Yaa ne güzel konuşturulur o tam zamanı vallaBikac gün once geldi eve daha 1 aylik bi bebek benim oglusuuummilk dokunmaya bile korktum o kadar kucukku ama sonra acildi sıpa öpüsüyo benimle
Allah Allah isirir diye mi korkuyosunkiKedilerde cok tatlı oluyor yaa 3 hafta boyunca kedi sevdim izmirde :)))
Ama cok tüy döküyorlar iyiki almamıssınız
Sevıyorsan zamanla dokunursun alısırsın
Evet kediler baya tüy döküyo ya bide nedense ben kopekleri daha bi seviyorum tabi uzaktanKedinin tuyu kıli falan baya zahmetli zaten kus kafesinde en azindan:)
6ay oldu dokunamadim hic sanmiyorum canim ya
Gercekten bir gün regle bu kadar sevinecek miyiz yahu. Ben kendisinden iyice bıkmış durumdayım da.Eveeeet kalp gözü açık yonacim.. yokluğunda hasretine dayanamadıgim gözünü sevdiğim , her gün değişik senaryolar yazıp kendimi inandirdigim umitsizce bildirimlere göz süzdüğüm gelir diye yollarını gozledigim mesajın saklanmış ben napim şimdi...sevinçten deliye döndüm gormemişin bir regli olmuş ...bak ben de erkek değilmişim ...menopoz hiç değilim ...daha ne organik yumurtalar yaparım ben...yok bu söylem ayipçil oldu biraz
Ya bizim iki tane oldugu icin bizi disladilar ZalımlarAa daha kucuklermis ne zaman yavrulari oluyo bilmiyorum tam yas olarak ama yavrularlar tabiyavrum benimkini de leylekler getirmedi sonucta anasi babasi var tobe tobe
@Elhan E sen 25 yasindaysan benden bi yas küçülmüşsün bilesen atanali cok olmadi o zaman devletteydin galiba dimi
Saricivcik Cidden mi bilmiyor yoksa şaka mı yapıyor diye emin olamadım, cevap yazmadım ama Elhan sonunda kafaları karıştırdıElhan ablam geceleri saymıyor canım
Yok canim isirma icin degil dokunamiyorum icim bi tuhaf oluyo ne fobisiyse artikAllah Allah isirir diye mi korkuyosunki
Ogrendi canimSaricivcik Cidden mi bilmiyor yoksa şaka mı yapıyor diye emin olamadım, cevap yazmadım ama Elhan sonunda kafaları karıştırdı
Kız dur daha bu fragman daha şimdiden ne psikolojisi buAnaaam ciftlestirdiniz mi kizbiraz benim oglum buyusun de bende babanne olurum belki
Ne zamndir berabersiniz varmi yavru falan
Mazlum da kendi ruh halimi yansitmisimdir kuzumkus napsin anasinin psikolojisi normal degilki kimlerin eline düştüm diyodur
Telefondan falan ses kaydi dinletmeyi deneyin canim youtube da var konusan muhanbet kusu sesiYa bizim iki tane oldugu icin bizi disladilar Zalımlar
Kizkardesim 2 ay ugrasti sonra eline falan geldi
Simdi bunlara konusmayi ogretmeye calisiyoz da hic orali olmuyolar
yaa yavrulamasinlar evdeki kardeslerimin psikolojileri etkilenir
ne demek leylekler getirmedibizimkiler leylekle geldi
Yok cidden bilmiyodum ama ögrendimSaricivcik Cidden mi bilmiyor yoksa şaka mı yapıyor diye emin olamadım, cevap yazmadım ama Elhan sonunda kafaları karıştırdı
Ya valla cok karamsarim bu aralar evlilik iyi hos bisey de ne bilim ben esimin ailesine falan alisamadim her an gelcekler yatoya kalcaklar diye tetikteyim. Onun dışında iyiyiz sükür. Tabi bide is bulamiyorum onun sıkıntısi var ama tabi bunlar kucuk seyler yine de cok sükür Allah baska dert vermesinKız dur daha bu fragman daha şimdiden ne psikolojisi bu
Oyy ben severim onu, nasıl tatlı. Daha çok küçükmüş, uzun yılları olsun sizinle.Eki Görüntüle 2567888
Bakin sizi oglusumla tanistiriyim daha sadece 1 ayligizama simdiden alistirdim kendime habire kafesten cikip benimle oynamak istiyo adini mazlum koycaktm ilk gunler mazlum mazlum duruyodu diye. Ama masallah açıldı elimden inmek istemiyo
Heyecanla bekliyorumElimde olsa cuma ama yarın kontrol tartısı var el mahkum sabah ögrenirsin
Yarin kilo bildirimini bu sayfaya mi yapicaz digerine mi
Artık buraya yapıyoruz canım, alıştık iyice.Yarin kilo bildirimini bu sayfaya mi yapicaz digerine mi
Kilo bildirimlerini hep buraya yapıyoruz canim uzun zamandırYarin kilo bildirimini bu sayfaya mi yapicaz digerine mi
Orasi çok iyi oluyordu benim icin de alistim artik :))Artık buraya yapıyoruz canım, alıştık iyice.
Walla İnsallah oyle olur rakibemAy ay rakibem iyi kilo vermiş, heyecanla nereye yazayım diyor
tamam canimArtık buraya yapıyoruz canım, alıştık iyice.
Tamam canim cuma gunleride mi buraya yapiyoruzKilo bildirimlerini hep buraya yapıyoruz canim uzun zamandır
Seffaf olsun diye buraya yapıyoruz canimWalla İnsallah oyle olur rakibemac ac otururkene aklima geliverdi iste
tamam canim
Tamam canim cuma gunleride mi buraya yapiyoruz
Evet ben yokmusum o zaman:// uzuldum canimSeffaf olsun diye buraya yapıyoruz canim
Yazin bir olay yasadik sen yoktun sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?