- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Teşekkürler canımMenü, su, spor
Puanın : 10
Kolay gelsin canımSlm kizlar
Dun yorgun oldugum icin aksam mutfagi toplamamistim. Sabah orayi topladim kizlara kahvalti hazirladim. Yemegimi pisirdim. Oglen oldu kendim yemek yedim. Esim kvyi almaya gitti dedim gitmeden ufakligi uyut. Simdi o uyurken ortancayla buyugu yikicam aksama kalmadin dedim. Oyle isler gucler iste ev telasesi var bugun. Aksam yemekten sonra menu yazarim insallah
Duruma göre esnetiriz biraz canım. Benim de hafta içi eve gelme saatime göre biraz değişebilir.Tesekkur ederim, ben de bugun yavastan basliim o zamankahvalti ettim 11.30da aksam da muhtemelen 18.30 gibi aksam yemegi yerim. Alistirma olsun. Diyetisyenin verdiklerini yiyeyim o zaman sadece ara ogunleri atlarim. Haftaici tam olarak uyabilirim.
Ben de bugun baslayayim. Haftaici kahvaltim ogleni bulur, sorun olmaz sanirim. Haftaici 18/6 yaparim. Haftasonu 16/8
Benim Komşum biberini daha çok koyuyor 3 kaşık yoğurt 2 yemek kaşıgı pul biber yarım limon 2 ayda 11 kilo verdi diyetle birlikte bende bagsur oldugu için yapamadım az biberli denedim pek işe yaramadı sendede sorun yoksa biberi artık uykuda yağ yakıyormuş biberi bol olunca birde pul biber zencefil karabiber çayı çok işe yarıyormuş bugün öğrendim Saraçoğlu amcamdan onuda deniycem nasıl olsa deneme tahtası oldukŞimdik bunu gece yatmadan yarım saat önce yapıp yiyorsunuz..
3 yemek kaşığı yoğurt
yarım limon
1 çay kaşığı pulbiber
ben biraz da kekik atıyorum tadını seviyorum
hepsini iyice karıştırıyorsunuz, ayrıca bu kür gece sürekli uyanıp uyku problemi çekenler için de çok işe yarıyor rahat rahat uyutuyor.. Göbek yağları için denemek istemiştim ben ama zamanla tadını da sevdim yapıp yapıp yiyorumm. Yemeklerin yanında da yoğurdu eksik etmeyinnn derim :) ❤❤❤❤❤
Vur dedik öldür demedik bacı hele durBen bu gazla 100 kiloya giderim
Gecmis olsun canım tansiyon problemin mi var yoksa yediklerin mi az geldiSonunda tüm geçmişi okudumhızınıza yetişemiyorum.
Dün giremedim şarj sıkıntım vardı geçici olarak hallettim bugün.
Çok kötü cumartesi geçirdim. Tansiyon sıkıntım olduhalen ayağa kalkınca gözüm kararıyor. Kalp atışlarım düzensiz stresten .
Diyetime sadık kaldım. Sadece bugün 2 öğün yapıyorum
Ben artık herşeyi deniyorum canım ne olcaksa olsun daha ne kadar kötü olabilirimBenim Komşum biberini daha çok koyuyor 3 kaşık yoğurt 2 yemek kaşıgı pul biber yarım limon 2 ayda 11 kilo verdi diyetle birlikte bende bagsur oldugu için yapamadım az biberli denedim pek işe yaramadı sendede sorun yoksa biberi artık uykuda yağ yakıyormuş biberi bol olunca birde pul biber zencefil karabiber çayı çok işe yarıyormuş bugün öğrendim Saraçoğlu amcamdan onuda deniycem nasıl olsa deneme tahtası olduk
Yok canım bunu ilk defa yapıyorum.Harikasınbu bana gönderdiğin liste mi?
Senden de razı olsun Elhan, verilen emeğin kıymetini bildiğin için❤
Bendeki listelerin hepsi diyetisyen listesi canım 3 diyetisyenim oldu hepsinin tarzı farklı . Hepsinde 3 ana 2 yada 3 ara öğün oluyor. Ilk 2 diyetisyen tüp bebek tedavisine göre liste düzenledi içinde detoks yoktu . Son diyetisyenim 2 10 günlük liste verdi detokslu . Açlığa gelince hiç bu kadar aç kalmamıştım. 20 günde 3.10 gr verdim geride almadım diyebilirim.SchonerDuft detoksun içeriği nasıl ara ogunlu mu ana ogunler doyurucu mu birde kimden aldın bende almak istiyorum yılbaşı öncesi doyuyor musub
Bana semiz otu alBazara gidiyom bişey istiyonuz mu
Sanırım senin doğum günün nice mutlu sağlıklı şanslı ve fit yılların olsunDoğum günümüz bitti foto koyup kaldiriyim burdaysaniz
Yediklerim yeterliydi açlık yoktu . Panik atak olabilir yarına böyle olursa drye gidicem. Tansiyon sorunum yok .Gecmis olsun canım tansiyon problemin mi var yoksa yediklerin mi az geldi
Anladım canım gecmis olsun tekrardanYediklerim yeterliydi açlık yoktu . Panik atak olabilir yarına böyle olursa drye gidicem. Tansiyon sorunum yok .
