- 8 Mart 2019
- 7.609
- 37.397
- 548
- 40
Yanımda çalışan kızlardan biri yatılı bakıcı almış cnm, dediğin gibi hem çocuğa bakıyor, hemde ev işlerini yapıyor. Güvenilir birini bulsak bizde en azından gündüz çocukla ilgilensin diye düşündük ama bulamadık maalesef.( yatılı düşünmem açıkçası)Haaa bi de bi şey dicem biz büyük oğlumu kv ye bırakacaktık çocuk psikiyatristi 8 yaşına kadar kesinlikle ayırmamalısın dedi. Hem bakıcı ev zaten küçücük yemek çamaşır ütü de yapar sen evdeyken yapıyordun ya. Hem rahat eder eve gelince sıcak bi kap yemek bulursun. Şirketten referanslı alabilirsin benim görüşüm bu yönde. Ama işini. Artıları eksileri sen biliyorsun canım
Adet'tendir seviyormuş gibi yapıyoruz canım bu yaşlarda.Gercekten bir gün regle bu kadar sevinecek miyiz yahu. Ben kendisinden iyice bıkmış durumdayım da.
Ben bir şey yapmadım kiSaricivcik Cidden mi bilmiyor yoksa şaka mı yapıyor diye emin olamadım, cevap yazmadım ama Elhan sonunda kafaları karıştırdı
Geçmiş olsun Bonuscum. Lodos var burada da. Müthiş rüzgarlı Bursa...bana yakın misin senİyi geceler.
Sabahtan annemler misafirdi öğlende ablam.
Gelemedim burayada.
Akşamda kötü oldum yattım.
Hava ılık yürümeye çıkıcaktım ama rüzgardan cam açamıyorum o kadar esiyo.
Bide başım kötü olunca çıkamadım.
Günaydın tatlım. Güzel bir hafta geçirelim inşallah.Günaydın kızlar herkese iyi haftalar
600 gr az mı iki gündeCuma 67.10
Pazartesi 66.50
3 gündür aynıyım birden düşüş yaşayacam sanırım
Üç gün demiştim... Uzaktan kolay geliyor...Sağlığını riske atma tatlım.Dün 2. Gündü bugün bozarımhiç halim yok
Çok geçmiş olsun. Bu sinüzit kızın yakasını bırakmayacak. Gulserencim sen Tugcenin bağışıklığını artıracak alternatif tıptan faydalan. En azından vücut mikropla baş eder. Düşmana karşı silahlandir. Allah şifa versin tatlım.Günaydın hayırlı sabahlarAkşam elhan ablanın regl konuşurken acildeydim tuğçeyi getirdim sinüzit azmış dedi bogazları dolmuş ateşi vardı antibiyotik verdi gönderdi eve geldik sabaha kadar inledi sürekli WC gitti ikimizde uyumadık hala ateşi var hastaneye gidiyorum yoldayım müsayit zamanda dönüş yaparım kızlar
Darısı benim başıma. Senin adına çok sevindim.Zipzip- cuma 87 bugün 85.9 ucundanda olsa 85 gördüm şükür
Çocuğun için endişelenme tatlım anneannesi ona çok iyi bakıyor. Üç yaşından sonra da aynı duyguları yaşarsın bu hep olacak. Yıpratma kendini. Dayanamayacak duruma gelirsen hafta içi git gör . Her akşam kameralı gördüğünü de düşünüyorum.. Çocuğun güvende derin bir nefes al...Ooo eksi 100 çok güzel...hadi haftaya güzel başlıyorsun.Kızlar günaydınnn ❤ Haftasonu annemlere geçtim, oğlumla zaman geçirdik çok şükür. Eve gelince çamaşır yıka, ütü yap, bugünün yemeğini hazırla... çok müsait olamadım. Birde eve gelince çok içime oturdu oğlumu annemde bırakmak, ağladım biraz...eşimde ben sana biraz daha bekle dedim gibi şeyler söyleyip moralimi 2 kat bozuyor...ciddi anlamda işi bırakıp, 3 yaşına kadar beklemeyi düşünmeye başladım.
Kilo bildirimini yapayım;
Cuma: 58.5 kg
Pazartesi: 58.4 kg
Fark: -100 gr
Geçmiş olsun Bonuscum. Lodos var burada da. Müthiş rüzgarlı Bursa...bana yakın misin sen
sana göre kilom fazlaAdet'tendir seviyormuş gibi yapıyoruz canım bu yaşlarda.bir nevi arınma işte. Vücut şişmese iyi ama o gerginlik yaşam kaliteni düşürüyor. Bikma gene de iyi ağırla kendilerini.
Ben bir şey yapmadım ki
Geçmiş olsun Bonuscum. Lodos var burada da. Müthiş rüzgarlı Bursa...bana yakın misin sen
Günaydın tatlım. Güzel bir hafta geçirelim inşallah.
600 gr az mı iki gündeOlanin var olmayanın var.
Üç gün demiştim... Uzaktan kolay geliyor...Sağlığını riske atma tatlım.
Çok geçmiş olsun. Bu sinüzit kızın yakasını bırakmayacak. Gulserencim sen Tugcenin bağışıklığını artıracak alternatif tıptan faydalan. En azından vücut mikropla baş eder. Düşmana karşı silahlandir. Allah şifa versin tatlım.
Darısı benim başıma. Senin adına çok sevindim.
