Ohhhhh süper bir haber bu.demek ki vücut atağa geçecek bu hafta.cok sevindim senin için.Nerdeeeee negoma söz verdim tartilmak yok cumaya kadar...
Regl oldum az önce ...iftardan sonra namazımı da kılmistim...
Olabilir ablacım o zaman cuma günü güzel eksi gelecek senden ama stres yapmaZipzip noluyor diye nasıl üzülmüştüm ya...demek ki kabak diyetinde kilo verdim aslında ama regl fazlalığı onu golgeledi demek ki
Ay Songulcum ben de aynı şeyleri düşündüm..Ohhhhh süper bir haber bu.demek ki vücut atağa geçecek bu hafta.cok sevindim senin için.
Cumaya kadar gider mi etkisi... inşallah gider tatlım ya...gitsin bı zahmetOlabilir ablacım o zaman cuma günü güzel eksi gelecek senden ama stres yapma
Gider gider daha 5 gün varCumaya kadar gider mi etkisi... inşallah gider tatlım ya...gitsin bı zahmet
CanımmBen istiyorum tatlımBildigimiz yoğurt zencefil, zerdeçal, biber, limon mu merak ettim gerçekten...
Olumlu düşününce de vücudun güzel cevap verecektir canım,çünkü sen bir süredir çok da stres yaptın. Her şey iyi olacak inşallah.Ay Songulcum ben de aynı şeyleri düşündüm..
Burdayımmmm bendeHeyyy kızlar nerdesiniz, hadi toplaşın birazcık.
Tamam diloşum. Kekik yerine nane ve sumak atabilirim. Biber de Allah ne verdiyse oluyor sanırım. Malum Antepliye biber napsin... sıkıntı yok bende. Teşekkür ederim.Canımm
3 yemek kaşığı yoğurt
yarım limon
1 çay kaşığı (miktarı bu ama bana fazla acı gelmiyor o yüzden biraz daha fazla koyuyorum)
biraz da kekik atıyorum ben beğeniyorum
:) yatmadan yarım saat önce yersen daha iyi olur :)) ❤❤❤
Daha ne olsun yeteriz işte. Seni biraz tanıyalım, ne yapar ne edersin, kimsin kimlerdensinBurdayımmmm bende ❤❤
Canım stresim ben zayiflayamiyorumdan çok listede yuzdemiz düşeceğinden bununla birlikte sosyal hayattaki herkes gibi yiyip içmiyorum dikkat ediyorum sonra bir sonuç alamıyorum bu da çok üzüyor. Her şey güzel olsun buna çok ihtiyacim var...Olumlu düşününce de vücudun güzel cevap verecektir canım,çünkü sen bir süredir çok da stres yaptın. Her şey iyi olacak inşallah.
Ben İzmir'de yaşıyorum 20 yaşındayım Ege Üniversitesi'nde okuyorumDaha ne olsun yeteriz işte. Seni biraz tanıyalım, ne yapar ne edersin, kimsin kimlerdensin
Canımmmm rica ederim İnşallah işe yararTamam diloşum. Kekik yerine nane ve sumak atabilirim. Biber de Allah ne verdiyse oluyor sanırım. Malum Antepliye biber napsin... sıkıntı yok bende. Teşekkür ederim.
Mutlu insanların sayısı çok olsun.Ben İzmir'de yaşıyorum 20 yaşındayım Ege Üniversitesi'nde okuyorumEn ufağınızım sanırımm ❤ Göçmenim, Nişanlıyım mutluyum❤ İyiki tanıdım sizleri de çok sevdimm ♥
Çok pis gaza geliyorum napayımVur dedik öldür demedik bacı hele dur
Saol canım oğlumun doğum günüydüYok canım bunu ilk defa yapıyorum.
Bendeki listelerin hepsi diyetisyen listesi canım 3 diyetisyenim oldu hepsinin tarzı farklı . Hepsinde 3 ana 2 yada 3 ara öğün oluyor. Ilk 2 diyetisyen tüp bebek tedavisine göre liste düzenledi içinde detoks yoktu . Son diyetisyenim 2 10 günlük liste verdi detokslu . Açlığa gelince hiç bu kadar aç kalmamıştım. 20 günde 3.10 gr verdim geride almadım diyebilirim.
Bana semiz otu alkoca mersinde bulamadım
Sanırım senin doğum günün nice mutlu sağlıklı şanslı ve fit yılların olsun
Ne kadar üzüldüğünü çok iyi biliyorum,aynı şeyi ben de yaşadım. Gerçekten zor ama inşallah bitti o dönem.Canım stresim ben zayiflayamiyorumdan çok listede yuzdemiz düşeceğinden bununla birlikte sosyal hayattaki herkes gibi yiyip içmiyorum dikkat ediyorum sonra bir sonuç alamıyorum bu da çok üzüyor. Her şey güzel olsun buna çok ihtiyacim var...
Tamam canım cezanı ödedin sayıyorum ama menülerini bekliyoruz artıkZipzip- kaptancigim yarım saat net yürüyüş yaptım onun dışında gezdim biraz cezami ödedim heralde ☺
Oglana doğum günü hediyesi memeden kesiyorum bugün hiç emmedi uyumadi da tabi oyüzden şimdi kucağımda bayıldı
Sen ve Artemis en küçüğümüz oldunuz. Ben 35 yaşındayım, evliyim 7 yaşında bir oğlum var akademisyenim. Eşim ege mezunu. Güzel bir sehirdesin, ben de aydın'dayimBen İzmir'de yaşıyorum 20 yaşındayım Ege Üniversitesi'nde okuyorumEn ufağınızım sanırımm ❤ Göçmenim, Nişanlıyım mutluyum❤ İyiki tanıdım sizleri de çok sevdimm ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?