Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bırak böyle kalalım
Bir dargın bir barışık
Nasıl olsa dünyada
Bütün işler karışık
Abla bak ben artık karışmıyorum ruh yaşına benden önce seni ele veriyorlar gözün aydın kırmızlar gelmiş tahminin doğru çıktı şimdi 25 yaşına inanasım geldi

Demin baktim 25 yaziyo sonra geri dönüp sizin mesajlara baktim herkes abla diyo bi beynim yandı
Canim benim yakiyamam neyse soyledik artik biliyosun geceleri saymiyo elhan ablamiz her gunu yarimdan hesapliyoruz iste o hesapla ben 11.5 yasinda oluyorum
Bırak böyle kalalım
Bir dargın bir barışık
Nasıl olsa dünyada
Bütün işler karışık
Lay lay lay lom lom elhan ablam calar biz soyleriiizzz

Abla bak ben artık karışmıyorum ruh yaşına benden önce seni ele veriyorlar gözün aydın kırmızlar gelmiş tahminin doğru çıktı şimdi 25 yaşına inanasım geldi
Kırmızılar mı gelmis ben niye bugün hicbisey anlamiyorum ya kırmızı ne kız
Şikayet etmek yok bi kere ben yanlis anlamisim elhan ablacim 25 yasindaymis daha 26dan bile gün almamis

Kırmızılar mı gelmis ben niye bugün hicbisey anlamiyorum ya kırmızı ne kız
Şikayet etmek yok bi kere ben yanlis anlamisim elhan ablacim 25 yasindaymis daha 26dan bile gün almamis
Elhan abla pardon elhan regl olmuyordu menepoza girdim galiba dedi ama bugün beklenen misafir çıka gelmiş ayyy sende heç bişey bilmirsen bilmirsen

Ay bitiyorum sana ya koyduğun emojinin havasını sevsinler
Tosbikimmmm bit de şöyle 50' de dur ama bu 50 kg
Nolur yaşamayalım, şimdi biraz spor yapmaya çalışacağım. Daha doğrusu yürüme bandında yürüyeceğim, diğerleri dikişlerimi zorlar herhalde.
Ben de az önce geldim spordan 10 dakika eliptik , bir mil de Leslie yaptım...aklım burada kaldı bir de regl olunca fazla zorlamayim dedim ilk gün biraz ağrı oluyor zorlayınca.
Anaa elhan abla sen 25 yasindaymissin e ben seni yaşın 40 falan saniyorum o yüzden abla diyorum kusura bakma ben karistirdim yine yaslari
Önemli değil kuzum. Karıştırılabilir. Benim için mahsuru yok küçük de olsam abla diyebilirsin . kendimle barisigim ben...
Elhan ablam geceleri saymıyor canım
Uyurken nasıl sayayım kuzum...
Her seferinde bende düşüyorum 25e
Bı alistiramadim arkadaş sizi
Kadinlar 35ten sonra geri sayim yapar sen bilmiyon mu civcivim
Civcivimin aklı karışık bu sıralar. Çok ders çalışıyor kuzum benim.
Kiz sen burda olunca istemsizce bi mutlu oluyorum
Ne kadar tatlı kadın varsa hepsi burada...bak ciddiyim
Allah caninizi almasin gülmekten öldüm bi saattir vicdan azabindan öldüm elhan ablaya ne zamandir abla diyorum ayip oldu diye bi dk durumu bi netlestirelim aslinda 25 degil ama tüm kadinlar 25 mantigiyla mi yaklasiyoruz
Bence durumu olduğu gibi bırakalım. Netleşmesin canım...tüm kadınlar 25 olursa benim hiçbir farkım kalmaz ki...
Demin baktim 25 yaziyo sonra geri dönüp sizin mesajlara baktim herkes abla diyo bi beynim yandı
Beynin fazla mesai yaptı bu gece tatlım. En zor dersleri şimdi çalış bak zehir gibi oldun...
Yaaa yerim ben seni valla bende sizinle konusunca modum yükseliyo nasil bi yerse burası sihirli gibi bisey
Moral için bence sık sık gelmelisin.
Bi daha olmasın
Hele dadaş hoş musan
Dolu musan boş musan
Ayakların yan basıyir
Yoksa sen benim canim misan gülooom

Gec kaldin canim artik yemem söylediler gerçeği
Dikkat et tatlım gerçekler acıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…