Bırak böyle kalalım
Bir dargın bir barışık
Nasıl olsa dünyada
Bütün işler karışık
Abla bak ben artık karışmıyorum ruh yaşına benden önce seni ele veriyorlarBırak böyle kalalım
Bir dargın bir barışık
Nasıl olsa dünyada
Bütün işler karışık
Canim benim yaDemin baktim 25 yaziyo sonra geri dönüp sizin mesajlara baktim herkes abla diyo bi beynim yandı
Lay lay lay lom lom elhan ablam calar biz soyleriiizzzBırak böyle kalalım
Bir dargın bir barışık
Nasıl olsa dünyada
Bütün işler karışık
Kırmızılar mı gelmis ben niye bugün hicbisey anlamiyorum ya kırmızı ne kızAbla bak ben artık karışmıyorum ruh yaşına benden önce seni ele veriyorlargözün aydın kırmızlar gelmiş tahminin doğru çıktı şimdi 25 yaşına inanasım geldi
ReglKırmızılar mı gelmis ben niye bugün hicbisey anlamiyorum ya kırmızı ne kız
Şikayet etmek yok bi kere ben yanlis anlamisim elhan ablacim 25 yasindaymis daha 26dan bile gün almamis
Bende 13 yaşındayım 14 e dogru gidiyorumCanim benim yakiyamam neyse soyledik artik biliyosun geceleri saymiyo elhan ablamiz her gunu yarimdan hesapliyoruz iste o hesapla ben 11.5 yasinda oluyorum
Lay lay lay lom lom elhan ablam calar biz soyleriiizzz
Bana sordu seneneeee
Küçük gelinnnBende 13 yaşındayım 14 e dogru gidiyorum
Cok kucuguz biss takimcanaBende 13 yaşındayım 14 e dogru gidiyorum
Elhan abla pardon elhan regl olmuyordu menepoza girdim galiba dedi ama bugün beklenen misafir çıka gelmişKırmızılar mı gelmis ben niye bugün hicbisey anlamiyorum ya kırmızı ne kız
Şikayet etmek yok bi kere ben yanlis anlamisim elhan ablacim 25 yasindaymis daha 26dan bile gün almamis
İyi canim sen nasılsınnabıyonuz hatunlar
Bi kerede şu kapıdan girince selam verhuu huu
Tosbikimmmm bit de şöyle 50' de dur ama bu 50 kgAy bitiyorum sana yakoyduğun emojinin havasını sevsinler
Ben de az önce geldim spordan 10 dakika eliptik , bir mil de Leslie yaptım...aklım burada kaldı bir de regl olunca fazla zorlamayim dedim ilk gün biraz ağrı oluyor zorlayınca.Nolur yaşamayalım, şimdi biraz spor yapmaya çalışacağım. Daha doğrusu yürüme bandında yürüyeceğim, diğerleri dikişlerimi zorlar herhalde.
Önemli değil kuzum. Karıştırılabilir. Benim için mahsuru yok küçük de olsam abla diyebilirsin .Anaa elhan abla sen 25 yasindaymissin e ben seni yaşın 40 falan saniyorum o yüzden abla diyorumkusura bakma ben karistirdim yine yaslari
Uyurken nasıl sayayım kuzum...Elhan ablam geceleri saymıyor canım
Bı alistiramadim arkadaş siziHer seferinde bende düşüyorum 25e
Civcivimin aklı karışık bu sıralar. Çok ders çalışıyor kuzum benim.Kadinlar 35ten sonra geri sayim yapar sen bilmiyon mu civcivim
Ne kadar tatlı kadın varsa hepsi burada...bak ciddiyimKiz sen burda olunca istemsizce bi mutlu oluyorum
Bence durumu olduğu gibi bırakalım. Netleşmesin canım...tüm kadınlar 25 olursa benim hiçbir farkım kalmaz ki...Allah caninizi almasin gülmekten öldüm bi saattir vicdan azabindan öldüm elhan ablaya ne zamandir abla diyorum ayip oldu diyebi dk durumu bi netlestirelim aslinda 25 degil ama tüm kadinlar 25 mantigiyla mi yaklasiyoruz
Beynin fazla mesai yaptı bu gece tatlım.Demin baktim 25 yaziyo sonra geri dönüp sizin mesajlara baktim herkes abla diyo bi beynim yandı
Moral için bence sık sık gelmelisin.Yaaa yerim ben senivalla bende sizinle konusunca modum yükseliyo nasil bi yerse burası sihirli gibi bisey
Hele dadaş hoş musanBi daha olmasın
Dikkat et tatlım gerçekler acıdırGec kaldin canim artik yemem söylediler gerçeği
komşu hesabı işte hu huu diyom ne güzelBi kerede şu kapıdan girince selam verhu hu ne hello nee
aay tipini yidiğimEki Görüntüle 2567888
Bakin sizi oglusumla tanistiriyim daha sadece 1 ayligizama simdiden alistirdim kendime habire kafesten cikip benimle oynamak istiyo adini mazlum koycaktm ilk gunler mazlum mazlum duruyodu diye. Ama masallah açıldı elimden inmek istemiyo
Bende acaba bana mi oyle geliyo diyodumNe kadar tatlı kadın varsa hepsi burada...bak ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?