Tamm canımTamam canım cezanı ödedin sayıyorum ama menülerini bekliyoruz artık
Oğlun diyecek ne biçim dogum günü hediyesi diye
Kötü bir sürpriz olmuş çocuğaZipzip- kaptancigim yarım saat net yürüyüş yaptım onun dışında gezdim biraz cezami ödedim heralde ☺
Oglana doğum günü hediyesi memeden kesiyorum bugün hiç emmedi uyumadi da tabi oyüzden şimdi kucağımda bayıldı
Bitti inşallah. Tatlışım benim bir daha yaşamayalım bu buhranı...Ne kadar üzüldüğünü çok iyi biliyorum,aynı şeyi ben de yaşadım. Gerçekten zor ama inşallah bitti o dönem.
Biraz öyle oldu gece çıldırdı üst katt komşumuz duymuş doğum günü hediyesi mi verdin diyoKötü bir sürpriz olmuş çocuğa
Hayırlı olsun canım bu süreci kolay bir şekilde atlatır inşallah. Sen de kendine dikkat et bu dönemde kilo alman kolaylasacak önlemini al tatlım...Biraz öyle oldu gece çıldırdı üst katt komşumuz duymuş doğum günü hediyesi mi verdin diyo
Saol abla inşallah. ...banada emzirdigim için sürekli acikiyorum gibi geliyo biraksam daha kolay olacak sankiHayırlı olsun canım bu süreci kolay bir şekilde atlatır inşallah. Sen de kendine dikkat et bu dönemde kilo alman kolaylasacak önlemini al tatlım...
Sen ve Artemis en küçüğümüz oldunuz. Ben 35 yaşındayım, evliyim 7 yaşında bir oğlum var akademisyenim. Eşim ege mezunu. Güzel bir sehirdesin, ben de aydın'dayim
Belki de dediğin gibi olur. Zamanla deneyimlersin. Zaten takımda nego karbonhidrat aldırmaz sana. Pek kilo alma gibi bir ihtimal görünmüyor.Saol abla inşallah. ...banada emzirdigim için sürekli acikiyorum gibi geliyo biraksam daha kolay olacak sanki
BEnim biraz bölgesel çalışmam lazım gobegim kaldı dogumdan gitmek bilmiyoBelki de dediğin gibi olur. Zamanla deneyimlersin. Zaten takımda nego karbonhidrat aldırmaz sana. Pek kilo alma gibi bir ihtimal görünmüyor.
Sen ve Artemis en küçüğümüz oldunuz. Ben 35 yaşındayım, evliyim 7 yaşında bir oğlum var akademisyenim. Eşim ege mezunu. Güzel bir sehirdesin, ben de aydın'dayim
R O S E B U D tatlım ben de herkes ezberledi artık 25 yaşındayım evliyim öğretmenim. İki bebem var ikisi de erkek. Bursa'da yaşıyorum. Edebiyat öğretmeniyim. Uludağ üniversitesi Necatibey Eğitim fakültesi mezunuyum.
Nolur yaşamayalım, şimdi biraz spor yapmaya çalışacağım. Daha doğrusu yürüme bandında yürüyeceğim, diğerleri dikişlerimi zorlar herhalde.Bitti inşallah. Tatlışım benim bir daha yaşamayalım bu buhranı...mutluyum umutluyum yeniden.
Ankara sevdalısı olup, Ankara Ankara diye tutunduğumdandır canım, bı de üniversiteyi orda okudum, yüksek lisansta da ordaydim.Ben seni neden Ankara’dasin diye biliyorum ki
Ankara sevdalısı olup, Ankara Ankara diye tutunduğumdandır canım, bı de üniversiteyi orda okudum, yüksek lisansta da ordaydim.
Canım eskiden 3 kat giyip gittiğimi biliyorum soğuktan.dizelerim hemen sızlıyor.Geçmiş olsun canım. Haftasonu da koşturmaca hiç bitmiyor. Ben de rapor hazırlamakla uğraşıyorum,bitse de spor yapsam. Bu aralar çok sıkı giyinmek lazım acayip soğudu havalar.
Anaa elhan abla sen 25 yasindaymissin e ben seni yaşın 40 falan saniyorum o yüzden abla diyorumR O S E B U D tatlım ben de herkes ezberledi artık 25 yaşındayım evliyim öğretmenim. İki bebem var ikisi de erkek. Bursa'da yaşıyorum. Edebiyat öğretmeniyim. Uludağ üniversitesi Necatibey Eğitim fakültesi mezunuyum.
Aman dikkat öyleyse canım,bugünlerde soğukluk artacakmis zaten.Canım eskiden 3 kat giyip gittiğimi biliyorum soğuktan.dizelerim hemen sızlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?