Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

GÜnaydınlar 6. Takımın Çıtırları . Bu aralar azcık yoĞun olacaĞım 1 sıparıŞ daha aldık oleyyyyy Çok sevındım .

günaydınlar........
Bu takımlara nasıl katılınıyor?????

günaydın canım . Bizim takımda yer yok ama istersen burda takımda yer açılana kadar bizde yazabilirsin . 8. Takımda boşyer var sanırım istersen oraya bir bak canım .

kızlar geçmişi okudummm
sağolun var olunn Şeniz

bugün oğlum ankaraya dönüyorrr öğleden son ra onu geçireceğizz mafoldumben

zor ve stresli günler geçiriyoruz ailecek hiç tadımız yokk
eşim yaklaşık üç haftadır mide problemi çekiyorrr yediğini çıkartıyorrr
5 kilo felan verdi -tatlicadiarzu-
kız için dün koşuşturdumm özel öğretmenlerini değiştirdimm eli sopalı bir öğretmenle anlaştıkk
iki aydaaa olmaz hedefi için yetişemeyiz dedi amaa önümüzdeki yılın temelini atarım şimdiden başlıyalım dediii

bu demekki ece sıkı bir kampa girdiii :1no2:

kendim tüm damağımm parça parça yara şeklinde dökülüyorrr
şaşırdım ne yapacağımııı ağzımı açamıyorumm yradannn
ama besin değeri yüksek gıdalar yemeye çalışıyorumm yaralar iyileşsin diyeee :1no2:

o yüzden diyet listesi veremiyorum çünki diyet yapmıyorummm
dün ağız acılarıma dayanamayıpp dondurma bile yedimm soğuk soğuk iyi geliyor ağzımdaki yaralaraaa a.s

Günaydınnnnnnn............opuyorumnanaktan

GÜnaydınlar 6. Takımın Çıtırları . Bu aralar azcık yoĞun olacaĞım 1 sİparİŞ daha aldık oleyyyyy Çok sevİndİm .

günaydınlar biraz gec oldu ama hayırlı günler kıslarzemuszemus

ablacım hakkında hayırlısı olsun insl ecenin sende üzme kendini artık nasiten ötesi gidilmiyor:teselli:
gecmiş olsun liliş ablam ya dikkt et kendine saglık herseyden önemliakannehir

Herkese tünaydın umarım iyisinizdir. Naz canım hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız belasız hayırlısıyla bitmiştir düğün. benim tam takı merasiminde kavga çıkmıştı :) ondan diyorum.

sağol beyazım çok şükür kazasız belasız atlattık düğünü herşey çok güzel geçti .

nerdesiniz kızkar.hep birden nereye kayboldunuz:gitme:
monticilerde yok ortadasositososito
bende gideyim bari.işlerimi halledeym:umursamaz:
spor yapmam lazım

Geçmiş olsun ablacığım, stresten olabilirmi hem eniştemin hem senin bu sağlık durumunuz ?

Başka topiclerdemi geziyorsunuz nurooo hanım, online ız ama sizi altta göremiyoruz naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…