Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kötü bir sürpriz olmuş çocuğa

Hayırlı olsun canım bu süreci kolay bir şekilde atlatır inşallah. Sen de kendine dikkat et bu dönemde kilo alman kolaylasacak önlemini al tatlım...
Saol abla inşallah. ...banada emzirdigim için sürekli acikiyorum gibi geliyo biraksam daha kolay olacak sanki

Sen ve Artemis en küçüğümüz oldunuz. Ben 35 yaşındayım, evliyim 7 yaşında bir oğlum var akademisyenim. Eşim ege mezunu. Güzel bir sehirdesin, ben de aydın'dayim
R O S E B U D tatlım ben de herkes ezberledi artık 25 yaşındayım evliyim öğretmenim. İki bebem var ikisi de erkek. Bursa'da yaşıyorum. Edebiyat öğretmeniyim. Uludağ üniversitesi Necatibey Eğitim fakültesi mezunuyum.

Belki de dediğin gibi olur. Zamanla deneyimlersin. Zaten takımda nego karbonhidrat aldırmaz sana. Pek kilo alma gibi bir ihtimal görünmüyor.
BEnim biraz bölgesel çalışmam lazım gobegim kaldı dogumdan gitmek bilmiyo

Sen ve Artemis en küçüğümüz oldunuz. Ben 35 yaşındayım, evliyim 7 yaşında bir oğlum var akademisyenim. Eşim ege mezunu. Güzel bir sehirdesin, ben de aydın'dayim

Ben seni neden Ankara’dasin diye biliyorum ki

Ay bitiyorum sana ya koyduğun emojinin havasını sevsinler

Bitti inşallah. Tatlışım benim bir daha yaşamayalım bu buhranı... mutluyum umutluyum yeniden.
Nolur yaşamayalım, şimdi biraz spor yapmaya çalışacağım. Daha doğrusu yürüme bandında yürüyeceğim, diğerleri dikişlerimi zorlar herhalde.

Geçmiş olsun canım. Haftasonu da koşturmaca hiç bitmiyor. Ben de rapor hazırlamakla uğraşıyorum,bitse de spor yapsam. Bu aralar çok sıkı giyinmek lazım acayip soğudu havalar.
Canım eskiden 3 kat giyip gittiğimi biliyorum soğuktan.dizelerim hemen sızlıyor.

Anaa elhan abla sen 25 yasindaymissin e ben seni yaşın 40 falan saniyorum o yüzden abla diyorum kusura bakma ben karistirdim yine yaslari

Zipzip- kaptanim ben su an takimdamiyim yoksa daha girmedimmi? Eger girmediysem biraz daha beklemek istiyorum dogru duzgun girip muhabbete katilamiyorum size haksizlik yapmis gibi oluyorum gibi geliyo biraz daha hazir hissedince girsem takima.
Ama yine sürekli gelip konuscam sizinle ayrilmak da istemiyorum
Bide bugün canim sıkkindı ondan baya kacamak yaptim o menüyü yazamam buraya sizin de caninizi cektirmenin anlami yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…