Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kedilerde cok tatlı oluyor yaa 3 hafta boyunca kedi sevdim izmirde :)))
Ama cok tüy döküyorlar iyiki almamıssınız
Sevıyorsan zamanla dokunursun alısırsın
Allah Allah isirir diye mi korkuyosunki
Kedinin tuyu kıli falan baya zahmetli zaten kus kafesinde en azindan:)
6ay oldu dokunamadim hic sanmiyorum canim ya
Evet kediler baya tüy döküyo ya bide nedense ben kopekleri daha bi seviyorum tabi uzaktan

Gercekten bir gün regle bu kadar sevinecek miyiz yahu. Ben kendisinden iyice bıkmış durumdayım da.

Aa daha kucuklermis ne zaman yavrulari oluyo bilmiyorum tam yas olarak ama yavrularlar tabi yavrum benimkini de leylekler getirmedi sonucta anasi babasi var tobe tobe
Ya bizim iki tane oldugu icin bizi disladilar Zalımlar
Kizkardesim 2 ay ugrasti sonra eline falan geldi
Simdi bunlara konusmayi ogretmeye calisiyoz da hic orali olmuyolar

yaa yavrulamasinlar evdeki kardeslerimin psikolojileri etkilenir

ne demek leylekler getirmedibizimkiler leylekle geldi

Kız dur daha bu fragman daha şimdiden ne psikolojisi bu

Telefondan falan ses kaydi dinletmeyi deneyin canim youtube da var konusan muhanbet kusu sesi
Bi süre sonra taklit ediolarmis
Saricivcik Cidden mi bilmiyor yoksa şaka mı yapıyor diye emin olamadım, cevap yazmadım ama Elhan sonunda kafaları karıştırdı
Yok cidden bilmiyodum ama ögrendim
Kız dur daha bu fragman daha şimdiden ne psikolojisi bu
Ya valla cok karamsarim bu aralar evlilik iyi hos bisey de ne bilim ben esimin ailesine falan alisamadim her an gelcekler yatoya kalcaklar diye tetikteyim. Onun dışında iyiyiz sükür. Tabi bide is bulamiyorum onun sıkıntısi var ama tabi bunlar kucuk seyler yine de cok sükür Allah baska dert vermesin

Oyy ben severim onu, nasıl tatlı. Daha çok küçükmüş, uzun yılları olsun sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…