Çocuğun için endişelenme tatlım anneannesi ona çok iyi bakıyor. Üç yaşından sonra da aynı duyguları yaşarsın bu hep olacak. Yıpratma kendini. Dayanamayacak duruma gelirsen hafta içi git gör . Her akşam kameralı gördüğünü de düşünüyorum.. Çocuğun güvende derin bir nefes al...Ooo eksi 100 çok güzel...hadi haftaya güzel başlıyorsun.
Kaç kiloydun unuttum...sana göre kilom fazla
Bayağı yakınız. El sallıyorum Gemlik'tenBir budoya bakar istanbuldayım ben abla
67,10 düm cuma günü bugün 66,50Kaç kiloydun unuttum...
Bizde yavru aldık ama alışmadı bir türlü, çok hırçın çıktıEki Görüntüle 2567888
Bakin sizi oglusumla tanistiriyim daha sadece 1 ayligizama simdiden alistirdim kendime habire kafesten cikip benimle oynamak istiyo adini mazlum koycaktm ilk gunler mazlum mazlum duruyodu diye. Ama masallah açıldı elimden inmek istemiyo
Hurma detoksu yüzünden mi canım, yoksa yorgunluk falan mı.Valla bugün çok halsiz düştüm
Ben de senin gibiyim. Bütün gün şişeyle geziyorum, gerçi bir süredir aksattım ama hemen şimdi doldurayim.Kaç gün yaptın canım
Geçmiş olsun canım.
Ben çay kahve yerine elimde büyük bardak su taşıyorum yudum yudum içiyorum 3lt geçer genelde . Tv karşısına geçtiğinde böyle yapabilirsin
Bu bile çok güzel canım tebrik ederim.Cuma 67.10
Pazartesi 66.50
Tatlım sağlığını zorlamaya gerek yok,senin diyetisyen menün sana çok iyi geliyordu. Hem spora da başladın, düzenli beslenmen lazım.Dün 2. Gündü bugün bozarımhiç halim yok
Çok geçmiş olsun canım, senin yavru bir kurtulamadı şu hastaneden. 2020 ona sağlık getirsin inşallah. Haberdar et bizi.Günaydın hayırlı sabahlarAkşam elhan ablanın regl konuşurken acildeydim tuğçeyi getirdim sinüzit azmış dedi bogazları dolmuş ateşi vardı antibiyotik verdi gönderdi eve geldik sabaha kadar inledi sürekli WC gitti ikimizde uyumadık hala ateşi var hastaneye gidiyorum yoldayım müsayit zamanda dönüş yaparım kızlar
Oooo bu ne süper bir rakam.Zipzip- cuma 87 bugün 85.9 ucundanda olsa 85 gördüm şükür
Tebrik ederim gayet güzel bir eksiCuma 67.10
Pazartesi 66.50
Çok geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlarAkşam elhan ablanın regl konuşurken acildeydim tuğçeyi getirdim sinüzit azmış dedi bogazları dolmuş ateşi vardı antibiyotik verdi gönderdi eve geldik sabaha kadar inledi sürekli WC gitti ikimizde uyumadık hala ateşi var hastaneye gidiyorum yoldayım müsayit zamanda dönüş yaparım kızlar
Tebrik ederim çok iyiZipzip- cuma 87 bugün 85.9 ucundanda olsa 85 gördüm şükür
Tebrik ederim canım, böyle ayrı zor gerçekten, bakıcı araştırmaya devam et cabım belki bulursunKızlar günaydınnn ❤ Haftasonu annemlere geçtim, oğlumla zaman geçirdik çok şükür. Eve gelince çamaşır yıka, ütü yap, bugünün yemeğini hazırla... çok müsait olamadım. Birde eve gelince çok içime oturdu oğlumu annemde bırakmak, ağladım biraz...eşimde ben sana biraz daha bekle dedim gibi şeyler söyleyip moralimi 2 kat bozuyor...ciddi anlamda işi bırakıp, 3 yaşına kadar beklemeyi düşünmeye başladım.
Aa nedenli, hep oluyor mu o böcektenGünaydınnnnn kızlar ben çok kötü oldum uyanır uyanmaz. Çünkü evin heryerinde o sarı ufak böceklerden var.. Bütün apartmana doldular biara gözükmediler, resmen ağlıcaktım o derece sevmiyorum. Öldüremiyorum da uçuyorlar allahım
Tebrik ederim canım
Canım eşine cidden bu konuda bir kez çıkışman lazım, ben demiştim demek yerine destek olsun sana. Kaç yaşında bırakırsan bırak kolay gelmeyecek zaten. Benim eşim de herhangi bir konuda ben ağlayıp üzüldükçe buna da mı aglanir tarzı davranırdı, konuşa konuşa düzeltti. Desteklerine ihtiyacımız var bu durumlarda anlamalari lazım. İşten çıkıp çıkmama senin bilecegin bir şey buna bişey diyemem tabiki.Kızlar günaydınnn ❤ Haftasonu annemlere geçtim, oğlumla zaman geçirdik çok şükür. Eve gelince çamaşır yıka, ütü yap, bugünün yemeğini hazırla... çok müsait olamadım. Birde eve gelince çok içime oturdu oğlumu annemde bırakmak, ağladım biraz...eşimde ben sana biraz daha bekle dedim gibi şeyler söyleyip moralimi 2 kat bozuyor...ciddi anlamda işi bırakıp, 3 yaşına kadar beklemeyi düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?