Nerde la ... valla görmedim mesajını hemen vinliyorum geçmişeElhan abla askolsun bi tek benim tahminim tuttu mesajima bi emoji bile koymamissin
Justinin hi demedigi ergenler gibi mi oldum ne
Evet canım .Sen mersindemi yaşıyorsun kuzum bilmiyordum
Eveeeet kalp gözü açık yonacim.. yokluğunda hasretine dayanamadıgim gözünü sevdiğim , her gün değişik senaryolar yazıp kendimi inandirdigim umitsizce bildirimlere göz süzdüğüm gelir diye yollarını gozledigim mesajın saklanmış ben napim şimdi...
Hep takımdasın canım zaten girdim mi gibi bir durumun yok kiZipzip- kaptanim ben su an takimdamiyim yoksa daha girmedimmi? Eger girmediysem biraz daha beklemek istiyorum dogru duzgun girip muhabbete katilamiyorum size haksizlik yapmis gibi oluyorum gibi geliyo biraz daha hazir hissedince girsem takima.
Ama yine sürekli gelip konuscam sizinle ayrilmak da istemiyorum
Bide bugün canim sıkkindı ondan baya kacamak yaptim o menüyü yazamam buraya sizin de caninizi cektirmenin anlami yok
Elhan ablam geceleri saymıyor canımElhan E sen 25 yasindaysan benden bi yas küçülmüşsün bile sen atanali cok olmadi o zaman devletteydin galiba dimi
Her seferinde bende düşüyorum 25eElhan ablam geceleri saymıyor canım
Oww abla neler yazmissin oyleEveeeet kalp gözü açık yonacim.. yokluğunda hasretine dayanamadıgim gözünü sevdiğim , her gün değişik senaryolar yazıp kendimi inandirdigim umitsizce bildirimlere göz süzdüğüm gelir diye yollarını gozledigim mesajın saklanmış ben napim şimdi...sevinçten deliye döndüm gormemişin bir regli olmuş ...bak ben de erkek değilmişim ...menopoz hiç değilim ...daha ne organik yumurtalar yaparım ben...yok bu söylem ayipçil oldu biraz
Aaa öylemiHep takımdasın canım zaten girdim mi gibi bir durumun yok ki
Her zaman sohbete gel canım, menülerine gelincede hazır hissetiğinde paylasmaya baslarsın
Kadinlar 35ten sonra geri sayim yapar sen bilmiyon mu civcivimElhan E sen 25 yasindaysan benden bi yas küçülmüşsün bile sen atanali cok olmadi o zaman devletteydin galiba dimi
Devletteyim tatlım...sen geç evlenmişsin olur böyle şeyler üzülme...aman zaman dediğin nedir ki çabuk geçiyor önemli olan güzel sevgiyle yaşamak...Elhan E sen 25 yasindaysan benden bi yas küçülmüşsün bile sen atanali cok olmadi o zaman devletteydin galiba dimi
Kiz sen burda olunca istemsizce bi mutlu oluyorumAaa öylemibende yeniden deneme zamani olcak falan sandim o zaman mekan bizimmis tamam ya ama cok özlemisim sizleri ya♥
Mezun üyede deneme süresi kaptana kalmıs canım listeye girmen için 6 ay dolması gerekiyor o zamana kadar sen hedefine ulasırsın ❤Aaa öylemibende yeniden deneme zamani olcak falan sandim o zaman mekan bizimmis tamam ya ama cok özlemisim sizleri ya
Elhan ablam geceleri saymıyor canım
Her seferinde bende düşüyorum 25e
Kadinlar 35ten sonra geri sayim yapar sen bilmiyon mu civcivim
Allah caninizi almasin gülmekten öldüm bi saattir vicdan azabindan öldüm elhan ablaya ne zamandir abla diyorum ayip oldu diyeDevletteyim tatlım...sen geç evlenmişsin olur böyle şeyler üzülme...aman zaman dediğin nedir ki çabuk geçiyor önemli olan güzel sevgiyle yaşamak...
Demin baktim 25 yaziyo sonra geri dönüp sizin mesajlara baktim herkes abla diyo bi beynim yandıOww abla neler yazmissin oyle
Ben nasil dargin kalayim simdi sana
Bak guzel haber deyince hemen aklima geldibirbirmizi baya cözmusuz
Yaaa yerim ben seniKiz sen burda olunca istemsizce bi mutlu oluyorum
Bi daha olmasınAnaa elhan abla sen 25 yasindaymissin e ben seni yaşın 40 falan saniyorum o yüzden abla diyorumkusura bakma ben karistirdim yine yaslari
Dimemmm süprizzzEvet canım .
Genelde yaşadığım şehirden bahsetmiyorum ondan bilmiyorsundur.
Detoks sonucu ne oldu tartıldın mı
Gec kaldin canim artik yemem söylediler gerçeğiBi daha olmasın
Bırak böyle kalalımOww abla neler yazmissin oyle
Ben nasil dargin kalayim simdi sana
Bak guzel haber deyince hemen aklima geldibirbirmizi baya cözmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?