Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben istiyorum tatlım Bildigimiz yoğurt zencefil, zerdeçal, biber, limon mu merak ettim gerçekten...
Canımm
3 yemek kaşığı yoğurt
yarım limon
1 çay kaşığı (miktarı bu ama bana fazla acı gelmiyor o yüzden biraz daha fazla koyuyorum)
biraz da kekik atıyorum ben beğeniyorum

:) yatmadan yarım saat önce yersen daha iyi olur :))

Tamam diloşum. Kekik yerine nane ve sumak atabilirim. Biber de Allah ne verdiyse oluyor sanırım. Malum Antepliye biber napsin... sıkıntı yok bende. Teşekkür ederim.

Olumlu düşününce de vücudun güzel cevap verecektir canım,çünkü sen bir süredir çok da stres yaptın. Her şey iyi olacak inşallah.
Canım stresim ben zayiflayamiyorumdan çok listede yuzdemiz düşeceğinden bununla birlikte sosyal hayattaki herkes gibi yiyip içmiyorum dikkat ediyorum sonra bir sonuç alamıyorum bu da çok üzüyor. Her şey güzel olsun buna çok ihtiyacim var...

Daha ne olsun yeteriz işte. Seni biraz tanıyalım, ne yapar ne edersin, kimsin kimlerdensin
Ben İzmir'de yaşıyorum 20 yaşındayım Ege Üniversitesi'nde okuyorum En ufağınızım sanırımm Göçmenim, Nişanlıyım mutluyum İyiki tanıdım sizleri de çok sevdimm

Saol canım oğlumun doğum günüydü

Ne kadar üzüldüğünü çok iyi biliyorum,aynı şeyi ben de yaşadım. Gerçekten zor ama inşallah bitti o dönem.

Tamam canım cezanı ödedin sayıyorum ama menülerini bekliyoruz artık
Oğlun diyecek ne biçim dogum günü hediyesi diye

Ben İzmir'de yaşıyorum 20 yaşındayım Ege Üniversitesi'nde okuyorum En ufağınızım sanırımm ❤ Göçmenim, Nişanlıyım mutluyum❤ İyiki tanıdım sizleri de çok sevdimm ♥
Sen ve Artemis en küçüğümüz oldunuz. Ben 35 yaşındayım, evliyim 7 yaşında bir oğlum var akademisyenim. Eşim ege mezunu. Güzel bir sehirdesin, ben de aydın'dayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…