Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yanımda çalışan kızlardan biri yatılı bakıcı almış cnm, dediğin gibi hem çocuğa bakıyor, hemde ev işlerini yapıyor. Güvenilir birini bulsak bizde en azından gündüz çocukla ilgilensin diye düşündük ama bulamadık maalesef.( yatılı düşünmem açıkçası)

Gercekten bir gün regle bu kadar sevinecek miyiz yahu. Ben kendisinden iyice bıkmış durumdayım da.
Adet'tendir seviyormuş gibi yapıyoruz canım bu yaşlarda. bir nevi arınma işte. Vücut şişmese iyi ama o gerginlik yaşam kaliteni düşürüyor. Bikma gene de iyi ağırla kendilerini.
Saricivcik Cidden mi bilmiyor yoksa şaka mı yapıyor diye emin olamadım, cevap yazmadım ama Elhan sonunda kafaları karıştırdı
Ben bir şey yapmadım ki
Geçmiş olsun Bonuscum. Lodos var burada da. Müthiş rüzgarlı Bursa...bana yakın misin sen
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar
Günaydın tatlım. Güzel bir hafta geçirelim inşallah.
Cuma 67.10
Pazartesi 66.50
3 gündür aynıyım birden düşüş yaşayacam sanırım
600 gr az mı iki gündeOlanin var olmayanın var.
Dün 2. Gündü bugün bozarım hiç halim yok
Üç gün demiştim... Uzaktan kolay geliyor...Sağlığını riske atma tatlım.
Çok geçmiş olsun. Bu sinüzit kızın yakasını bırakmayacak. Gulserencim sen Tugcenin bağışıklığını artıracak alternatif tıptan faydalan. En azından vücut mikropla baş eder. Düşmana karşı silahlandir. Allah şifa versin tatlım.
Zipzip- cuma 87 bugün 85.9 ucundanda olsa 85 gördüm şükür
Darısı benim başıma. Senin adına çok sevindim.
Çocuğun için endişelenme tatlım anneannesi ona çok iyi bakıyor. Üç yaşından sonra da aynı duyguları yaşarsın bu hep olacak. Yıpratma kendini. Dayanamayacak duruma gelirsen hafta içi git gör . Her akşam kameralı gördüğünü de düşünüyorum.. Çocuğun güvende derin bir nefes al...Ooo eksi 100 çok güzel...hadi haftaya güzel başlıyorsun.

sana göre kilom fazla

Bizde yavru aldık ama alışmadı bir türlü, çok hırçın çıktı

Kaç gün yaptın canım

Geçmiş olsun canım.
Ben çay kahve yerine elimde büyük bardak su taşıyorum yudum yudum içiyorum 3lt geçer genelde . Tv karşısına geçtiğinde böyle yapabilirsin
Ben de senin gibiyim. Bütün gün şişeyle geziyorum, gerçi bir süredir aksattım ama hemen şimdi doldurayim.

Çok geçmiş olsun canım, senin yavru bir kurtulamadı şu hastaneden. 2020 ona sağlık getirsin inşallah. Haberdar et bizi.

Cuma 67.10
Pazartesi 66.50
3 gündür aynıyım birden düşüş yaşayacam sanırım
Tebrik ederim gayet güzel bir eksi
Çok geçmiş olsun
Zipzip- cuma 87 bugün 85.9 ucundanda olsa 85 gördüm şükür
Tebrik ederim çok iyi
Tebrik ederim canım, böyle ayrı zor gerçekten, bakıcı araştırmaya devam et cabım belki bulursun
Aa nedenli, hep oluyor mu o böcekten
Tebrik ederim canım

Canım eşine cidden bu konuda bir kez çıkışman lazım, ben demiştim demek yerine destek olsun sana. Kaç yaşında bırakırsan bırak kolay gelmeyecek zaten. Benim eşim de herhangi bir konuda ben ağlayıp üzüldükçe buna da mı aglanir tarzı davranırdı, konuşa konuşa düzeltti. Desteklerine ihtiyacımız var bu durumlarda anlamalari lazım. İşten çıkıp çıkmama senin bilecegin bir şey buna bişey diyemem tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…