bu aradaaa mezun olan ececiğimi kutlarımmmm Şeniz
Canım saol ama ben hedefi 50 ye çektim benim mezuniyet uzadı......opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsun canım sanada eşinedeyerimsenibenkızlar geçmişi okudummm
sağolun var olunn Şeniz
bugün oğlum ankaraya dönüyorrr öğleden son ra onu geçireceğizz mafoldumben
zor ve stresli günler geçiriyoruz ailecek hiç tadımız yokk
eşim yaklaşık üç haftadır mide problemi çekiyorrr yediğini çıkartıyorrr
5 kilo felan verdi -tatlicadiarzu-
kız için dün koşuşturdumm özel öğretmenlerini değiştirdimm eli sopalı bir öğretmenle anlaştıkk
iki aydaaa olmaz hedefi için yetişemeyiz dedi amaa önümüzdeki yılın temelini atarım şimdiden başlıyalım dediii
bu demekki ece sıkı bir kampa girdiii :1no2:
kendim tüm damağımm parça parça yara şeklinde dökülüyorrr
şaşırdım ne yapacağımııı ağzımı açamıyorumm yradannn
ama besin değeri yüksek gıdalar yemeye çalışıyorumm yaralar iyileşsin diyeee :1no2:
o yüzden diyet listesi veremiyorum çünki diyet yapmıyorummm
dün ağız acılarıma dayanamayıpp dondurma bile yedimm soğuk soğuk iyi geliyor ağzımdaki yaralaraaa a.s
Başka topiclerdemi geziyorsunuz nurooo hanım, online ız ama sizi altta göremiyoruz naniknanik
valla stresten böbüşümmm öldük öldük dirildikkk herneyseki yavaş yavaş geliyoruz kewndimizeeGeçmiş olsun ablacığım, stresten olabilirmi hem eniştemin hem senin bu sağlık durumunuz ?
Çok geçmiş olsun canım sanada eşinedeyerimseniben
ablammm benim sağolasın Şeniz
eşine ve sana Allah şifalar versin inş:Saruboceq:
kızının da zihnini açsın Rabbim...
herkese iyi akşamlar;
geçmişi okuyorum ama bir şeyler yazamıyorum kusura bakmayın.:bbo:
son bir sınavım kaldı cuma günü inşAllah onu da diğerleri gibi geçirirsem bu sınav dönemi çok güzel geçmiş olacakopuyorumnanaktan
gerçi mayısın 10una kadar bana rahat yok. üds'den de istediğim puanı almşım acayip gaza geldim 2mayısta kpds'den 9unda ise alesten aynı zaferle çıkmak istiyorum inş.
bu hfts pek diyet yapamadığım için bende menü yazmıyorum ama dikkat ediyorum 2gündür.:tomato:
bu arada LİLLYUM ablacım hayırlısı olsun çok üzüyorsunuz kendinizi. bu üniversite sınavları belli olmuyor. benim kardeşime hocası ığdır ikinci öğretim belki geir tercih yapma demişti,ben ısrarla yazmıştım kayseriyi ammeölerin yanını ve başk tercileri de vardı. ilk tercihi geldi. bu kadar üzülmeyin gün doğmadan neler doğar.:teselli:
bu arada ececim tebrik ederim. :teselli:inş. bir ömür boyu korursun kilonu.
ben şimdi yeni geldim ama dersin başına geçeyim. görüşmek üzere,hoşçakalınolumunekankayizsmile
iyiyim simoşum sen nasılsın
sizede sorayım bu köşe takımı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?