Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar Akşam elhan ablanın regl konuşurken acildeydim tuğçeyi getirdim sinüzit azmış dedi bogazları dolmuş ateşi vardı antibiyotik verdi gönderdi eve geldik sabaha kadar inledi sürekli WC gitti ikimizde uyumadık hala ateşi var hastaneye gidiyorum yoldayım müsayit zamanda dönüş yaparım kızlar

Kızlar günaydınnn Haftasonu annemlere geçtim, oğlumla zaman geçirdik çok şükür. Eve gelince çamaşır yıka, ütü yap, bugünün yemeğini hazırla... çok müsait olamadım. Birde eve gelince çok içime oturdu oğlumu annemde bırakmak, ağladım biraz...eşimde ben sana biraz daha bekle dedim gibi şeyler söyleyip moralimi 2 kat bozuyor...ciddi anlamda işi bırakıp, 3 yaşına kadar beklemeyi düşünmeye başladım.

Kilo bildirimini yapayım;

Cuma: 58.5 kg
Pazartesi: 58.4 kg
Fark: -100 gr

Ayy kötü olmuş ya geçmiş olsun

Cnm çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin kuzuma

birmuhendisanne canım nerelerdesin iki gündür hiç görmedim sanki. Daha çok hasta olmamışsındır inşallah.
Cnm günaydınnn çok şükür iyiyim. Annemlere geçtik haftasonu, oğlum bizi çok özlemiş. Onunla zaman geçirelim diye internete girmedim cnm.

Cnm günaydınnn çok şükür iyiyim. Annemlere geçtik haftasonu, oğlum bizi çok özlemiş. Onunla zaman geçirelim diye internete girmedim cnm.
Oglun bu durumu seviyorsa bence işi bırakma sende bu kadar duygusal olma nasıl olsa annende gözün arkada kalmaz kuzum zamanla sende alışırsın

Canım çocuk orada sen burada olmaz. Psikolojik olarak yıpranırsın. yok mu bi bakıcı.
Ben iki oğlumu da bakıcı ile büyüttüm. O yüzden rahatlıkla söylüyorum bakıcı bul diye...Şirketten filan bulup bi de evine kamera koyardın oldu bitti...
Ha biraz daha oturayım dersen ona diyecek bi sözüm yok. Ama yaş aldıkça iş bulmak zorlaşıyor sen daha iyi biliyorsun. İşinden memnunsan bakıcı bak derim

Kızlar günaydın..... kilo bildirimimi yapayım 58.40 hiç spor yapamıyordum Bonus un sayesinde az da olsa yapmaya hiç su içemiyordum sonngulen sayesinde az da olsa içmeye başladım dünkü menümde biraz kaçak olmasına rağmen ( Nego a selam olsun ) hafiften kilo vermişim. Çooook sevindim....

Oglun bu durumu seviyorsa bence işi bırakma sende bu kadar duygusal olma nasıl olsa annende gözün arkada kalmaz kuzum zamanla sende alışırsın
Annemlerle güzel vakit geçiriyor cnm, Allah bin kere razı olsun bizden iyi bakıyorlar... ama dün annem onu uyuturken gidelim, ağlamasın diye düşündük mesela... önce uyumamış, kalkmış sağa sola bakıp bizi aramış... annem anlatınca nasıl içime oturdu bir bilsen. Ay bide ‘yapay zeka’ diye bir filme denk geldim akşam. Filmde robot olan çocuğu annesi terk ediyor. Bu çocukta gerçek çocuk olursam annem beni sever, bırakmaz diye Pinokyadaki mavi periyi bulmaya çalışıyor. Anne anne diye çocuk canımı yedi... zaten ağlayasım vardı

Cnm günaydınnn Aynı kiloya gelmişiz

Haaa bi de bi şey dicem biz büyük oğlumu kv ye bırakacaktık çocuk psikiyatristi 8 yaşına kadar kesinlikle ayırmamalısın dedi. Hem bakıcı ev zaten küçücük yemek çamaşır ütü de yapar sen evdeyken yapıyordun ya. Hem rahat eder eve gelince sıcak bi kap yemek bulursun. Şirketten referanslı alabilirsin benim görüşüm bu yönde. Ama işini. Artıları eksileri sen biliyorsun canım

Cnm işin aslı istediğimiz gibi birini bulamadık. Biraz daha büyüsün burdaki güzel kreşlerden birine veririz diye düşündük bizde. Annemde bir hafta orda bir hafta bende bakarım demişti. Normalde bu hafta oğlum eve gelecekti ama haftasonu eşimin kardeşi sözleniyor. Oraya erken geçme durumu olur diye getirmedik.

Yaş konusu ve iş bulma durumu zaten beni asıl düşündüren cnm. 34 yaşındayım ve artık bir düzenim olmalı... 2-3 yıl daha beklesem zor iş bulurum, bulduğum işlerde beni maddi olarak tatmin etmez.. bilmiyorum ya, kafam çook karışık inan... inanılmaz mutsuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…