Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kizlar
Dun yorgun oldugum icin aksam mutfagi toplamamistim. Sabah orayi topladim kizlara kahvalti hazirladim. Yemegimi pisirdim. Oglen oldu kendim yemek yedim. Esim kvyi almaya gitti dedim gitmeden ufakligi uyut. Simdi o uyurken ortancayla buyugu yikicam aksama kalmadin dedim. Oyle isler gucler iste ev telasesi var bugun. Aksam yemekten sonra menu yazarim insallah

Kolay gelsin canım

Duruma göre esnetiriz biraz canım. Benim de hafta içi eve gelme saatime göre biraz değişebilir.

Benim Komşum biberini daha çok koyuyor 3 kaşık yoğurt 2 yemek kaşıgı pul biber yarım limon 2 ayda 11 kilo verdi diyetle birlikte bende bagsur oldugu için yapamadım az biberli denedim pek işe yaramadı sendede sorun yoksa biberi artık uykuda yağ yakıyormuş biberi bol olunca birde pul biber zencefil karabiber çayı çok işe yarıyormuş bugün öğrendim Saraçoğlu amcamdan onuda deniycem nasıl olsa deneme tahtası olduk

Sonunda tüm geçmişi okudum hızınıza yetişemiyorum.
Dün giremedim şarj sıkıntım vardı geçici olarak hallettim bugün.
Çok kötü cumartesi geçirdim. Tansiyon sıkıntım oldu halen ayağa kalkınca gözüm kararıyor. Kalp atışlarım düzensiz stresten .
Diyetime sadık kaldım. Sadece bugün 2 öğün yapıyorum

Gecmis olsun canım tansiyon problemin mi var yoksa yediklerin mi az geldi

Ben artık herşeyi deniyorum canım ne olcaksa olsun daha ne kadar kötü olabilirim

Harikasın bu bana gönderdiğin liste mi?

Senden de razı olsun Elhan, verilen emeğin kıymetini bildiğin için
Yok canım bunu ilk defa yapıyorum.

SchonerDuft detoksun içeriği nasıl ara ogunlu mu ana ogunler doyurucu mu birde kimden aldın bende almak istiyorum yılbaşı öncesi doyuyor musub
Bendeki listelerin hepsi diyetisyen listesi canım 3 diyetisyenim oldu hepsinin tarzı farklı . Hepsinde 3 ana 2 yada 3 ara öğün oluyor. Ilk 2 diyetisyen tüp bebek tedavisine göre liste düzenledi içinde detoks yoktu . Son diyetisyenim 2 10 günlük liste verdi detokslu . Açlığa gelince hiç bu kadar aç kalmamıştım. 20 günde 3.10 gr verdim geride almadım diyebilirim.
Bazara gidiyom bişey istiyonuz mu
Bana semiz otu al koca mersinde bulamadım
Doğum günümüz bitti foto koyup kaldiriyim burdaysaniz
Sanırım senin doğum günün nice mutlu sağlıklı şanslı ve fit yılların olsun

1.64 üm kalın kemikliyim üstelik

Bahçeden toplim ben sana

Sanırım sana hoşgeldin dememiştim canım iyi ki katıldım aramıza. Kür tariflerine her zaman açığız

Kolay gelsin canım, ben dün yıkadım çocukları, pazar gününe bırakınca iki ayağım bir pabuca giriyor
Aaa çok geçmiş olsun canım, mutlaka git doktora

Canım sorun olmazsa son listeni benimle de paylaşabilir misin.semizotu dedin de canım çekti çok özledim, Mersin'de yaşadığını bilmiyordum. Orda doğup büyüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…