Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlr.Kimse yok ama ben selamımı veriym:umursamaz:
Bugünkü menüm
UYANINCA
1bardak ılık su
6kuru kayısı
KAHVALTI
domates
aknaz peynir
zeytin
2,3 dilim az yağlı salam
2 dilim tam buğday ekmek
çok az marmelat
ÖĞLE
1tabak zeytinyağlı kuru fasulye
salata
1kase yoğurt
AKŞAM
1tabak yağsız domatesli spagetti
1kase yoğurt
GECE
meyve
belki süt
sporumuda yazayım şimdi yapcam
1saat bantta hızlı yürüyüş
1saat bisiklet
50 mekik
görüşmek üzere hepiniziopuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun canım sanada eşinedeyerimseniben

Başka topiclerdemi geziyorsunuz nurooo hanım, online ız ama sizi altta göremiyoruz naniknanik

hehehehh.. ben saat 3 te evde değildim şeker.. bilgisayarı kapatmadan markete gidip geleyim dediydim dışarı çıkınca kaygana bana gelmeden ben bi uğrayım dedim onda biraz oturdum sonra kalkayım dedim bende markete gideyim dedi vs vs... anlayacağın online gibi görünsemde bilg. karşısında değildim şekerrrr naniknanik

bugünkü menüm
kahvaltı 11:00
peynir,2 zeytin,1 tam buğday ekmeği,

akşam 17:00
menemen,yoğurt,marul,çay

akşama belki biraz çilek yiyebilirim.

herkese iyi akşamlar;
geçmişi okuyorum ama bir şeyler yazamıyorum kusura bakmayın.:bbo:
son bir sınavım kaldı cuma günü inşAllah onu da diğerleri gibi geçirirsem bu sınav dönemi çok güzel geçmiş olacakopuyorumnanaktan

gerçi mayısın 10una kadar bana rahat yok. üds'den de istediğim puanı almşım acayip gaza geldim 2mayısta kpds'den 9unda ise alesten aynı zaferle çıkmak istiyorum inş.
bu hfts pek diyet yapamadığım için bende menü yazmıyorum ama dikkat ediyorum 2gündür.:tomato:

bu arada LİLLYUM ablacım hayırlısı olsun çok üzüyorsunuz kendinizi. bu üniversite sınavları belli olmuyor. benim kardeşime hocası ığdır ikinci öğretim belki geir tercih yapma demişti,ben ısrarla yazmıştım kayseriyi ammeölerin yanını ve başk tercileri de vardı. ilk tercihi geldi. bu kadar üzülmeyin gün doğmadan neler doğar.:teselli:

bu arada ececim tebrik ederim. :teselli:inş. bir ömür boyu korursun kilonu.

ben şimdi yeni geldim ama dersin başına geçeyim. görüşmek üzere,hoşçakalınolumunekankayizsmile

Geçmiş olsun ablacığım, stresten olabilirmi hem eniştemin hem senin bu sağlık durumunuz ?
valla stresten böbüşümmm öldük öldük dirildikkk herneyseki yavaş yavaş geliyoruz kewndimizee
bugün de oğluşum gittii :çok üzgünüm:
Çok geçmiş olsun canım sanada eşinedeyerimseniben

sağol canımm allah razı olsunnn olumunekankayizsmile

ablammm benim sağolasın Şeniz
eşine ve sana Allah şifalar versin inş:Saruboceq:
kızının da zihnini açsın Rabbim...

amin ablam aminnn :Saruboceq:Şeniz

sağolasın canımmm

cidden ne yaptıkları belli değill bugünde okul puanlarını çıkarmışlarrr
eklenecekmiş falan ilk sınav sonucunaa
her neyse artık duruma göre bakıcez artıkkk olumunekankayizsmile

ağzımı karbonatla oğdum şimdi nasıl sızladı abovvvvv -tatlicadiarzu-

sağolun kızlar

eşim beğenmiş netten bana da gösterdi çok beğendim

baktıklarımız hep klasik takımlardı bu çok hoşumuza gitti tam bizim istediğimiz gibi

canım koltuk takımım var da boş odam var oraya koycam hem misafir için yatmaya yer olur

hemde yazın salonum çok sıcak oluyor, arka odam da büyük ve serin orda otururuz dedik

biz herşeyi tam olmayan aceleci bir çiftiz kaydirigubbakcemile3

yavaş yavaş tamamlıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…