Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eveeeet kalp gözü açık yonacim.. yokluğunda hasretine dayanamadıgim gözünü sevdiğim , her gün değişik senaryolar yazıp kendimi inandirdigim umitsizce bildirimlere göz süzdüğüm gelir diye yollarını gozledigim mesajın saklanmış ben napim şimdi... sevinçten deliye döndüm gormemişin bir regli olmuş ...bak ben de erkek değilmişim ...menopoz hiç değilim ...daha ne organik yumurtalar yaparım ben...yok bu söylem ayipçil oldu biraz

Hep takımdasın canım zaten girdim mi gibi bir durumun yok ki
Her zaman sohbete gel canım, menülerine gelincede hazır hissetiğinde paylasmaya baslarsın

Oww abla neler yazmissin oyle
Ben nasil dargin kalayim simdi sana
Bak guzel haber deyince hemen aklima geldibirbirmizi baya cözmusuz

Hep takımdasın canım zaten girdim mi gibi bir durumun yok ki
Her zaman sohbete gel canım, menülerine gelincede hazır hissetiğinde paylasmaya baslarsın
Aaa öylemi bende yeniden deneme zamani olcak falan sandim o zaman mekan bizimmis tamam ya ama cok özlemisim sizleri ya

Elhan E sen 25 yasindaysan benden bi yas küçülmüşsün bile sen atanali cok olmadi o zaman devletteydin galiba dimi
Devletteyim tatlım...sen geç evlenmişsin olur böyle şeyler üzülme...aman zaman dediğin nedir ki çabuk geçiyor önemli olan güzel sevgiyle yaşamak...

Aaa öylemi bende yeniden deneme zamani olcak falan sandim o zaman mekan bizimmis tamam ya ama cok özlemisim sizleri ya
Mezun üyede deneme süresi kaptana kalmıs canım listeye girmen için 6 ay dolması gerekiyor o zamana kadar sen hedefine ulasırsın ❤
Bizde seni özledik canım

Elhan ablam geceleri saymıyor canım
Her seferinde bende düşüyorum 25e
Kadinlar 35ten sonra geri sayim yapar sen bilmiyon mu civcivim
Devletteyim tatlım...sen geç evlenmişsin olur böyle şeyler üzülme...aman zaman dediğin nedir ki çabuk geçiyor önemli olan güzel sevgiyle yaşamak...
Allah caninizi almasin gülmekten öldüm bi saattir vicdan azabindan öldüm elhan ablaya ne zamandir abla diyorum ayip oldu diye bi dk durumu bi netlestirelim aslinda 25 degil ama tüm kadinlar 25 mantigiyla mi yaklasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…