Sağol canımAnladım canım gecmis olsun tekrardan
1.64 üm kalın kemikliyim üstelikBoy farkımız var mı canım peki. Ben sağlam spor yapıyordum, yazın 4 gün yüzdüm, jillian yaptım, bölgesel çalıştım, gerçekten çok büyük faydası var sporun. Telefonuna uygulama indir istersen, günde 10 dakikalık bölgesel spor planları var. Onlari rahatça yapabilirsin canım.
Ahahahha bu kız beni tanımıyo dahaElalis 1 bardak portakal suyu kaç tane portakaldan meydana geliyor sen biliyonmu şeker yüklemesi yapmışsın kendine aman bananeyse artık ye bacım ye lop lop yağ olsun
Bahçeden toplim ben sanaYok canım bunu ilk defa yapıyorum.
Bendeki listelerin hepsi diyetisyen listesi canım 3 diyetisyenim oldu hepsinin tarzı farklı . Hepsinde 3 ana 2 yada 3 ara öğün oluyor. Ilk 2 diyetisyen tüp bebek tedavisine göre liste düzenledi içinde detoks yoktu . Son diyetisyenim 2 10 günlük liste verdi detokslu . Açlığa gelince hiç bu kadar aç kalmamıştım. 20 günde 3.10 gr verdim geride almadım diyebilirim.
Bana semiz otu alkoca mersinde bulamadım
Sanırım senin doğum günün nice mutlu sağlıklı şanslı ve fit yılların olsun
Sanırım sana hoşgeldin dememiştim canımBu arada söyledim mi bilmiyorum ama kızlar ben yoğurt kürü yapıyorum gece yatmadan önce ve deneyin derimmmmmm2 kilo verdim 5 günde. e tabi bide yemekten 1 saat sonra evde leslie yaptım. Sizi zayıflatıcam kendim de zayıflıcammmmm :)) ❤❤ isteyen olursa yazabilirim kür tarifini
Kolay gelsin canım, ben dün yıkadım çocukları, pazar gününe bırakınca iki ayağım bir pabuca giriyorSlm kizlar
Dun yorgun oldugum icin aksam mutfagi toplamamistim. Sabah orayi topladim kizlara kahvalti hazirladim. Yemegimi pisirdim. Oglen oldu kendim yemek yedim. Esim kvyi almaya gitti dedim gitmeden ufakligi uyut. Simdi o uyurken ortancayla buyugu yikicam aksama kalmadin dedim. Oyle isler gucler iste ev telasesi var bugun. Aksam yemekten sonra menu yazarim insallah
Aaa çok geçmiş olsun canım, mutlaka git doktoraSonunda tüm geçmişi okudumhızınıza yetişemiyorum.
Dün giremedim şarj sıkıntım vardı geçici olarak hallettim bugün.
Çok kötü cumartesi geçirdim. Tansiyon sıkıntım olduhalen ayağa kalkınca gözüm kararıyor. Kalp atışlarım düzensiz stresten .
Diyetime sadık kaldım. Sadece bugün 2 öğün yapıyorum
Canımm hoşbuldum teşekkür ederimmmSanırım sana hoşgeldin dememiştim canımiyi ki katıldım aramıza. Kür tariflerine her zaman açığız
Canım sorun olmazsa son listeni benimle de paylaşabilir misin.semizotu dedin de canım çekti çok özledim, Mersin'de yaşadığını bilmiyordum. Orda doğup büyüdüm.Yok canım bunu ilk defa yapıyorum.
Bendeki listelerin hepsi diyetisyen listesi canım 3 diyetisyenim oldu hepsinin tarzı farklı . Hepsinde 3 ana 2 yada 3 ara öğün oluyor. Ilk 2 diyetisyen tüp bebek tedavisine göre liste düzenledi içinde detoks yoktu . Son diyetisyenim 2 10 günlük liste verdi detokslu . Açlığa gelince hiç bu kadar aç kalmamıştım. 20 günde 3.10 gr verdim geride almadım diyebilirim.
Bana semiz otu alkoca mersinde bulamadım
Sanırım senin doğum günün nice mutlu sağlıklı şanslı ve fit yılların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?