa gitmeyerekders çalıştım geldim mükemmel bnir gündü kafeye gittik alt ve üst katları ders çalışılan bir kafe çok güzel ortamdıhemde diyeti bozmadım bir tane zuber yedim kahveyle dersimi de çalıştım akşama da sporu yaparım ilk defa sınav zamanı cozutmuyorum hadi maşallah diyeyim
Ah bu eşlerAman geçmiş geçmişte kalmalı işte eşim sağolsun çok sıktı canımıhatasını anladı ama neye yarar
Allah kolaylık versinMerhaba kızlar anca geldim. Kurs vardı sabah gelince pazar vs. Derken zaman geçmiş. Biraz da üşütmüşüm sanırım birşeyler yiyip yattım. Ama hala bir ezginlik var üzerimde. Sabah da bahçe nöbetcisiyim. Soğuk olacak.kat kat giyinirim yarın öğlen de yorgun gelirim.
Kız zaten askere kadar sen yıkarsın o çocuğuBüyük kendi yıkanıyor artık aslında, havalar soğudu diye izin vermiyorum çünkü suyun ısısını düşürüyor, girdi mi çıkmıyor babası kılıklı
Sen mersindemi yaşıyorsun kuzum bilmiyordumYok canım bunu ilk defa yapıyorum.
Bendeki listelerin hepsi diyetisyen listesi canım 3 diyetisyenim oldu hepsinin tarzı farklı . Hepsinde 3 ana 2 yada 3 ara öğün oluyor. Ilk 2 diyetisyen tüp bebek tedavisine göre liste düzenledi içinde detoks yoktu . Son diyetisyenim 2 10 günlük liste verdi detokslu . Açlığa gelince hiç bu kadar aç kalmamıştım. 20 günde 3.10 gr verdim geride almadım diyebilirim.
Bana semiz otu alkoca mersinde bulamadım
Sanırım senin doğum günün nice mutlu sağlıklı şanslı ve fit yılların olsun
Yok be ben uzun uzun yıkamam hiç, çocuğun kirinden ne olacakKız zaten askere kadar sen yıkarsın o çocuğu
Gel şurayı da çitileyeyim ne biçim yıkandın sen diye diye
10 puan yuppiyyyyMenü, su, spor
Puanın : 10
Canım bundan sonra öğün saatlerini yazar mısın
Geçmiş olsun canım. Haftasonu da koşturmaca hiç bitmiyor. Ben de rapor hazırlamakla uğraşıyorum,bitse de spor yapsam. Bu aralar çok sıkı giyinmek lazım acayip soğudu havalar.Merhaba kızlar anca geldim. Kurs vardı sabah gelince pazar vs. Derken zaman geçmiş. Biraz da üşütmüşüm sanırım birşeyler yiyip yattım. Ama hala bir ezginlik var üzerimde. Sabah da bahçe nöbetcisiyim. Soğuk olacak.kat kat giyinirim yarın öğlen de yorgun gelirim.
İyi aksamlar canım ❤Yeni gecmis bitti iyi aksamlar canlar
Ben istiyorum tatlımBu arada söyledim mi bilmiyorum ama kızlar ben yoğurt kürü yapıyorum gece yatmadan önce ve deneyin derimmmmmm2 kilo verdim 5 günde. e tabi bide yemekten 1 saat sonra evde leslie yaptım. Sizi zayıflatıcam kendim de zayıflıcammmmm :)) ❤❤ isteyen olursa yazabilirim kür tarifini
Amin canım inşallahRabbim hayırlı kişilerle hayırlı işlerle karşılaştırsın inşallah
Burdayım canımHeyyy kızlar nerdesiniz, hadi toplaşın birazcık.
Görüşürüz canım iyi sporlarBen burdayım ama bugün gündüz işim vardı Spor yapamadım . Şimdi biraz yapayım arada gelirim
Bende burdayimHeyyy kızlar nerdesiniz, hadi toplaşın birazcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?